אתמול עשיתי חרה אוכל,אין מילים אחרות ואי אפשר לייפות את הכשלון
ניסיתי לעשות בשר ראש עם ערמונים וחורשט סבזי
היהירות אוי היהירות היא הסכנה הגדולה של המעיז ויש הבדל בין להעיז ממקום צנוע ולבין להעיז ממקום יהיר.
גבה ליבי,חשבתי לעצמי שאני שף ניקולאי (לצעירים שף ניקולאי היה השף הראשון שהתפרסם בארץ ככזה הרבה לפני החיימים כהן והישראל אהרונים
בקיצור בעיני עצמי חשבתי שאני שף ניקולאי שכל מה שאני לוקח ליד הופך לזהב,אז לא היא.
ראיתי את המתכון של בשר הראש באינטרנט ולא יודע למה החלטתי לעשות אותו,לא היה לי מושג איך נראה בשר ראש,לא היה לי מושג מה לעשות איתו ובכל זאת הלכתי עם הראש בקיר ויצאה מנה מלוחה מידי וצמיגית שנזרקה לפח.
ובאשר למנה השניה חורשט סבזי שהיא מנה פרסית שצריך לבוא אליה בחרדת קודש,להבין ממה היא מורכבת איך היא נראית ומה טעמיה
ואני נכנסתי ברגל גסה למטבח שאני לא מכיר,שמעולם לא טעמתי את המנות בו ואין לי מושג איך הוא צריך להיות וניסיתי לפי המתכון כמו ילד שמרכיב פאזל לעשות את המנה
אז זה הלך אולי במנות קודמות שעשיתי ובמזל הצלחתי וכאן כבר כשלתי.
יצא משהו אחר לגמרי,למרות שכנראה הדרך הייתה נכונה כי בסיום הבישול היה לי מרק שבתוכו היה בשר מתובל ואני לתומי חשבתי שאני צריך לצמצם את המרק ולהגיש מנה יבשה כי לא הבנתי את מהות המטבח
חלמתי באשמורת הבוקר האחרונה חלום,אני בדרך כלל לא זוכר את החולומות שלי ואני לא יודע אם הוא קשור לכשלון הבישול של אתמול אבל אספר בכל זאת בעיקר כי אני זוכר:
בחלומי אני מגיע למוצב צהל,כנראה בבקעת הירדן באמצע הלילה,ואני מחזיק 3 צלחות ריקות ואת חפצי וקשה לי להחזיק הכל ביחד, בשעה שאני מנסה לצלצל בפעמון כדי שיפתחו לי את השער ,הצלחות נופלות לי מהיד ולא נשברות.
יורד לפתוח את השער בחור שלדעתי לא ראיתי 40 שנה ואין לי רבע מושג למה דווקא הוא השתרבב לחלומי, מה גם שכשרתנו ביחד לא דיברנו הרבה.
קוראים לו יהושע או שוקי והוא היה מגרעין טל שהיה איתנו ב72 בהאחזות בגלגל ואחרי שעזבנו את ההאחזות לא פגשתי אותו יותר ולכן היה לי מוזר לראות אותו פותח לי את השער של המוצב
אגב אחרי שפתח לי את השער ואמר כמה מילים ואני מילמלתי כמה מילים בחזרה ,התעוררתי
זהו זה מה שהיה אתמול,ברור שלא יהיו צילומים ולא יהיו חגיגות,גם את המנהג הזה צריך לצמצם לפחות עד שאדע לבשל בלי לעשות שטויות.
הפוסט אגב לא נכתב בשביל שתנחמו אותי ותגידו לי שאני לא צריך להתייאש ואני צריך להמשיך לבשל,וכולם נכשלים,הכל נכון
רוחי איתנה,ואני אמשיך לבשל,רק שמעכשיו זה יעשה בלי רעש וצלצולים
אגב בגלל תקלה בישרא אין לי גישה לנושא החם (לא לעלות ולא לאשר פוסטים) ואת זה עושה ברגישות קוקסטא,אני מקווה שישרא יתגברו על התקלה ואני אחזור במהרה לתפקידי
שאו ברכה
ותיהיו טובים