לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


"פנימי גובלן" הוא מונח שלקוח ממערכון של הגשש החיוור המדבר על סוג של תפירה עילית.ככה הייתי רוצה שיחשבו על הכתיבה שלי,סוג של כתיבה עילית .
כינוי:  טליק

מין: זכר

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2014    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2014

להגנה על זכויות העובדים


אין יום מתאים יותר מ1 במאי שהוא חג הפועלים לשוב ולספר איך ההנהלה מסרבת לדרישת העובדים, לדון על תוכנית הבראה לחברת דאר ישראל,

 

אנחנו לא רוצים תוספת שכר,אנחנו רוצים להתפרנס בכבוד והנהלת חברת הדאר לא מאפשרת את זה,ודאי  כשהיא מספרת לציבור שקרים וחצאי אמיתות על מצב חברת הדאר ועל  מצבם של העובדים.

 

בהחלטה חד צדדית קיצצה ההנהלה ברכיב השעות הנוספות שהוא מרכיב חשוב בשכרנו ואנחנו לא מרוויחים מיליונים,רבים מאיתנו מגרדים את שוליו של מעמד הביניים.

 

ההנהלה כבר פיטרה עובדי חברות השמה שלא מוגנים על ידי הועד הארצי ,ביניהם נשים ערביות ,חד הוריות שמפרנסות  לבד,למה? כי הם יכולים והיא רוצה לעשות שינויים במבנה דאר ישראל וכמובן פיטורים של כ2000 עובדים בגלל כשלונות שלה !

 

4 ימים אנחנו בשביתה ,הציבור מתחיל להרגיש אותה והנהלת הדאר לא מנסה אפילו לפנות לבית הדין לעבודה כדי שיקפיא את המהלכים החד צדדדים  ויחזיר את העובדים לעבודה

מנכל הדאר  אמר שכל יום שביתה שפוגע בכיסם של העובדים זה אחלה מצידו ומה על הציבור? הציבור כנראה פחות מעניין אותו,העיקר שהעובדים יפגעו.

 

ואני אומר,לא נחזור לעבוד עד  שהנהלת חברת הדאר תקפיא כאמור את הצעדים החד צדדים שנקטה ותנהל משא ומתן בהגינות ובכוונה למצוא יחד פתרון למצב חברת הדאר שאותה הנהלה הביאה למצב הזה,לא אנחנו

 

אני קורא לשר התקשורת לפטר לאלתר את המנכ"ל חיים אלמוזלינו שאחראי למצב החברה ,לא יעלה על הדעת (לא סובל את הביטוי הזה) שהמנכ"ל שנושא באחריות למצב החברה ישאר בתפקידו ועובדים של חברת הדאר הנושאים בנטל היום יומי יפוטרו.

 

אנחנו יודעים שלצערנו בתהליך הבראת חברת הדאר נצטרך לשלם מחיר ואנחנו מוכנים לשלם אותו,אבל במשא ומתן הוגן ולא בהורדת הוראות וצווים שמתעלמת מתרומתנו לחברה,ועדת הבדיקה שבדקה את מצב חברת הדאר הגישה מסקנות הזויות לגמרי ,כאילו דנה והסיקה מסקנות ביושבה בחדר ממוזג ולא ירדה לבדוק את העובדות בשטח,כי המסקנות מנותקות מכל מציאות.

 

ה1 למאי הוא חג הפועלים,לעובדי חברת הדאר זהו עוד יום של מאבק על קיומנו ,על מקור פרנסתנו ועל זכותיותנו כעובדים בעבודה מאורגנת.

 

לא ניתן שיפרידו בינו (אשנבאים,דוורים,עובדי מיון,תחבורה ופועלים חד המה ),לא ניתן  שיתעלמו מזכויותנו לא ניתן שיפטרו אותנו  בגלל כשלונות של אחרים.ההסתדרות ,הסתדרות עובדי המדינה והועדים של ארגוני העובדים הגדולים במשק תומכים בנו

 

היום זה אנחנו ,מחר זה יכולים להיות אתם

 



אני סיימתי,תיהיו טובים (זה אני אם מישהו לא הבין..)

 

נכתב על ידי טליק , 1/5/2014 06:23  
36 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של &#8235;טליק ב-8/5/2014 11:16




468,084
הבלוג משוייך לקטגוריות: משפחתי וחיות אחרות , ספורט , 50 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לטליק אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על טליק ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)