לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

אפייה וקינוחים.


בלוג שכולו מוקדש לאפיה וקינוחים.

כינוי:  שוקוליידי

בת: 32





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2014    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2014

עוגיות שוקולד ציפס


הם יצאו  כל כך  פריכות ונימוחות השתמשתי בקמח שיפון אורגני ושוקלד מריר  

הכנה פשוטה ! ויוצא מדהים עם הקפה של הבוקר

 

 

 

 

 

חומרים:

 

200 גרם חמאה קרה

2 כוסות  סוכר

100 גרם שוקולד מריר ( אפשר להשתמש  באיזה סוג שאתם אוהבים או שילוב)

1 שקית אבקת אפיה

קורט מלח

3 כוסות  קמח שיפון התשמשתי בקמח שיפון   אורגני הרדוף אפשר קמח אחר

 

 אופן ההכנה:

מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר עד לתערובת אחידה.

מוסיפים את הקמח כל פעם כוס ומערבלים עד לאיחוד  אם יוצא פירורי מוסיפים חלמון

חותכים את השוקולד  לחתיכות  מוסיפים  ומערבלים  בתערובת.

 

- בשלב הזה ניתן להקפיא ולהפשיר כשיש אורחים-

יוצרים עיגולים מהבצק שמים בתבנית עם מרווח בניהם כי העוגיות מתפשטות.

 

אופים כ20 דקות עד  העוגיות  מתייצבות ( לא צריך ליבש אותם לגמרי)

מוציאים מהתנור את התבנית מצננים  ומעבירים לכלי אטום

מינימום עבודה ותענוג גדול

נכתב על ידי שוקוליידי , 8/2/2014 12:32  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





2,132
הבלוג משוייך לקטגוריות: זכרון והנצחה , סיפורים , שירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לשוקוליידי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על שוקוליידי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)