| 7/2003
ריק פורסטר כמה פוטנציאל היה לו, ולאן כל זה נעלם.
ריק הוא הבן הבכור של ברוק ואריק. הוא היה ילד מתוסבך ומשונה, שתמיד חטף מכות מסי ג'יי גריסון בבית ספר. כשהוא היה בחטיבת הביניים, הוא כבר היה כל כך מתוסבך שהוא ירה באבא החורג שלו, גרנט צ'יימברס, רק כדי להפריד בינו לבין ברוק. בקיצור, הילד המסכן נשלח לטיפול פסיכולוגי מקיף אצל ד"ר טיילור המופלאה שאבחנה אותו כילד שסובל מכך שאמא שלו מניאקית ומנסה לגנוב את בעלה של הפסיכולוגית.
איכשהוא ריק הצליח לגדול והפך לבחור שווה וחתיך. כשהוא היה בן 16 ברוק שכרה בייבי סיטר עבורו ועבור אחותו ברידג'ט - אמבר. רק שמסתבר שאמבר לא הייתה בייביסיטר מי יודע מה. לא רק שלא הפריע לה שריק שתה אלכוהול כבר בגיל 16, היא אפילו שתתה איתו ועם סיג'יי. יום אחד החבורה הלכה לטיול וסיג'יי הציע לריק תחרות נהיגה. ריק הסכים, נהג מהר מדי, עשה תאונה והגיע לבית החולים. מסתבר שהכליות שלו נדפקו וחייבים היו להשתיל לו כליה. אמבר, שהרגישה רע שהיא עודדה את ריק להשתתף בתחרות תרמה לו את הכליה שלה, ובו בזמן גילתה שהיא גם קצת מאוהבת בילדון. היא הייתה הנשיקה הראשונה שלו, והסקס הראשון שלו, וכשהוא היה בן 18 כבר נולד להם ילד.
בעצם נולד להם ילד זו לא ההגדרה הנכונה, כי התינוק שנולד להם מת בלידה. ריק לא ידע על זה, ואמבר תכמנה אותו כשהיא הציגה את התינוק של הבת דודה שלה, בקי, בתור הבן שלהם. ריק החליט שהדבר הנכון לעשות הוא להתחתן איתה, והם באמת התחתנו למורת רוחה של ברוק, שחשבה שאמבר מנסה לתפוס טרמפ על ריק כדי להיות עשירה. יכול מאוד להיות שהיא צדקה אגב.
מאוחר יותר בקי, האמא של אריק ג'וניור הגיעה ללוס אנג'לס ורצתה את התינוק שלה. ריק גילה את כל השקר של אמבר והתגרש ממנה. הוא בילה את הזמן הזה עם אחותו החורגת של סיג'יי, קימברלי, אבל די במהירות היא התאהבה בת'ורן ונעלמה לאוניברסיטה בחו"ל. בקי קיבלה את התינוק לעצמה, אבל לא לקח לה יותר מדי זמן והיא מתה. בצוואה שלה היא ביקשה מאמבר וסיג'יי לטפל בתינוק, וריק החליט שהוא חייב להשיג את הילד לעצמו - הוא לא ייתן לו לגדול עם שני אלו. אז מה הוא עשה? הלך ומצא את האבא של אריק ג'וניור. הוא הביא את דיקן ללוס אנג'לס על מנת שהוא יעזור לו להשיג את התינוק לעצמו, אבל דיקן הביא לו בהפוכה והחליט שלא רק שהוא רוצה לגדל את אריק ג'וניור - הוא גם רוצה את אמבר !
ריק, שמשום מה החליט שהוא שוב מתאהב באמבר, הכריז על דיקן מלחמה. הוא נלחם על אמבר והתינוק, ובסופו של דבר גם השיג אותם. אמבר נכנסה להריון שנגמר בהפלה, והשניים קברו את העובר, ואת התינוק הקודם שנולד מת, בקבר אחים בלוס אנג'לס.
כשברוק הכריזה מלחמה על בני משפחת פורסטר, היא מינתה את ריק לסמנכ"ל פורסטר. ככל הידוע זה עדיין התפקיד שלו. היום הוא נשוי לאמבר והשניים חיים בבית של ברוק, ומגדלים את אריק ג'וניור. דיקן עדיין בסביבה, אבל עושה רושם שהוא לא ממש מתעניין באמבר - הוא רוצה את אריק ג'וניור בחזרה.
ריק הסתכסך עם רידג' כשרידג' עזב את פורסטר - השניים עד היום ביחסים די מתוחים, למרות שביומולדת של הופ הכריזו על הפסקת אש. הקרב הגדול הבא של ריק, אבל, לא יהיה קשור ברידג' דווקא, אלא בדיקן ובאריק ג'וניור. כמה חבל שהדמות שלו, שהתחילה כילד מופרע שמשתכר ונוהג יותר מדי מהר, הפכה להיות מעין בחור שלא עושה שום דבר חוץ מלתמוך באמא שלו ולשמור על הבן המאומץ שלו. היה לו כל כך הרבה פוטנציאל לעשות יותר מזה. כנראה שזה נעלם יחד עם ג'ייקוב יאנג.

ג'סטין טורקילדסן
נולד ב 03.07.1981 בקולורדו, ארה"ב. הוא זכה באמי על תפקידו כריק פורסטר ב 2001, בקטגורית השחקנים הצעירים. מגיל צעיר הוא משחק בתיאטרון ובפרסומות. הוא משחק את ריק פורסטר משנת 2000. לינקים ריק רוצה לעזוב את אמבר הפצועה - ספויילר 7.8.2003 אמבר מחריבה את החתונה של מייסי - גלרייה, ספויילר 27.7.2003 אמבר וריק מתגרשים? - ספויילר 5.6.2003
| |
| כינוי:
מין: זכר
|