"תמיד אופטימי " שבכותרת לקוח מדמות הברווז המפורסם שיצר אמן הקומיקס והצדיק דודו גבע שלצערנו
כבר משוטט בעולמות עליונים והוא הברווז התאים לאוהדי הכדורגל מהסוג שאנחנו,שבעי אכזבות,אבל דבקים בקבוצותינו האהובות באשר הן.
מתישהוא בשנת 2014 נוצר שיתוף פעולה בין משפחת גבע,ילדייו של דודו זצ"קל והדפסים של הברווז המפורסם הודפסו על חולצות צעיפים וכובעים,או בקיצור אביזרי עידוד קטמונים.
תשאלו למה אני נדרש לכל זה
הו,כי אתמול היה משחק,לא סתם משחק,דרבי ירושלמי רותח בין הפועל ירושלים שנמצאת בסכנת ירידה לליגה שלישית לבין הפועל קטמון ירושלים שהייתה צריכה נקודה כדי להבטיח את מקומה בין 8 הראשונות ולהלחם על האפשרות לנסות לליגה הראשונה היא ליגת העל.
ב31 במאי 2003 פתחתי את הבלוג הזה,כלומר בעוד חודשיים ימלאו לבלוג 13 שנה,אבל יום לפני היום הזה ,בשבת ה30.3.2003 עמדה קבוצת הפועל ירושלים לעלות לליגת העל,היא שיחקה ברעננה נגד הקבוצה המקומית והייתה זקוקה לתיקו כדי לעלות ליגה.
ירושלים הפסידה 0:1 ונשארה בליגה השניה,זו הייתה תחילת ההדרדרדות של ירושלים ותחילתו של שבר שבסופו ב2007 ,4 שנים אחכ קמה הפועל קטמון.
אתמול כאמור היה המשחק של המשחקים,הפועל קטמון ירושלים נגד הפועל ירושלים,המשחק התחיל בשעה 16:00, ב14:30 כבר סגרו את החניה שמאחורי היציע המערבי,אני הגעתי קרוב ל15:00 ובמזל מצאתי מקום חניה לא רחוק מהכניסה,בשעה 16:00 כשהתחיל המשחק אי אפשר היה להכניס סיכה ליציע המערבי!
היה מאמץ גדול להביא כמות גדולה של צופים,מאמן קטמון אמר לפני שבועיים בסוף המשחק בעפולה שהוא מצפה ל6000 צופים,זה נשמע מספר הזוי לחלוטין כי אף קבוצה בליגה הלאומית לא הביאה מעולם כמות כזאת של צופים,אנחנו במשחק העליה לליגת העל הבאנו 4000 צופים אבל 6000?
אז זה המספר שהתנוסס על הלוח החשמלי באיצטדיון בזמן המחצית:

ולתקן עיוות היו 1200 ילדים וילדות לא כפי שנכתב באשר לילדים
והיה משחק שבסופו קטמון הפסידה 2:3,הפועל ירושלים ניצחה בצדק כי שיחקה טוב יותר ורצתה יותר אז מבחינת המשחק הספציפי הזה הייתה אכזבה
אבל למרות ההפסד סיימנו את העונה הסדירה במקום השישי המכובד,אנחנו בפליאוף העליון עם סיכויים לעלות ליגה
מבחינתנו זה נצחון גדול,הבאנו כ6000 צופים(אגב הפועל ירושלים הביאה כ250 צופים בלבד),הייתה לנו עונה מצויינת בכל קנה מידה
ואנחנו יכולים להיות גאים בהשגים שלנו,גם הספורטיבים וגם במטרות הקהילתיות שהצבנו לעצמנו השנה
ברשותכם אעלה עוד כמה צילומים מהמשחק

זה השלט הענק שנפרס למרגלות היציע המערבי

תזכורת למי אנחנו
זהו באשר למשחק של אתמול,היה מרגש למרות ההפסד ונשארנו אופטימיים להמשך
אני סיימתי,תיהיו טובים