
תאמינו לי אם אגיד לכם שנמאס לי מהשיער שלי עד כדי כך שלקחתי מספרים ופשוט עשיתי לעצמי משהו בשיער ?
לא ? חבל.. כי דווקא עשיתי אתזה.
ויצא לי מגניב, לא פעם ראשונה אבל כן פעם ראשונה שהשארתי בפח שלי בוחטה שיער XD
הוא פשוט היה ארוך וחסר כל צורה אז יאללה - מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות לי, אה ? (
)
גם התחלנו דיאטה משפחתית חדשה, קוראים לה "dieta quema gracas" (או בתרגום פשוט לעברית - "דיאטה שורפת שומן").
וכל יום אוכלים משהו אחר, זה בלי סוכר, בלי פחמימות, בלי מתוקים חוץ מפירות וכמובן בריא בהחלט ומבטיח ירידה של 6-8 קל' בשבוע (בדוק!)
אמא שלי עשתה אותה אחרי שילדה את אחותי בארגנטינה והצליחה לרדת 10 קילו, ודודה שלי עושה אותה עכשיו והיא ירדה כבר 12 קילו (בשבועיים לא רצופים). עושים שבוע כן שבוע לא כי זה בלי סוכר וזה נורא מחליש בימים הראשונים, וצריך לאכול פחמימות באיזשהו שלב, אז עושים הפסקה שבוע רק לפחמימות ירקות ובשר.
האמת זה עוזר מאוד, וזה גם כולל הליכות\ריצות.
אז כן, הולך לי טוב
.

סיפרתי כבר שדודה שלי ילדה כבר ? היא ילדה ביום שבת לפני שבועיים, ב24 ליולי.
תינוקת כלכך חמודה שאין להאמין פשוט כמשמהו.
קוראים לה קיארה (סוג של קרינה וכארלוס - דודים שלי). והם יבואו לבקר עם סבתא שלי בעוד כמה שבועות..
גם החברים של ההורים שלי <המקסיקנים> אמורים לקבל עוד ילד באחד הימים האלה. תינוק בן כמה ימים שהוריו לא רוצים אותו (מיטונפים !!)
אז המשפחה האומנת הזאת מקבלת אותם. זה הילד השלישי בהשגחתם. הילד הראשון שהם קיבלו כבר קיבל את שם המשפחה שלהם (לא ניתן לקבל את שם המשפחה פה ליתר פרטיות ושמירות זכויות הסודיות והשם הטוב..) אז הוא נישאר אצלם לתמיד ^^.
התינוקת שהם קיבלו לפני פחות משנה תישאר אולי עוד שנה אלא אם כן ההורים שלי (או אמא שלה) יחליטו לעשות משהו עם עצמם ולהפסיק להסתמם..
והשלישי לא ידוע עליו כלום, אפילו לא גזע, מין, בעיות רפואיות אם יש וכד'.

היום הלכתי עם אמא שלי לסופר פארם כדי להשיג כמה דברים יסודים שצרים בכל בית ובו 2 נשים XD.
כשהגענו זה היה פשוט בית משוגעים - כמובן - זה יום לייף סטייל מבצעים.
אז זה היה פשוט מלחמה רק כדי להגיע לכל מקום. אנשים דוחפים, נדחפים, דורכים עליך, לוקחים את מה שאתה מתכוון לקחת וכד'.
בסוף כולם יצאו עם שקיות ועגלות מלאות בדברים לתינוקות, חומרי סיכה ושטיפה לכביסה ודברי טיפוח ויופי.
לפחות הצלחתי להשיג לעצמי בושם חדש AMOR AMOR, מסקרה לעיניים ואיפרון שחור כי שלי כבר בגודל 3-4 ס"מ.
וביום מן הימים אולי נלך לקנות לי נעליים כי אני חסרת נעליים.
גם מצאתי המון חולצות בארון הקטן שלי, איך הן הצליחו להידחס לשם אין לי בכלל מושג.
אז עניין החולצות פטור - לעט עתה.
ועניין האורגן... זה פשוט מבאס שבא לבכות.
המקסיכנים הסכימו להלוות לי את שלהם כדי ששהורים שלי לא יבזבזו כסף במקרה כזה שהם יקנו לי ואחרי חודשיים -שלושה אני אפסיק עם זה.
ומה קרה ? קודם כל זה אורגן ענתיקה - זה מתקופת משה רבינו אני בטוחה. ואין לו רמקולים - אז חשבתי אולי אפשר לחבר לזה את אוזניות הסטראו שלי - אבל מה מתגלה ? זה חיבור לאוזניות אחרות בכלל.
אז האורגן (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה) שוכב לי ליד הארון המאוד מאוד קטן שלי ומחכה שאני אחזיר אותו לבעלים המקוריים שלו (שאני באמת לא בטוחה אם הם עדיין חיים. נראה לי שהמקסיכנים הם דור הבעלים ה-13 של האורגן המסכן..)
נו טוב, לפחות יש סודוקו לעשות בזמנים קשים אלה.
אז בחיבוק גדול, תמונה ושיר -

(בואו נשים בצד את העובדה שאני מכוערת כמו היפופוטם.. ונתרכז בשיער XD)