Men... נולדתי לגמרי שונה. אני אדם שהוא לא אדם. אני חרמן שהוא לא חרמן. אני מוזר שהוא לא מוזר. והבלוג הזה הוא שלי. איפשהו בעתיד הוא יהיה גם שלכם... |
| 1/2008
אני כן ואני לא- מי אני? אני כן:
א. אוהב לאכול. זה משהו שקשה לי להשתלט עליו. ב. אוהב לאונן. גם זה אחד מהתחביבים המגונים שאימצתי לעצמי. ג. אוהב לכתוב. אני אוהב לכתוב בעיקר דברים לעצמי ולמגירה. אולי יום אחד הם יתפרסמו. ד. אני עצלן. וזה משחק לרעתי דווקא. לדעתי אני צריך להשתפר בעניין הזה אע"פ שאני לא באמת עודשה את זה. ה. נולדתי עם מגבלויות ועם הרבה דברים קשים. אבל תודה לאל- יש לי דבר כזה הומור. ו. די אכפת לי מאנשים. למשל- נקבה בת 18+ או למשל הצל שהיה קורא כאן ונעלם. וגם אני נעלמתי למען האמת. ז. אני אוהב את עצמי- ואגואיסטי למדי. ח. אני שונא את עצמי. גם זה לא כל כך נדיר אצלי בשל המגבלויות להן זכיתי בחיים האלה. ט. אני חסר טקט. לרוב. י. מחשב וטלוויזיה הם האהבה הגדולה שלי.
אני לא: א. אני לא סובל שקרים. לא משנה מה. ב. אני לא סובל כוס של אישה. זה סוג של איזשהו רתיעה מפני האיבר הנשי. וזאת למרות שאני כן אוהב את האישה עצמה. ג. אני לא מוכן שיעשנו לידי. ד. אני לא כל כך משתלט על הפה שלי לרוב. ה. לא ממש אכפת לי מהניקייון הבסיסי. (היגיינה למתעקשים) ו. אני לא אכה אישה לעולם. ז. אני לא אוהב להיות זה שנדפק אחרון בחבורה. ח. אני לא אבגוד בחברים שלי שאכפת לי מהם. ט. אני לא אוהב להיכנס לעניינים פוליטיים בד"כ. י. אני לא נער חרמן שכל תכליתו הוא סקס סקס וסקס. יש דברים מעבר לזה.
| |
|