לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


נקודת מבט פרטית על החיים לפעמים משעשעת לפעמים עצובה .

Avatarכינוי:  erez5

בן: 52

Skype:  erez 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2012    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

10/2012

סליחות


אני יודע שעבר די הרבה  זמן מאז יום כיפור אבל בכל זאת החלטתי לכתוב טור על סליחות והתנצלויות, אני יודע שיש אנשים שהעלבתי אותם, כשכתבתי עליהם ,אולי לא בבירור אולי במעורפל והם מחכים להתנצלות …....אז לא!!! הטור הזה לא בשבילכם .

אבל בכל זאת אם נפגעתם אני מקווה שפגעתי בול  J.

 

אולי חשבתם פעם ,מדוע הנשים צריכות להתנצל בפני הגברים ,אם לא הרי  לכם מספר סיבות טובות:

 

1 על כל הפעמים שתליתן תמונה של מירי בוהדנה בפייסבוק תחת הכותרת "רעבה לך" ואז כשאתה מגיע לפגישה אתה נתקל בכונפה שלא התקבלה לפארק היורה .

2 על כל הפעמים שהעמדתן אותנו עם תיק של נשים, בכניסה לחנות בגדים או שירותי נשים וגרמתם לנו להחביא אותו מתחת למעיל כדי ,שלא יחשדו בנו ביציאה מהארון(גבר עומד רק עם קיבק) .

3 על כל הפעמים שאתן סוחטות מאיתנו מחמאות על משפטים כמו: "איך שמנתי ", “אוף החורף עשה לי רע!" ויש את "אני שונאת מה שהגיל עשה לי! " כל זה בשביל מחמאה (תעשי איתי סקס פרוע, תקבלי מחמאה).

4 על אינפורמציה שדולפת לחברה הכי טובה שלך ואין כל סיבה ,שהיא תדע כל כך הרבה עלינו. ואם את כבר רוצה שהיא תדע הרבה את צריכה להכניס אותה ל.... (אני מקווה שהבנת)

5 על כל הפעמים שאיחרת לפגישה, על כל הפעמים שהתייבשתי ברכב עד שתמצאי חולצה שתואמת לנעלים ולגרביים ולקיבנימט (סליחה התעצבנתי נזכרתי ברגע מרגיז)

6 על כל האיפור שאתן מורחות על הפנים זה כאילו שיש לנו שתי מכוניות, אחת מרצדס והשניה מכונית שעשתה טוטלוס (לפני ואחרי האיפור)

7 על כל הפעמים שחזרנו הביתה לאחר יום עבודה מתיש ,החזקנו את השלט והחלטנו לדפדף לנו בכייף בין הערוצים ואז בלי שום התראה התיישבת, לקחת את השלט והעברת לערוץ המגעיל, וויה פלוס, כדי לראות משפחות הרוסות שרע להם בחיים( כאילו שלא מספיק רע לנו עכשיו)

8 על כל הפעמים שביקשתם לנהוג......על הפחד והאימה שעברה בגופנו בזמן שאתן נהגתן ושוב כמעט הבאתן את חיינו לסופם.

9 על הפעמים שישבתן לידנו בזמן נסיעה וכל רגע התפרצתן "תזהר" או "אתה לא רואה ?”

"וואי וואי " היייי תרגענה נהגנו לפניכן בנות וננהג אחריכן.

10 על כל הפעמים שכמעט, כן שוב כמעט הכנסתם את חינו לסחרור מסוכן של שפעת או דלקת ריאות קשה וכל זה בגלל שאתן לובשות שתי פיסות בד והרבה גרביונים ומתלוננות שקר לכם, או לחלופין נכנסתן להריון בשיא החורף ואז התלוננתן: "חם לי" למה אנחנו צריכים לסבול? אני זוכר תקופה שאפילו פינגויין המחמד שלי קפא מקור .

11 על כל הפעמים שהחמאנו לאיזה חתיכה שעברה בסמוך, לדוגמא מירי בוהדנה ומיד אתן הופכות לעיוורות "ראיתי כבר את הטעם שלך בנשים הוא ממש לא משהו"(כן גם אני חושב ככה)

12 על כל הפעמים שלא הקשבתן לבקשות שמסתתרות בתוך המילים שלנו, אבל אנחנו הקשבנו ל"אין לי מה לנעול" ,"אני צריכה תיק איפור" למה אתן לא מקשיבות לנו?(תביאי מישהי איתך בערב לקפה ויותר)

13 על כל הימים שאתן סופרות הימים שלכן: יום האם , יום המשפחה, יום הולדת , יום הנישואים , היום שהכרנו, היום שהתנשקנוהיום שהז.... מה עם יום לגבר, לנו לא מגיע?

14 על כל השאלות הרטוריות "לאן אתה הולך ? מתי אתה חוזר ? מי בא איתך ?ולאן אתה הולך ? כן שוב .

15 על כל הארוחות שבלעתי בכל ניסיונות הבישול הכושלים שלך, שבהם אנחנו הגברים נאלצים להחמיא על אוכל שאפילו חתולת זבל לא הייתה אוכלת.

16 על כל הפעמים של תלונות על הכתמים שאנחנו משאירים בשירותים.הלו בנות זה עדיף על כתמים אדומים של חדר מיון ביום מלחמה ,פעם בחודש בפח ומסביב.

17 על כל הפורנו שאנחנו צורכים בגללכן.נקודה!!!

18 על כל הפעמים שאתן נזכרות שמשהו התקלקל ,בדיוק כשאנחנו עוברים את הדלת (מה אני דודו מהום סנטר?)

19 על כל הפעמים שאמרתן נשים לא מפליצות ולא עושות גרעפס. מה אתן רובוטיות? ואנחנו אנושיים? (כן) …..אם כבר על כל הפעמים שעשינו גרעפס ואמרתן "מגעיל".

20 על כל הפעמים שנאלצנו לשבת לשיחה חיינו לאן ??????

יש כול כך הרבה דברים שאתן הנשים צריכות להתנצל ,זה רק חלק קטן וכואב.לא הזכרתי את כאבי הראש בלילה ,את הסרטים הרומנטים,את הקניות ,הציפורנים והפן ,על הבכי הפתאומי ,על החפירות בשעות הקטנות של הלילה ויש עוד הרבה הרבה סיבות שאתן צריכות להתנצל.

 אז בנות קחו את הגבר שלכן, הבעל או החבר תזמינו אותו למסעדה ותבקשנה יפה סליחה ויפה שעה אחת קודם .(ואם אפשר שהפעם זה יהיה על חשבונכן J).

 

נכתב על ידי erez5 , 31/10/2012 16:51  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לerez5 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על erez5 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)