אז מי שלא יודע (מהפייסבוק ,מהטוויטר) היום חזרתי סוף כל סוף לעבודה
השבוע אעבוד חצי יום,להתרגל,ללמוד ובשבוע הבא אכנס כבר לענינים
מה שאפיין את היום זה כאב גב שתפס אותי בשעות המעטות שהייתי שם היום,זה וקבלת הפנים החמה
שהחברים לעבודה עשו לי,היה בהחלט מחמם לב
עכשיו רק צריך למצוא כסא מתאים שלא יגרום לי לכאבי גב
ועכשיו נגיע לעניני אוכל
ביום חמישי תיכננתי מה לבשל,בחרתי 5 מנות שמהן עשיתי בסופו של דבר 3 מנות
הלכתי ביום שישי מוקדם בבוקר למגה,רכשתי את כל המוצרים שרציתי וחזרתי וממש התחלתי לבשל מהבוקר
אישתי היקרה הלכה עם אחת הילדים לקנות בגדים, והשאירה לי מטבח לבד (על משקל בית ריק
נתחיל במה שכשלתי
ניסיתי לעשות זיתים מרוקאים מבושלים ולצערי טעיתי בבחירת הזיתים והמנה לא הצליחה
כלומר היה בסדר אבל לא מה שהתכוונתי
עשיתי מנה של עוף עם חומוס בלימונים כבושים
המנה נראיתה בסופו של דבר ככה
יצאה מנה טעימה
שימו לב לצלחת היפה שקניתי, בשבת שעברה נסענו למתחם ,חונים קונים' בראשון לחנות לגעת באוכל ושם רכשתי את הצלחת הזאת ובוחטה של תבלינים שעל חלקם לא שמעתי אפילו:-)
זה המתכון
http://www.foodis.co.il/recipes.asp?sec=4&featid=5424
למרות שמה שאני עשיתי נלקח מהספר של אהרוני
ואני עשיתי עוף מכרעיים בלי שוק
המנה השניה שעשיתי היא לחמניות ממולאות בבשר השיפטה נאש דידן שעשיתי בשבוע שעבר ונשאר לי בשר טחון מתובל
קניתי בגט,חתכתי אותו ל4 חתיכות הוצאתי את הבפנוכו,מילאתי את החלל בבשר הטחון,שימנתי את הבגט והכנסתי לתנור ל25 דקות בחום של כ170 מעלות
המנה נראית ככה
אגב בצד אחד של הבגט השארתי סגור עם החלק הרך כדי שהבשר לא יברח
יצאה מנה מאוד טעימה
התכוונתי לעשות חורשט סבזי,מאכל פרסי עשיר תבלינים,אבל כבר לא היה לי כח
הכנתי גם אורז לבן לילדים,אורז צהוב לנו שאליו הוספתי תבלון פרסי מעל ויצא נהדר ושניצלים לילדים
את החורשט כנראה אעשה ביום שישי זה
זהו,עד כאן
תיהיו טובים