לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


"פנימי גובלן" הוא מונח שלקוח ממערכון של הגשש החיוור המדבר על סוג של תפירה עילית.ככה הייתי רוצה שיחשבו על הכתיבה שלי,סוג של כתיבה עילית .
כינוי:  טליק

מין: זכר

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2012    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2012

פוסט אוכל


אז מי שלא יודע (מהפייסבוק ,מהטוויטר) היום חזרתי סוף כל סוף לעבודה

השבוע אעבוד חצי יום,להתרגל,ללמוד ובשבוע הבא   אכנס כבר לענינים

 

מה שאפיין את היום זה כאב גב שתפס אותי בשעות המעטות שהייתי שם היום,זה וקבלת הפנים החמה

שהחברים לעבודה עשו לי,היה בהחלט מחמם לב

עכשיו רק צריך למצוא כסא מתאים שלא יגרום לי לכאבי גב

 

ועכשיו נגיע לעניני אוכל

 ביום חמישי תיכננתי  מה לבשל,בחרתי 5 מנות שמהן עשיתי בסופו של דבר 3 מנות

הלכתי ביום שישי מוקדם בבוקר למגה,רכשתי את כל המוצרים שרציתי וחזרתי וממש התחלתי לבשל מהבוקר

אישתי היקרה הלכה עם אחת הילדים לקנות בגדים, והשאירה לי מטבח לבד (על משקל בית ריק

 

נתחיל במה שכשלתי

ניסיתי לעשות זיתים מרוקאים מבושלים ולצערי טעיתי בבחירת הזיתים והמנה לא הצליחה

כלומר היה בסדר אבל לא מה שהתכוונתי

 

עשיתי מנה של עוף עם חומוס בלימונים כבושים

המנה נראיתה בסופו של דבר ככה



יצאה מנה טעימה

שימו לב לצלחת היפה שקניתי, בשבת שעברה נסענו למתחם ,חונים קונים'  בראשון לחנות לגעת באוכל ושם רכשתי את הצלחת הזאת ובוחטה של תבלינים שעל חלקם לא שמעתי אפילו:-)

 

זה המתכון

 

http://www.foodis.co.il/recipes.asp?sec=4&featid=5424

 

למרות שמה שאני עשיתי נלקח מהספר של אהרוני

ואני עשיתי עוף מכרעיים בלי שוק

 

המנה השניה שעשיתי  היא לחמניות ממולאות בבשר השיפטה נאש דידן שעשיתי בשבוע שעבר ונשאר לי בשר טחון  מתובל

קניתי בגט,חתכתי אותו ל4 חתיכות הוצאתי את הבפנוכו,מילאתי את החלל בבשר הטחון,שימנתי את הבגט והכנסתי לתנור ל25 דקות בחום של כ170 מעלות

 

המנה נראית ככה



אגב  בצד אחד של הבגט השארתי סגור עם החלק הרך כדי שהבשר לא יברח

 

יצאה מנה מאוד טעימה

 

התכוונתי לעשות חורשט סבזי,מאכל פרסי עשיר תבלינים,אבל כבר לא היה לי כח

הכנתי גם אורז לבן לילדים,אורז צהוב לנו שאליו הוספתי תבלון  פרסי מעל ויצא נהדר ושניצלים לילדים

 

את החורשט  כנראה אעשה ביום שישי זה

 

זהו,עד כאן

 

תיהיו טובים

 

נכתב על ידי טליק , 5/11/2012 15:29  
42 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של טליק ב-10/11/2012 05:13




462,917
הבלוג משוייך לקטגוריות: משפחתי וחיות אחרות , ספורט , 50 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לטליק אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על טליק ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)