לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מציאות מדומה



כינוי:  Madao

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2010

האם יכול להיות שמישהי תחלום על בן זוגה לעתיד?


אמש חלמתי חלום מוזר.. מה מוזר, הוא היה יותר לכיוון של חלום..... טוב (מזווית ההרגשה).

חלמתי על בחור כלשהו שאני פוגשת באמצע איזושהי משימה מטורפת שאני נקלעת אלייה :/ אבל זה לא העיקר.

אני זוכרת שפגשתי אותו,רצתי איתו,חיכיתי לו חיבקתי אותו והסתכלנו אחד על השני. היו גם נשיקות ו.. הכל היה טוב ויפה והרגשתי הרגשה ממש טובה, ממש נעימה כאילו כשאני איתו-הכל מסביבי נעלם [משהו שדי מטריד אותי, כי תמיד אני מוטרדת מכל הסובבים אותי ומנסה להראות כמו שצריך כדי שאני לא אבלוט או שלא יסתכלו עליי יותר מדי].

כשהתעוררתי עדיין הייתה לי ההרגשה הזו. זה היה אמיתי כמעט ויכולתי לומר בוודאות שזה קרה אבל.. אני יודעת שלא.

המחשבה הזאת על זה שאם זה יכול להיות שנאי אחלום על מישהו בזמן שאני ישנה ואותו מישהו יהיה לי לבן זוגה בעתיד, די מעניינת. התחלתי לחשוב על זה האם זה יכול להיות שבחלום יתגלו אלינו דברים מן העתיד. בטח יש כל מיני עדויות ומאמרים על אנשים "מיוחדים" שהתפעלו ויצאו עם זה לתקשורת.. אבל, אותי מעניין רק דבר אחד, מה היה החלום הזה. אף פעם לא הרגשתי ככה כשהתעוררתי.

 

כל האי וודאות הזאת תפסה לי את המחשבה במשך כל היום הזה עד לפריקה שלי כאן.

הבאסה היחידה בכל הסיפור ההזוי הזה היא ש.. אני לא זוכרת את הפנים שלו. פשוט לא זוכרת אני זוכרת שבזמן הנשיקה הוא שם את שתי ידיו על הפנים שלי אך כל הזמן הזה של מאיות השנייה שעוברות אצלי בראש בסלואו-מושן - הפנים שלו מעורפלות. כאילו זוהי משימה בשבילי או בעצם אמירה כלשהי שאומרת שכשאני אפגוש אותו במציאות, גם אם לא אדע איך הוא נראה - אני ארגיש את הקרבה ואני ארגיש את אותו הרגשה נפלאה שהרגשתי בבוקר וארגיש את המשיכה כלפיו כאילו הוא זה שמשלים אותי ואת כל החורים והבורות שקיימים בי.

נכתב על ידי Madao , 27/10/2010 20:46  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 18 עד 21 , שונות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMadao אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Madao ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)