Pieces of me ילדה שמחוברת בצורה קשה למציאות וכותבת על מה שבלב ובראש |
כינוי:
Girl_Goen_Bad בת: 33
מצב רוח כרגע: 
RSS: לקטעים
לתגובות
|
<<
יוני 2008
>>
|
|---|
| א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | | 29 | 30 | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 6/2008
מצב סבירה ניטראלי- יודעים איך זה מרגיש? ובכן.. תקופה הבגרויות מתחילה להתקרב ואני לא בדיוק סגורה על איך שאני מרגישה לגביי זה... מה שנקרא "מצב סבירה ניטראלי" לא להתרגשות/לחץ ולא לרוגע מוחלט. מחפשת איך להמחיש לכם את התקופה שאני עוברת בה עכשיו... הכל נראה פתאום בעל משמעות ועוצמה בעיניי. התחלתי לקחת אחריות על עצמי ועל מעשיי. התחלתי להתבגר. משום מה קוראים לבחינות אלה "בגרויות". אולי הם הגיעו אליי בשעה זו מסיבה כלשהי. מוזר שזה קורה כך. בכל מקרה ישנם רגעים שבהם אני עצובה ומדוכאת- החיים שלי מטביעים אותי בצרות שכל יום מופיעות להן. ואני, אינני מצליחה להחזיק את הראש מעל המים. הכל שחור ועגום. ישנם רגעים בהם אני שלווה. כל דבר מרחף קרוב אליי, שואף אליי, אך לא נוגע בי. ואני, נשארת שאננה. אדישה למה שקורה. ישנם רגעים בהם אני מאושרת במאושרות. שמחה מכל דבר. העולם ורוד וססגוני ואני נסיכת האושר (התחרפנות זו מילה נוספת לאושר שלי אך זה קורה מידי פעם ולא כל הזמן). ישנם אף רגעים בהם אני מוצפת ברגשות. אהבה ותשוקה בלתי ניתנים להסברה. הכל פשוט מקסים אותי ומעמיק אותי אל תוך הלב שלי. זהו הרגש שאני הכי נוצרת, הכי מעריכה, הכי מבינה, הכי נהנית להרגיש. לחוות.
בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי שקועה הרבה במחשבות. סתם על החיים. יושבת ומציירת וחושבת. וזה בלי מאמץ. פשוט גל מחשבות ענק מעלה את כל הרעיונות והנושאים הכחושים על פני השטח. והם צפים. ואני דנה בהם במוח שלי. מסיימת אחד וגולשת לשני. וכן הלאה. ובזמן שאני משרבטט לי להנאתי אני מוצאת פתרונות יפייפים לכל מיני מצבים בחיים שלי. למשל כבר עכשיו גיליתי שציור משמש לי כפורקן והרפייה מעולה.
לפעמים אני מנסה לשמור את מחשבותיי ותחושותי לעצמי. שמה לא יפגעו חס וחלילה במישהו שיקר לי. וכל המחשבות האלה מצטברות ואני חייבת להוציא אותם בדרך אחת או אחר בסופו של דבר. אבל לא באוזני יקיריי. אני מרגישה שזה לא יועיל ואף יחמיר את העיניים. לפעמים אני משתפת אותם וזה נותן לי עוד רעיונות לפיתרון או חיזוק. חלומות גם נעים לי לשתף. למרות שבזמן האחרון אני חולמת חלומות טובים, אני לא מצליחה לזכור אותם. כשאני קמה בבוקר אחרי חלום טוב, אני מרגישה טוב. אבל אחרי שבריר שניה החלום חומק לי מהראש אך ההרגשה הטובה נשארת. - למרות שאין לי מושג מה גרם להרגשה הטובה להציף אותי מלכתחילה.
ובכן... תקופה הבגרויות מתחילה להתקרב ואני לא בדיוק סגורה על איך שאני מרגישה לגביי זה...
מה שנקרא "מצב סבירה ניטראלי" לא להתרגשות/לחץ ולא לרוגע מוחלט.
מחפשת איך להמחיש לכם את התקופה שאני עוברת בה עכשיו...
שיהיה לכולכם שבוע טוב
טולה
| |
|