בלוג הפוסט
בפוסט טעים במיוחד !
מה יהיה בפוסט ?
* מאחורי המאפינס
* תחרות חדשה- כמה שיותר
*מתכון
* הקרב מתחיל
* ביי ביי
המפריד של הפוסט הכי טעים
המפריד של הפוסט הכי טעים
מאחורי המאפינס !
אתם רואים את המאפינסים בהתחלה ?
הם יהיו המאפינסים במאחורי המאפינס .
הסבר קצר -
כשאומרים מאחורי המאפינס לא צריך לחפש מי מאחורהם.
אז מה המשחק ?
[למי שלא מכיר..]
כל אחד בוחר מאפינס.
רושם בתגובות:
שם:
שם הבלוג+כתובת\מספר:
המאפינס שבחרתי:
אנחנו רושמים אותו במקום של אותו מאפינס.
אחרי שכל המאפינסים מלאים , אנחנו עושים בין המ'ס של אותם מאפינסים הגרלה.
מי שיוצא בהגרלה מנצח.
הפרס:
מקום 1: לוגו
מקום 2: לינק
המאפינסים:
1.
2. 
3. 
4.
הרשומים:
1.סופרסטאר
2.
3.
4.
המפריד של הפוסט הכי טעים
המפריד של הפוסט הכי טעים
בואו תכירו תחרות חדשה ומקורית:
כמה שיותר
איך משחקים?
רושמים סיפור קצר עם כמה שיותר פיקסלים.
במקרה שלנו הסיפור יהיה קשור לאוכל.
אני יראה לכם דוגמא:
[בדוגמא הסיפור לא יהיה קשור לאוכל]
פעם אחת ראיתי
אבל אז באה
ופוצצה אותו.
מאוד כעסתי אז אמרתי ל
שהיא נראית כמו
.
לא נעלבה והיא אמרה לי שהיא תקנה לי
חדש.
היא צילמה אותי אם הבלון. התמונה יצאה כך:
ואז פתאום חברה שלי באה והיא אמרה לי שהיא רוצה להצטלם עם הבלון שלה.
התמונה יצאה כך:
סוף!
הבנתם ?
בעל הסיפור הכי מקורי עם הכי הרבה פיקסלים שמתאימים סיפור ייזכה ב:
לוגו+לינק תואם
כדי להירשם תרשמו בתגובות:
שם:
שם הבלוג+הכתובת\המספר:
הסיפור שלי:
המפריד של הפוסט הכי טעים
המפריד של הפוסט הכי טעים
הגענו ל..
מתכון !

עוגת גבינה
המצרכים
לבסיס:
5 ביצים
5 כפות קמח
5 כפות סוכר
2 כפות שמן
מיץ מלימון קטן
למלית הגבינה
750 גרם גבינה לבנה 9% (אני מזייפת את המתכון ומטעמי קלוריות מכינה עם 5%)
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
4 כפות סולת
1 כף תמצית וניל
קליפה מגורדת מהלימון ז"ל ששימש אותנו למיץ לבסיס
למעטה השמנת:
3 גביעי שמנת חמוצה (לא להבהל, העוגה אינה מכילה חמאה או מרגרינה)
6 כפות סוכר
אופן ההכנה
מפרידים את 5 הביצים, מקציפים את החלבונים לקצף לבן נוקשה שמוסיפים לו את הסוכר בהדרגה.
טורפים את החלמונים עם מיץ הלימון והשמן, מבליעים בתוך הקצף.
מבליעים בתנועות עדינות גם את הקמח
מעבירים לתבנית פיירקס גדולה, אפשר גם לתבנית אלומיניום.
אופים בתנור מחומם מראש למשך 10 דקות בחום גבוה.
בינתיים מערבבים את כל חומרי המלית.
יוצקים את המלית על הבסיס ואופים כ - 25 דקות בחום בינוני, או עד שהמלית נקרשת מעט.
בינתיים מערבבים את ציפוי השמנת עם הסוכר.
יוצקים את השמנת מעל למלית וממשיכים לאפות בחום נמוך עוד כ - 15-20 דקות, או עד שמשטח השמנת נקרש, אבל מפסיקים את האפיה לפני שהוא ישנה את צבעו! הכל צריך להשאר לבן.
מקררים, עוטפים בניילון נצמד, ומאפסנים במקרר.
לא יודעת למה, אבל זה הכי טעים כעבור שהיה של יום יומיים במקרר. אם זה מחזיק מעמד, כמובן..
המפריד של הפוסט הכי טעים
המפריד של הפוסט הכי טעים
הדו קרב מתחיל!
והמתמודדים הם:
אוכל בריא- ובו: ירקות, פירות, מים, מיצים טבעיים, לחם קל!
אוכל לא בריא- ובו: פיצה, המבורגר, עוגות, פסטה, נקניקיות, קולה וכל מה שלא בריא!

להצביע בתגובות ולומר את דעתכם מכל מיני סיבות!
בסוף אנחנו נאמר את דעתנו ..
המפריד של הפוסט הכי טעים
המפריד של הפוסט הכי טעים
הגענו לקטע של:
ביי ביי.
נפגש בפוסט הבא-
"סיכום 6 פוסטים"
טלווווצ' שלכם