היי , שמי לי . אני בת 13 וחצי מהמרכז . אני פקאצה , ואני מתגאה בזה . אני ילדה שאומרת הכל בפרצוף , ילדה מגעילה . אבל אני אוהבת את זה , ואלה החיים שלי . כל הבנים רודפים אחריי ואחרי החברות שלי , אבל זה לא מעניין אותי . אני לא רוצה חבר , לפחות לא מהמטומטמים מהבצפר שלנו . בעצם .. יש אחד . אני מאוהבת בו . קוראים לו כריסטיאן . הוא בא לישראל לרק לשנתיים .. ואני אפילו לא יודעת מאיפה הוא בא . אף פעם לא דיברתי איתו , הוא נראה כ"כ סגור בעצמו . אבל הוא חתיך , ונחמד. אני רוצה לדבר איתו .. לפני שיהיה מאוחר מדי . הוא חוזר עוד חודשיים לארץ שלו . אני מנחשת שהוא בא מארצות הברית , אבל אני לא יודעת . הוא ילד גבוה , עם שיער בלונדיני קצר . פעם עמדתי לידו , והוא היה ממש גבוה ממני , הייתי צריכה להסתכל עליו מלמעלה . בערך .. יש לי המון חברות , אבל חצי מהן אני לא סובלת . יש לי 2 חברות הכי טובות , אנחנו מין שלישיה . אחת , שמה רוני . היא ג'ינג'ית עם שיער ארוך עד הישבן , ורזה מקל . השנייה , סתיו . היא ילדה מאוד גבוהה וגם רזה מאוד . אבל לא כמו רוני . אני בלונדינית , אבל רק בלונדינית , בלי שורשים חומים או משהו . יש לי עיניים ירוקות זית . לפעמים פשוט נמאס לי מהבלונד שלי ואני רוצה שיער חום כהה , גלי . השיער שלי חלק לגמרי . הצבע שאני הכי אוהבת הוא פוקסיה זוהר , ואני לא סובלת ירוק . אני גרועה באנגלית . אבל ממש . ו .. זאת אני . לי .
- - - -
לפני כמה ימים , הלכתי מכות עם איזה ילדה . כן , הלכתי מכות . אני גם מרביצה , אם לא ידעתם . אני לא ילדה הכי טובה בעולם , להפך . בזה אני לא מתגאה , שאני הולכת מכות , אבל הייתי חייבת . איזו ילדה מפגרת אחת , החליטה שהיא רוצה למשוך לי בשיער , לראות אם השיער שלי הוא פאה . היא לקחה אומץ , ומשכה לי בשיער !!! זה הלך ככה ; אני : "מה את עושה יחתיכת מטומטמת ?! " היא : "אה , הרגשת . חשבתי שהאגו שלך מנופח כ"כ ועוטף אותך שגם אם תתייחסי למשיכה קטנה זה יוריד לך מהכבוד ... אגב , זאת פאה ?! " אני : "מה זה משנה ?! זה נראה לך כמו פאה?! הרשתי לך למשוך לי בשיער ?? " היא : " אני צריכה רשות ? אופס , אני יילך לבקש רשות מהמנהל למשוך לכבודה בשיער " אני : "את יודעת שאת ממש ממש מרגיזה אותי עכשיו ?! " היא : "אה , באמת . אויש ... זה מפריע לך ?" אני : " אני יהרוג אותך יכלבה !!!! " ואז התחלתי לבעוט בה עם העקבים , ואז היא דחפה אותי והתחלנו ללכת מכות . אחרי כמה זמן , הגיעה המחנכת של השכבה הנמוכה יותר ממני , כלומר שכבת ז' . היא קראה לילדה : " יסמין ! ג'סמין ! תפסיקי !!!! מה את עושה ? תפסיקו שניכן מיד ! " שתינו הפסקנו , והיא לקחה אותנו למנהל . אז היא אמרה : " למה תמיד אני תופסת אתכן הולכות מכות ?! תמיד מעורבות בזה !! , עוד מעט תיכנסו למנהל והוא יבדוק את התיק שלכן , אם זאת יותר מפעם שלישית , אתן תסולקו מבית הספר "
בזמן האחרון אני עוברת תקופה קשה , ואתם לא יודעים כמה . אני ממש ממש (!) סובלת , וכתבתי את השיר הזה סתם ככה שפכתי מילים , בלי לנסות לעשות חרוזים או משהו . הנושא הזה ממש אישי , אז אני לא הולכת לפרט עליו . אבל .. יש לי חברה, שממש עוזרת לי בעיניין הזה , אתמול פשוט דיברתי איתה ושפכתי בפניה את כלמה שקורה וקרה , והיא פשוט עודדה אותי לא להישבר . אני ממש מרגישה שאני צריכה אותה לידי ,
והיא לא פה איתי .. אבל .. תודה קמיל . עזרת לי המון . ואת לא יודעת כמה . 3/>
- - - - - - - -
יש דבר מושלם , האהבה
אני כמעט יכולה לראות את זה . את הרגע הזה שבו אני רואה אותך , מחבקת אותי . מנגבת את הדמעות שאני בוכה . אומרת לי ' את תיהי בסדר ' כשאני שבורה . עוזרה לי להתקומם ולהישאר חזקה .
החיים הם גלגל . החיים הם גורל . כל מה שצריך לקרות , יקרה . החיים מונעים אסונות , החיים יוצרים את הניסים. האדם עצמו , יוצר את הרע , ואת הטוב .
אבל האהבה , זה הדבר הכי חזק שיש . זה הדבר שכל אדם צריך . בלי אהבה , לא תחזיק מעמד . האהבה תמיד תיצור כאב , האהבה תמיד תגרום לבכי , או צחוק . אהבה בין זוג , בין חברים . בין משפחה , בין ידידים . ילד/ה , פשוט תבינ/י , בלי האהבה , אין חיים .
תושיט לי יד , תעזור לי לקום , מתוך הים שבו טבעתי . במקום שבו איבדתי כל רסיס מחיי , ותעזור לי למצוא את הדבר שבאמת חשוב לי .
אני רוצה לעוף , לעוף למקום שבו אקבל את מה שאני רוצה . שבו החיים יהיו מושלמים . אבל תמיד אני אשמע את המשפט ' דבר לא מושלם ' , אבל תמיד אני יודעת , שאם תאמין , הדבר יהיה מושלם . והדבר הזה נקרא ... אהבה .
האהבה , זה הדבר הכי חזק שיש . זה הדבר שכל אדם צריך . בלי אהבה , לא תחזיק מעמד . האהבה תמיד תיצור כאב , האהבה תמיד תגרום לבכי , או צחוק . אהבה בין זוג , בין חברים . בין משפחה , בין ידידים . ילד/ה , פשוט תבינ/י , בלי האהבה , אין חיים .
פעם חברה אמרה לי .. שלוש מילים יחידות , עם משמעות אחת גדולה ... אני אוהב/ת אותך .
האהבה , זה הדבר הכי חזק שיש . זה הדבר שכל אדם צריך . בלי אהבה , לא תחזיק מעמד . האהבה תמיד תיצור כאב , האהבה תמיד תגרום לבכי , או צחוק . אהבה בין זוג , בין חברים . בין משפחה , בין ידידים . ילד/ה , פשוט תבינ/י , בלי האהבה , אין חיים .
I LOVE YOU .
- - - - - - - -
אני מצטערת שלוקח שנה עד שבאים פרקים , פשוט אף אחד לא מגיב ואני מרגישה שזה פשוט חסר טעם .
שוב עשיתי את זה . נטשתי ;\ אין לי כבר כוח ... אבל הגיע החווווווווווווופש הגדוווול אז החלטטטתי לעדכןןן ואסווור לייי לשכווווח שאני צריייכה לעדכן . אני צריכה שיהיו לי הרבה קוראים , אז אני אשמח אם יהיו כאלה שימליצו לחברים , ואנשים או כל דבר אחר על הבלוווג . 333333333333333> אגב , הפרק הזה כתבתי ממזמן , אבל הייתי צריכה ללכת לאנשהו , ולא יכולתי לעדכן את הבלוווג בפרק . XD אז הנה .. O;
אגב , החלטתי לעשות את הפרקים יותר קצרים , כי הם היו נראים לי יותר מדי ארוכים ..
יש לי פירסינג באף , באוזניים 5 באוזן ימין ו 2 באוזן שמאל . אני משוגעת על פירסינג . ישמצב אני .. אני .. אימו ? אני לא יודעת כבר , פקאצה ?! אימו ?! חולת נפש ?! לא ... אני לא יכולה לשפוט את עצמי . פירסינג זה לא כזה .. הדלת נפתחה וקטעה את המחשבות שלי . זאת הייתה אמא שלי , היא אמרה בלי להיסתכל בעיניים שלי - " מאי , אנחנו רוצים לדבר איתך , בדחיפות "
~ ~ ~ ~ ~ ~
" אמ ... מה קרה ? " אני שואלת תוך כדי שאני הולכת למטבח . " אמ .. אני ואימא החלטנו החלטה . " אבא שלי אומר בקול אדיש . אני מסתכלת על אבא שלי , ואז על אימא שלי , ואז בחזרה , מחכה לתשובה . " מאיוש .. " אימא שלי נאנחת . בחיים לא קראו לי מאיוש ! רק כשהייתי ממש קטנה .. אולי בת שש ... " החלטנו .. שאנחנו שולחים אותך לפנימייה . " אבא שלי אומר . " מה ? מתי ?? איפה ?!! " אני צורחת , " בצפון . מחר בבוקר את עוזבת , יהיה שם בית ספר , והכל ." אימא שלי עונה ברוגע , הדבר שהכי לא מתאים כרגע " תתחילי לארוז חמודה " היא אומרת בלחש . " אל תקראי לי חמודה ! אני לא עוווווזבת ! לא רוצה !! למה דווקא אני ?! מה עשיייייייתי ??? אין מצב שאני עוזבת . " אני רצה לחדר שלי , אני יודעת שאין לי ברירה . אני צריכה לארוז .
* * *
אחרי שסיימתי לארוז את כל הבגדים והכל , נזכרתי שאחותי אמרה לי ' כשאת לא בבית , תוכלי ליצור איתי קשר ' , וכשאני נוסעת לפנימייה , אני לא אהיה בבית , ואין מי שיפקח עליי . אבל היא גרה בדרום , ואני אהיה בצפון .. אני אתקשר אליה בכל מקרה , בטח יהיה לה פיתרון איך ניפגש. וחוצמזה , לפחות נוכל לדבר בטלפון !!!! יואוווווווווו ! אני לא מאמינה . אני כ"כ מתגעגעת אליה ! התחלתי לבכות מהתרגשות , החבאתי את הפתק בין הבגדים במזוודה , ואני לוקחת גם את הנייד שלי ליתר ביטחון , ושמה אותו בכיס של הקפוצ'ון שיש עליי . אני שמה בתיק גם תמונה שלי ושל שני - החברה הכי טובה שלי ליתר ביטחון . שאני לא אשכח אותה , אבל בכל זאת . גם כן ' חברה ' . אני מסתכלת בשעון . כבר 11 בערב , ואני מתההההה מעייפות. אני נשכבת על המיטה , ונרדמת .
איך ? תגיבו ♥ אגב , קמילווווווש האהבהשלי חזרה מאילת ! אני התגעעעעעגעתי כ"כ פוצי שלי 33333333333333333333> אני אווהבת אותך מיאמור . D;
קרדיט לאוגוסט בלוג חתימות , שאני אישית מאוווד אוהבת ♥
עריכה 1 -
תאמת , אני רואה הרבה אנשים שנכנסים , אבל לא מגיבים . דקה לוקח להגיב .. אל תתקמצנו ! אז מחזירה תגובות (: