היום בתי הבכורה חוגגת יום הולדת 19 !!
אגב זה היום הולדת ה11 לדעתי שאני חוגג לה בבלוג וגם זה מראה מן הסתם את הדרך הארוכה שעברתי כאן.
שום דבר לגביה לא היה מובן מאליו למרות שאם תשאלו אותה,הכל היה רגיל וסביר ובסדר
אז לא נלך לסיפורי העבר רק לומר כמה הייתי גאה ומאושר שהיא נולדה והפכה אותי לאבא
ובגלל שזו היתה לידה ראשונה להזכיר כמה היינו חרדים בגלל העבר המשפחתי (זוגתי הייתה פחות חרדה מהעבר המשפחתי שלי, אבל כנראה שהצלחתי להדביק אותה בחרדותי במהלך ההריון)
בסופו של דבר הכל הסתדר ועכשיו היא כבר חיילת ואנחנו שמחים לחגוג ביחד איתה את יום הולדתה.
הערב היא תלך עם חברות לחגוג בחוף טובגו בבת ים ולפני זה נחגוג בבית עם מתנה שכבר רכשנו ועוגה עם נרות.
שמחה גדולה
ככה ,על הדרך ובלי קשר אני מתעסק הרבה בבישול ואתמול לקחתי מתכון של אהרוני ועשיתי מקלובה
עשיתי כמה טעויות של טירון בהכנת התבשיל וההמלצה שלי לפעם הבאה לעשות את האורז צהוב ולטגן את תפוחי האדמה את הבצל והכרובית במחבת נפרד עד השחמה , או הזהבה ואז להוציא ולסדר בתחתית הסיר שעליהם יבואו העוף שטוגן קודם ובושל בסיר עם שמן זית ומים ואורז שהושרה כשעה במים קרים,כמובן שבשביל שיהיה צהוב צריך לפזר כורכום ולבשל כמו שמבשלים אורז רגיל,כשבמתכון מופיעים כמובן גם התבלינים הרצויים
כשסיימתי היה לי חשש להפוך את הסיר לתוך צלחת כי מעולם לא עשיתי את זה אבל כמו שאתם רואים בצילום שכמובן עלה לפייסבוק לאינסטגראם ולטוויטר
הצלחתי להופך בשלום את הסיר לצלחת ההגשה. המנה לא צריך לומר יצאה מאוד טעימה למרות שכמו שאמרתי טעיתי כמה טעויות בהתחלה
אגב כמו בפעם הקודמת נעזרתי בכמה מומחיות בישול בטוויטר בעיקר כי מקבלים תשובות בזמן אמת ואפשר לתקן במקום.
סוכות וזה ,זוגתי עובדת כל חול המועד ולכן התוכניות שתכננו לטייל בוטלו,אבל בסדר,אני גם ככה לא בן אדם של טיולים
אני סיימתי,תיהיו טובים