לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


בלוג שבועי על אפייה, מתכונים לעוגות, עוגיות ומתוקים אחרים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2010

ניוקי ברוטב עגבניות


מתכון טעים, קל (ומהיר) ומרשים לניוקי.

 

מרכיבים (2-3 מנות עיקריות/ 4-5 ראשונות):

חבילת ניוקי (אני הגעתי למסקנה שזה לא שווה את הטרחה ועדיף לקנות).

150 ג' מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת.

2 עגבניות.

1 בצל.

2-3 שיני שום.

5-6 עלי בזיליקום (אם אין ניתן להשתמש ביבש).

כחצי חבילת רסק עגבניות.

שמן זית/קנולה לטיגון.

מלח, פלפל, פפריקה חריפה (לא חובה).

 

הכנה:

1.קוצצים את הבצל והשום (אני לא כותשת את השום אלא קוצצת).

2.מגרדים שתי עגבניות (ניתן גם לחתוך לקוביות).

3.מטגנים במחבת את הבצל והשום במעט שמן (עד להשחמה).

4.מוסיפים את העגבניות ונותנים לרוטב להסמיך מעט.

5. מוסיפים תבלינים, רסק ומעט מים, מנמיכים את האש ומכסים.

6. בסיר נפרד מרתיחים מים, ומבשלים את הניוקי על פי ההוראות (אני משאירה אותם קצת אחרי שצפים כדי שיהיו רכים יותר).

7. כשהניוקי מוכנים מסננים, ומעבירים למחבת עם הרוטב וממשיכים לבשל עוד כ 5 דקות (ניתן לוותר על השלב הזה).

8. מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים גבינה מגורדת ומכניסים לתנור עד להמסת הגבינה.

 

בתאבון!!!

נכתב על ידי , 27/7/2010 09:10  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

מין: נקבה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

19,968
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לlala1 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על lala1 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)