פרפרים הם בסכ"ה עשים עם כנפיים יפות... מחסן של מחשבות מתוך שינה. |
| 11/2011
חורף בשבילי?
גשם, שוקו חם, תה, נזלת, כאב גרון, עולם יפה, מגפיים, מעילים, ג'קטים, כפפות, צעיפים, חם צוואר, קובע, הליכה מהירה, מטרייה שעפה ברוח, מיטה! פוך, חיבוק שלו לפני שינה, בזמן שינה.. בוקר ללא כוחות. שלוליות. אין מקום לשבת, הספסלים רטובים, מרק של אמא. אווירה של חום בבית. תפילה לשלג. אין שלג! יש יומולדת. טיפות של גשם על החלונות של האוטו, רוח שמעיפה את השיער. משאית שנוסעת לידך ומעיפה עליך מיים מלוכלים, אין מיים חמים במקלחת. אם יש, אתה לא יוצא ממנה.

אחח, כמה שאני התגעגתי לחורף.
תמיד חלמתי על איך שאני מתחבקת עם מישהו מתחת לשמיכה, מכינה לנו שוקו חם או תה. וכמה שזה נשמע קיטשי ואני שונאת קיטשי.. יש לי את זה. זה זה! ללא שום ספק. הוא האחד.
חיפשתי בטפשות את ה'אביר על הסוס הלבן' במקומות כ"כ רחוקים, לא מוכרים, זרים. ששכחתי לראות מה יש לי מתחת לאף. הוא היה שם כל הזמן רואה את השטויות שאני עושה, איך שאני מזיקה לעצמי. מתאהב בי מפעם לפעם מבלי לדעת.
| |
| כינוי:
חייה בלה לה לנד מין: נקבה |