הם יצאו כל כך פריכות ונימוחות השתמשתי בקמח שיפון אורגני ושוקלד מריר
הכנה פשוטה ! ויוצא מדהים עם הקפה של הבוקר
חומרים:
200 גרם חמאה קרה
2 כוסות סוכר
100 גרם שוקולד מריר ( אפשר להשתמש באיזה סוג שאתם אוהבים או שילוב)
1 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
3 כוסות קמח שיפון התשמשתי בקמח שיפון אורגני הרדוף אפשר קמח אחר
אופן ההכנה:
מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר עד לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח כל פעם כוס ומערבלים עד לאיחוד אם יוצא פירורי מוסיפים חלמון
חותכים את השוקולד לחתיכות מוסיפים ומערבלים בתערובת.
- בשלב הזה ניתן להקפיא ולהפשיר כשיש אורחים-
יוצרים עיגולים מהבצק שמים בתבנית עם מרווח בניהם כי העוגיות מתפשטות.
אופים כ20 דקות עד העוגיות מתייצבות ( לא צריך ליבש אותם לגמרי)
מוציאים מהתנור את התבנית מצננים ומעבירים לכלי אטום
מינימום עבודה ותענוג גדול