בשעות האחרונות כולנו שמענו על המגעים המתקדמים לעסקת שליט. "יש עסקה", אמרו לנו. היא הוגשה לממשלה, לאישורה. הצבעה עוד הערב! ביבי מפחד משינוי בעולם הערבי, כולם רוצים את גלעד הביתה. מה לא שמענו היום?
רוגע.
עכשיו, מאוד חשוב להבהיר- אני בעד עסקת שליט, גם בתנאים הנוכחיים. אני חושב שהחזרתו הביתה חשובה מאוד, גם במחירים המאוד גבוהים (אך מנופחים בתקשורת) שמדובר בהם כרגע. אני לא חושב שראוי, ונכון, הציניות, וחוסר הטאקט הכלכך נפוצים בהקשר הזה. ולראיה -

תתעלמו רגע מהסטטוס האחרון שפשוט לא קשור למציאות. סטטוסים מגניבים עושים סטטוס רגיל ומכניסים שורה עליו? "תנו לייק" על לא שכחנו את גלעד שליט?
Johnny, la gente esta muy loca, What the f*ck!?
תתאפסו על עצמכם. הפסטיבל התקשורתי הזה לא עושה לו טוב, ולא לנו. לא מבחינת ירידת מצברוח עם זה לא קורה, ובעיקר - החשש שזה ישפיע על העסקה. במדינה כמו ישראל ,ובאיזור נפיץ כמו שלנו, יכולה גם להיות מלחמה, והכול יתבטל.
מה עם קול ההיגיון? לאן הוא נעלם?
לטובת נועם, אביבה, יואל, הדס וגלעד שליט. לטובת מדינת ישראל, לטובת כולנו.
עדיף לשתוק.
ולת לזה לקרות בלי הפסטיבל.
שבוע טוב לכולם - והלוואי שהעסקה תיסגר והוא יחזור!
נ.ב - הרגע הבנתי שיש לי תגית גלעד שליט. מדגיש כמה משמעותי העניין עבורי, ועבור כולנו.