לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Since everything is a reflection of our minds, everything can be changed by our minds.

Avatarכינוי:  taipan





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


6/2015

חיי בתמונות ובמילים.


צהריים טובים לכל קוראי הקבועים הלא מגיבים, הללא שמים, לליזה ולאנה הנסיכה.

.

חודש יוני חודש דיי מיותר האמת. אני רק מחכה שהוא יגמר כבר. למרות שיצא לי להיות בים והייתי בסופרלנד! וניסיתי עוד קוקטייל בר (האמת כבר בא לי בירה ובייגלה ולא קוקטיילים. קצת מיציתי) ובעבודה בסדר גמור טפו טפו טפו.

אני רוצה לסיים את הסמסטר הזה ולא לצאת מהבית שבוע-שבועיים ולסיים עם עובר את המבחנים בשביל להשתחרר מזה כבר. אני כל כל גרועה. לקחתי שני קורסים להתחלה בפתוחה ואפילו לזה אין לי כוח. חייבת להחליט על מקצוע בנוסף לניהול שיהיה לי דו חוגי ואקח קורסים שיותר מעניינים אותי ולא אתקע רק עם מקרו, סטטיסטיקה וחשבונאות בסתיו.

.

הגעתי למסקנה שמערכת יחסים זה היה משהו שחסר לי בשביל ללמוד על עצמי יותר. הרי אף פעם לא חיפשתי את זה ואני באה ממקום של לצאת עם גברים כי משעמם לי או כי חיפשתי הרפתקאות וזה תמיד נמשך גג חודש. אבל אף פעם לא הייתי במקום שאני צריכה להתמודד עם התסביכים שלי ועם פחדים ודפקות שיש בי על בסיס יום יומי. הקשר הזה מעלה הכל למעלה. כל החוסר ביטחון שעדיין טמון בי והאי יכולת שלי לסמוך על אנשים וזה שאני רומסת כל ציפיה שיש לי מאנשים בשביל לא להתאכזב בסוף. לפעמים אני מרגישה שאני ממש סובלת בקשר ואז אני מבינה שזה בעצם כל החרא הנפשי עולה אצלי למעלה שאני רואה יותר טוב עכשיו וזה קורה בגלל המוח שלי ולא בגללו. יושבים ביחד רואים משפחה מודרנית והכל בסדר ואצלי בראש יש מלחמה.

לא משנה מה יהיה בינינו אני בכל מקרה שמחה שפגשתי אותו ואני באמת חושבת שלכל דבר יש סיבה כי לפחות עכשיו אני יודעת שאני יכולה להיות גם מתחשבת וחמודה ולהשקיע ואני יודעת שיש ימים שאני מזעזעת ויכולה להיות כלבה ואומרת דברים שפוגעים באנשים רק כי לי רע באותו רגע. אין לי בעיה להודות בזה יותר. כמו שאני מודה שיצאתי עם אידיוטים ובחורים שלא התאימו לי כי ידעתי שאז זה לא יימשך הרבה זמן ואני לא ארגיש אליהם כלום.

.

חייבת לחזור לקרוא ספרים! אני מרגישה שהזנחתי אתה תאי מוח שלי. יש לי כל כך הרבה ספרים לקרוא :(

.

מאוהבת בשיר הזה





נכתב על ידי taipan , 13/6/2015 14:56  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , פילוסופיית חיים , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לtaipan אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על taipan ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)