מה..?מהמהמה? אני רוצה להבין, מה הולך כאן?
כאילו, קודם הייתי צריכה למצוא 30 שקל בשביל מתנה של חברה שלי.. -.- הפכתי את כל הבית..
וכמובן, שוב, לחרוש את כל ראשון לחפש מתנה.. ._.
ולהשקיע בברכה והכל.. למרות שאני אמרתי שאני לא רוצה בלונים ביום הולדת שלי.. לא יכבדו את זה..>< כן, אני לא כזאת חשובה, נכון? "שכחתי" - "אופס" כן.. אופסי. \:
ועוד מה, חברה שלי לא יכולה להביא כסף כמו בן אדם, אלא 5 שקל מסכנים.. מה אנחנו נעשה עם 5 שקל? ועוד היא אומרת שהיא לא יכולה לבוא והכל, בסוף אחרי שהיינו ממש קרובים למתנה, היא נזכרה להתקשר ולהגיד "חכו, אני באה אליכם". בשביל מה? 5 שקל? נו באמת.
לא חשבתי שהיא באמת הולכת לבוא.. עבר מלאמלא זמן וזה. כבר חזרנו הביתה, ומה? היא מתקשרת. "איפה את?" איפה אני נראית לך לעזאזל? אני בבית. כמובן שתתחילי לצעוק עליי, שאת אמרת שאת כן באה ובלהבלה, ולמה לא חיכינו לך, ותחרישי לי את האוזן כמובן ותתחילי לקלל את סבתא ודודה שלי. אה, וגם תנתקי בצורה הכי לא-דרמה-קווין שיש ותגידי "וואי אין לי כוח ביי!" כן.. טוב.
א. אני לא שק איגרוף שלך, טוב? את לא תוציאי עליי את העצבים שלך מתי שאת רוצה, ובסוף אני אבוא כמו מטומטמת כשאת נעלבת מכל שטות ואעודד אותך. את בטח שכחת, נכון? שכחת כל מה שאמרתי לך, את כל הפעמים שאת היית בצד ואני ישבתי לידך ועודדתי אותך, למרות שתמיד נעלבת משטויות, ובכל פעם, אני באתי, אני דאגתי לך יותר מכולן.
ב. ממתי זאת בעיה שלי? אה? ממתי זאת הבעיה שלי שלך אין כסף? שאת מבזבזת אותו על שטויות עם חברה אחרת? באמת שלא אכפת לי על מה את מבזבזת אותו, או עם מי.. למרות שבזמן האחרון אני רואה שאתן ביחד ממש הרבה, להיפך, לבריאות, אבל מה זאת אשמתי שאח"כ אין לך כסף? מה את רוצה ממני? את זאת שנהיית כמו איזו בהמה לידה, או שאם היא שואלת אותך אם את רוצה לצאת לאינשהו את מביאה 100 שקל, אבל לבריכה מסכנה שעולה 35 שקל את לא באה? מה, זה בגללי? אה, אז סליחה באמת שאני חברה שלך. לא ידעתי שזה כ"כ מפריע לך.. את יודעת. נו טוב.. תעשי מה שבראש שלך. אבל כשתעלבי משטויות, אל תצפי ממני לבוא אלייך כל פעם ולעודד אותך, ובסוף לצעוק עליי. עליי.