בוקר טוב!
בעלי מכין פיצות פשוט מעולות אז החלטתי לשתף גם אותכם במתכון...
בצק (שתי פיצות במגש בקוטר 30 ס"מ):
0.5 קילו קמח.
0.5 קוביית שמרים.
2 כפות סוכר.
1 ושליש כוס מים פושרים.
2 כפות שמן.
כפית וחצי מלח.
רוטב:
חצי בצל בינוני קצוץ דק.
1-2 כפות שמן זית.
קופסה קטנה של רסק עגבניות.
מעט מים (אם הרוטב יוצא סמיך מידי).
מל"פ לפי הטעם.

גבינה + תוספות:
350 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (ניתן לשלב/להחליף בגבינות אחרות).
תוספות ע"פ הטעם.
הכנה:
בצק:
1. מנפים לקערה חצי קילו קמח (כ 4 כוסות) ומוסיפים סוכר.
2. ממיסים במים את השמרים ומוסיפים לקמח והסוכר יחד עם השמן ולשים.
3. לאחר שנוצר בצק מוסיפים את המלח (לפזר מעל הבצק ומסביב) ולשים שוב.
4. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
רוטב:
1. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להשחמה.
2. מוסיפים את הרסק, מים (לפי הצורך), מל"פ ומערבבים.
3. מעבירים לקערית ומניחים להתקרר.
הרכבה:
1. לשים מעט את הבצק על משטח מקומח.
2. מחלקים לשני חלקים.
3. מרדדים כל חלק לעיגול ומעבירים למגש משומן.
4. מורחים את הרוטב על הפיצות.
5. מפזרים את התוספות באופן אחיד.
6. מפזרים מעל שכבה נדיבה של גבינה.
אפייה:
1. אופים כ 15 - 20 דקות בתנור שחומם מראש ל 200 - 225 מעלות (בתחתית התנור).
2. לאחר שתחתית הפיצה משחימה לעלות את הפיצה למעלה.
טיפים:
1. ניתן לקצוץ 1-2 שיני שום, לערבב עם שמ"ז ומעט מלח ולמרוח את השוליים של הפיצות.
2. להגיש עם תבלין פיצה וטבסקו.
בתאבון!!!