למחר בערב אני רוצה לעשות צלעות טלה שקניתי בהיפר
2 שאלות מהמומחים שביניכם:
האם לעשות את צלעות הטלה בתנור או על מחבת
ומה הכי מתאים לאכול על יד
וגם האם למישהו יש מתכון מעניין למשרה לצלעות טלה
אני מסתכל באינטרנט כבר שעה ושום דבר לא ממש מלהיב אותי וחשבתי אולי למי מכם יש רעיון.
בנתיים הוציא אותם מהמקפיא
אגב אתמול היינו ב,שגב אכספרס' בקניון הזהב בראשון,ראשית זה היה הכל חוץ מאכספרס,באמת,המסעדה הייתה חצי ריקה ולקח למלצרית 10 דקות להניח לפנינו תפריט,אוטוטו הייתי הולך משם
להתחלה הזמנו לחם פוקאצ'ה עם שמן זית וחמאה
למנה ראשונה סלט עגבניות שרי עם תיבול שאני לא זוכר את שמו ונראה ככה
המלצת המלצרית להפוך את הסלט מהקערה לתוך הצלחות שלנו התבררה כנכונה,הסלט מורכב מפיסות עלי חסה ,עגבניות שרי כהות שלדעתי היה אפשר לחתוך אותן לרבעים כי גם כחצאים היו גדולים,הטיבול הוסיף לסלט הרבה מאוד
למנה העיקרית הזמנו נתחי פילה בפסטה וזה נראה ככה
המנה טעימה מאוד,אפשר היה לא להתקמצן על נתחי הפילה וזה הפריע קצת,עם התיבול של המנה הראשונה היה ערב לחך
היינו שניים,מנסיון העבר לקחנו מנה אחת לשנינו ויצאנו שבעים ,על כל זה שילמנו 128 שקל+20 שקל טיפ
אני אוהב לאכול.
בלי קשר :
היום ההנהלת דאר ישראל קיימה את הבטחתה והוסיפה ל600 השקלים של הועד, 400 שקלים בתווי קניה משלה,מה שמגיע ,בלי קשר למאבק
אני סיימתי,תיהיו טובים