לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Men...


נולדתי לגמרי שונה. אני אדם שהוא לא אדם. אני חרמן שהוא לא חרמן. אני מוזר שהוא לא מוזר. והבלוג הזה הוא שלי. איפשהו בעתיד הוא יהיה גם שלכם...

Avatarכינוי: 

בן: 38

MSN: 

תמונה



מצב רוח כרגע:


הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2017    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

Where are you Jim Carrey?


ביקורת על הסרט YES MAN. הלכתי אליו היום.


זו השאלה שאני שואל את עצמי כבר כמה סרטים (לא, לא ראיתי המופע של טרומן+שמש נצחית. מתישהו אשלים אותם.) ג'ים קארי האיש שמוכר בתור סטנלי איפקיס ב"המסיכה", אייס ונטורה הפרוע ופלטשר עורך הדין המטורף של "שקרן שקרן"; לויד ב"טיפשים בלי הפסקה". וכמובן- צ'רלי השוטר הגס ב"אני, עצמי, ואיריין". היה לו הכל. היה לו סרטים מוצלחים שבאמת בנו לו את הקריירה. האנשים התרגלו לפרצופים ולטירוף הקארי הזה. ואני התמוגגתי באושר.

ואז בא דיק וג'יין עושים את זה. כשראיתי שתיאה לאוני בסרט ידעתי שהסרט לא יהיה כל כך ג'ים קארי. ובכל זאת ניגשתי לסרט הזה. נגסתי בזה. בזהירות. ככה. כמו שעושים כשמנסים אוכל חדש. הטעם היה טעון שיפור. משהו קרה לג'ים קארי. הוא הפך ל... לא  מצחיק. חשבתי שאולי זה סתם העלילה (ותיאה לאוני). אולי. בחירה לא מוצלחת, כנראה.

כעבור כמה סרטים דרמטיים וכמה שנות היעלמויות וסרט מצוייר אחד לדיבוב, ג'ים קארי חזר עם סרט חדש. קוראים אותו YES MAN. כבר מהשם הזה ידעתי שהפאנץ' ליין התאבד ולא רצה לחזור להדרן. כרזת הסרט הוא ג'ים קארי קופץ מגשר לכשהו ונראה מאושר. אני חושב שהוא רצה לחתוך את החבל שחיבר אותו לגשר. וגם לשרוף את התסריטים לYES MAN.

קארל וואטאבר הוא עובד בנק ממורמר העונה על כל דבר בלא, ממציא תירוצים, משקר, נעלם, ובלבד שלא לענות בYES כשהוא נתקל בחבר ישן מהעבר, החבר מביא אותו הישר לידיו של חקיין עלוב של היטלר (עם מיקרופון גומי, האומנם?) המטיף להגיד לכל דבר כן ולנסות דברים חדשים. קארל נענה לאתגר המטופש והחל מהרגע הזה קארל.... כלומר אני... רוצה לסיים את הסרט הזה ולקפוץ מהגשר ההוא.

הסרט הזה פשוט במילה אחת- אסון. לא היה קטע אחד שצחקתי בו. ואם נרדמתי לפני ההפסקה של הפרסומות באמצע... זה אומר הרבה. הקומדיה שבה הורגלתי הוחלפה בקומדיה חלשה ומגוחכת. השחקנים בזה אחרי זה מבזים את עצמם. ג'ים קארי עושה דברים קומיים אבל בואו נגיד את זה בצורה בוטה- ג'ים קארי מת. ג'ים קארי כבר לא ג'ים קארי.

Where are you my friend?


נכתב על ידי , 9/1/2009 04:01   בקטגוריות דוח צפייה, מהלב של ניר, מומלצים בחום, קולנוע וכל מה שקשור, ציניות  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ניר וזהו ב-12/1/2009 00:46
 



Our Bullshit season 4


כן. בהמשך כמעט ישיר לפוסט הקודם בו הוזכרה הנינט המלכותית וגילה אלמגור הגיע הזמן להתייחס לפרק 75 של השיר שלנו- פרק אחרון בעונה. בניגוד לדעות הרווחת מדובר בעונה די טובה- אם רק יכלו להשקיע בה יותר מבחינת דמויות ופחות בלנסות להפתיע אותנו ובעלילה הרוצח של תמרה/קרין עליה השלום.

 

אז לאחר 367 פרקים ואינספור סידרה בתוך סידרה בתוך סידרה והשאלה הנצחית האם אריאל חי או לא והשאלה עוד יותר נצחית למה לעזאזאל מלי לוי נעלמה בעונה הרביעית והשאלה הגורלית- מי ירה בתמרה וקרין. הרמטכ"ל הפסיכי, אלא מה.

 

לא ארחיב יותר מדי בנוגע לשאר הצוות כי חוץ מאניה בוקשטיין, רן דנקר, נינט טייב, גילה אלמגור, אגם רודברג, ליאור אשכנזי ונינה קוטלר אף אחד לא הצליח להגיע ללב היקר שלי. וזה מאוד קשה להגיע לשם. רן דנקר הפליא במשחק מצויין בעונה השלישית אך בעונה הרביעית העובדה שאורי גרוס אינו כבר על הכיסא של התסריטאות העלילה החלה לאבד מה"גאונות" שרק גרוס ידע להכניס לסידרה.

 

אומנם הבדיחה שהכניסו בפרק האחרון בסצינה הסופית הייתה משובחת אבל יש דרכים אחרים לסיים עונה וסידרה אם בכלל. מה שראינו היה לא פרק סיום אלא פשוט "נסיים את זה וזהו אין לנו כוח לבזבז זמן על עונה חמישית". לטעמי- עונה חמישית מאוד מיותרת ומאוד שמחתי כששמעתי שהשיר שלנו סיימה את הקריירה שלה.

 

היה שלום. 367 פרקים, חתיכת היסטוריה, הא?

 

אה ועוד מילה אחת לכיוון דנה עדיני. תמותי בבקשה. עשית לאושרי כהן את המוות חצי עונה בגלל נשיקה מזורגגת של אותה שירי גולד (רונה לי שמעון במשחק מזעזע ובחרא של טיימינג).

 

כן. הבולשיט שלנו.

נכתב על ידי , 27/4/2007 17:24   בקטגוריות דוח צפייה, טלוויזיה, מהלב של ניר, מפורסמים זה דבר טוב, ציניות  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ניר של הלילה ב-30/4/2007 18:35
 



שקרן בריבוע- BIG FAT LIAR


מדהים כמה סרטים של נערים בני 14-15 עושים לי את זה.

 

אמנדה ביינס ופרנקי מוניז יחד זה כבר שילוב מנצח.

 

ולא- אני לא פדופיל.

 

BIG FAT LIAR 2002

 

תקציר:

ג'ייסון הוא שקרן פתולוגי. כאשר המורה שלו לאנגלית תופסת אותו בעוד שקר, נאלץ ג'ייסון לכתוב עבודה אך בעת שהוא רוכב את דרכו אל המורה למסירתה עבודה לימוזינה מתנגשת באופניו של ג'ייסון. הוא מבקש הסעה אל המורה שלו בלימוזינה ומוכנס למכונית. הוא מפתח שיחה עם מפיק הוליוודי בשם מרטי ובסוף עוזב את הלימוזינה ושוכח את העבודה שלו בלימוזינה. המפיק גונב את התסריט ומשתמש בו כדי להסריט סרט שיהפוך ללהיט. הוריו של ג'ייסון מאבדים בו אמון ועל ג'ייסון וקיילי- חברתו הטובה של ג'ייסון- למצוא את התסריט ולהוכיח שלא שיקרו.

 

סרט טוב. פרנקי מוניז נראה חתיך ואמנדה ביינס חמודה כהרגלה. לאלה שיש ניקולדיאון- אמנדה מופיעה שם בשתי תוכניות: "המופע של אמנדה" ו"כל זה".

מי שיתפוס את הסרט בHOT FUN- צפייה נעימה.



נכתב על ידי , 3/9/2004 20:17   בקטגוריות דוח צפייה  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נועמוש ב-5/5/2005 19:37
 




דפים:  
53,143
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , תרשו לי להעיר , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לניר וזהו אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ניר וזהו ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)