לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


"פנימי גובלן" הוא מונח שלקוח ממערכון של הגשש החיוור המדבר על סוג של תפירה עילית.ככה הייתי רוצה שיחשבו על הכתיבה שלי,סוג של כתיבה עילית .
כינוי:  טליק

מין: זכר

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2007    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2007

מתכון לשבת


 

תאמינו לי שגם אני לא ממש מאמין שאני כותב פוסט כזה

אבל  לפעמים מצליח לי כל כך מה שאני עושה שאני ישר רץ לספר לחבר'ה...

 

בדרך כלל  אני לא מבשל

אין לי את העניין של חדוות הבישול ושל כל מה שמסביב

אבל אני אוהב קציצות בשר ותמיד יצא שכשאני עושה אני מרוצה ממה שיוצא לי.

 

והיום התעלתי על עצמי לדעתי ואני רוצה לשתף אותכם.

 

אז ככה (וסליחה עם כל התהליך לא ממש נשמע כמו רות סירקיס..)

לוקחים קערה שמים בה את הבשר הטחון

מוסיפים: מלח פלפל,חלמון של ביצה ופירורי לחם. היום הוספתי גם זעתר עם שומשום לפי הרגש

 

חותכים בצל שלם לארבע רבעים,חותכים פלפל חריף לכמה חתיכות ו2-3 שיני שום.

את כל זה מערבלים בבלנדר.

את העיסה שיוצאת מוסיפים לבשר הטחון

מערבבים הכל.

 

מחממים מחבת עם שמן,יוצרים מהבשר הטחון ועם כל התבלינים, קציצות בגודל בינוני

ומטגנים באש נמוכה עד שהקציצות משחימות בכל הצדדים שלהם (צריך סבלנות,זה לוקח קצת זמן עד שזה ניהיה)

 

אני אוהב גם לשים בתוך המחבת בצל שלם ולשרוף אותו וגם פלפל חריף ואחכ לשים את שניהם בכלי שאתם שמים את הקציצות המוכנות,זה נותן טעם לקציצות

 

הקציצות יוצאות טיפל'ה חריף,מי שלא אוהב את הטעם יכול לשנות בכמויות של השום והפלפל החריף

אבל מי שיעשה בכמויות שאמרתי מאוד יהנה

 

זהו,תהנו

 

נכתב על ידי טליק , 29/6/2007 18:22  
48 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של טליק ב-2/7/2007 12:16




468,567
הבלוג משוייך לקטגוריות: משפחתי וחיות אחרות , ספורט , 50 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לטליק אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על טליק ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)