לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Since everything is a reflection of our minds, everything can be changed by our minds.

Avatarכינוי:  taipan





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


12/2015

december baby


 

לא זוכרת מה עשיתי מהפעם האחרונה שכתבתי פה. מדהים איך פעם הייתי חייבת לחפור על כל דבר בשביל להוציא מהמערכת, אבל עכשיו אני חופרת לאנשים בלייב לשון

אז בזמן האחרון אני בעיקר עובדת, מבלה, מבלה על הספה, קונה דברים באינטרנט ורואה מרתונים של bob's burgers. יצא לי גם כמה פעמים להיות בצפון אצל המשפחה של החבר. נראה לי יקח לי עוד כמה פעמים עד שאתרגל. כמישהי שרוב חייה גרה בעיר להגיע לקיבוץ שקט שכולם מכירים את כולם זה קצת בעייתי. לפחות לא שקט שם כמו השקט שהיה כשהייתי מגיעה לביקןרים אצל המשפחה באוקראינה. שם בלילה אפשר לשמוע רק רכבות שעוברות רחוק ואת הדפיקות לב שלך. למזלי לא יצא לי להיות שם מ2008 בערך. לא כל שקט הוא טוב.

.

סה"כ הכל יחסית בסדר. הדבר היחיד שהייתי משנה זה מה שאני מכניסה לפה ואת הכמות ההשקעה שלי בלימודים. לפחות את הדיאטה אפשר לשפר אבל הלימודים חוששני שככה יהיה עד שלא אסיים את התואר. בדם וביזע ובעוד 10 שנים בערך.

.

שבוע הבא אני חוגגת 24. שזה הרבה. בעיקר אם להתחשב בזה שאני עדין חושבת שאני בת 21. 

בדיוק דיברתי עם חברות שלי איך פעם לפני 10 שנים חשבנו שבגיל הזה אנחנו נתחתן ותהיה לנו קריירה (ואני בגיל 13 העזתי לחלום שלא אהיה בארץ בכלל). ממש לשון לא יודעת ממה אני יותר רחוקה מבין השניים. אבל נצא ונחגוג והכל יהיה בסדר. התחלתי לקנות לעצמי מתנות מאוקטובר בערך.

.

תמונת מצב

נכתב על ידי taipan , 9/12/2015 23:17  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , פילוסופיית חיים , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לtaipan אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על taipan ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)