לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


כל מה שעולה על רוחי וצלחתי בבלוג אחד ומיוחד

Avatarכינוי: 

בן: 41

MSN: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2012

עוגיות קוואקר חמוציות


אהמ...עוגיות, כמה שאני אוהב אותכם, עוגיות טובות חייבות להכיל חמאה, ביצה, סוכר וקמח.

עוגיות עם קמח חומוס, לא מסתדרות לי טוב בראש, מה זה קמח חומוס? אם אחרי צלחת חומוס אתה לא יכול לרוץ, אחרי עוגיות עם קמח חומוס לא תוכל ללכת, מה זה זה? 

מה זה כל השטויות האלו? תבניות לעוגיות, טרמוסטטים לדחוף לתרנגולת בתחת? אמא שלי אומרת לעוף "כנס פנימה, אני אגיד לך מתי לצאת", מי יכול עם כל הגאדג'טים האלו? מיקסרים, סוחטי מיצים, מעבדי מזון, צריך חדר נוסף לכל החרא הזה.

 

טוב, הערת שוליים קטנה, אני לא אוהב שמציקים לי בטלפון ב 3 לפנות בוקר, אני די כועס על כך, האדם שעשה זאת, שידע שאני יודע מי זה. ואני לא מרוצה!

 

בכל מצב, זה לא העניין שלשמו התכנסנו, מתכון נחמד של עוגיות קוואקר עם אוכמניות שאומץ מהספר  The America's Test Kitchen Family Cookbook. 

 

 

115 גרם חמאה רכה

 

1/2 כוס סוכר חום בהיר

 

1/2 כוס סוכר 

 

1 ביצה

 

3/4 כוס קמח

 

1/4 כפית א.אפיה

 

1/4 כפית מלח

 

1/4 כפית אגוז מוסקט

 

1/2 1 כוס קוואקר

 

3/4 כוס חמוציות (אפשר להחליף בכל פרי יבש אחר חתוך דק או שוקו צ'יפס)

 

 

מערבבים קמח עם אבקת אפיה ומלח, ומניחים בצד.

מקציפים את החמאה עם הסוכרים, מוסיפים ביצה.

כאשר התערובת נוזלית מוסיפים את תערובת קמח ומערבבים

מוסיפים אגוז מוסקט וקוואקר ומערבבים להתאחדות

לבסוף מוסיפים את החמוציות.

יוצרים עוגיות.

מכסיסים לתנור שחומם מראש ל 165 מעלות ל 18 - 20 דקות, עד שהקצוות משחימים

מצננים בתבנית, ולבסוף על רשת.

 

הערות:

העוגיות כאשר יוצאות מהתנור נראות ומרגישות רכות ולא מוכנון, בזמן הקירור זה מתייצב.

ניתן להחליף לקמח מלא, אותה כמות קמח.

ניתן להשמיט את הקוואקר. אבל אם משתמשים בבקשה בסוג טוב, זה נותן תוצאה טובה, אם מוסיפים דרעק מקבלים דרעק.

אני משתמש בכף גלידה בגודל של כף רגילה, כי אני אוהב עוגיות גדולות, לכן האפייה היא ארוכה יותר מהכתוב כ חצי שעה.

עוגיות קטנות יותר אופים עד 15 דקות, הן מתייבשות מהר.

 



















השמאלית זה לטעימה ע"י הטבח על מנת להחליט אם טעים, אני כמובן אטעם את כולם ואם מחר לא יהיה פוסט, אז אני מאושפז מהרעלה.

 

שבוע טוב, ביג-אל

נכתב על ידי , 15/9/2012 15:01  
14 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ביג-אל ב-22/9/2012 17:57



הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים , תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לביג-אל אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ביג-אל ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)