היה לי היום טסט (ראשון, אחרי כמעט 50 שיעורים...).
כנראה שלא עברתי. כאילו, בטוח, אבל המורה שלי אופטימי, אז נגיד שכנראה.
מאתמול בערב אני רועדת וכואבת לי הבטן.
בטסט הייתי מאוד לחוצה.
המורה שלי הימר שגם אני וגם השני שהיה איתי נעבור (טסט שני שלו).
כנראה ששנינו לא.
האינסטינקטים שלו לא משו....
דווקא הטסטר היה די נחמד, לא מפחיד.
אבל הייתי לחוצה מאוד, אז כנראה שזה לא עזר.
כל הבוקר ישבתי על המחשב, קראתי בלוגים שאני אוהבת בניסיון להירגע (את הבלוג של שולה, אחרי כמה חודשים שלא היה לי זמן לקרוא). זה קצת עזר, לא מספיק.
בכלליות אני במצב נפשי די חרא.
לא לעבור טסט בטח לא תורם.
כבר כמה ימים שאני די בדיכאון, כועסת על כולם ואין לי כוח לכלום.
זה קשור לבצפר (שיגמר כבר, שיגמר!! אני לא יכולה לסבול את זה יותר).
לאביבה, שבזמן האחרון מתעלמת מקיומי כמעט לגמרי (כמובן שהיא עסוקה וכאלה, ואני מבינה אותה ובהתחלה לא הרשיתי לעצמי לכעוס עליה, אבל נמאס לי ואני כועסת ולא אכפת לי!),
לזה שאין לי חבר (בל"ג בעומר חשבתי שאולי יהיה משהו עם מישהו, ואז לא היה והיום פתאום חשבתי עליו והתגעגעתי, למרות שהוא בכיתה שלי ואני בעיקרון רואה אותו כל יום, אבל לא דיברתי איתו כבר כמה חודשים (בוקר טוב וכאלה לא נחשב) והוא נהיה מגעיל בזמן האחרון (לא רק אלי, בכלליות)).
ולעובדה שהייתי אמורה ללכת ביום חמישי לרופא בצבא והיום שלחו לי מכתב שאני לא צריכה לבוא, (הייתה לי תקווה שאולי הם ישחררו אותי, למרות שניסיתי לא לקוות כדי לא להתאכזב).
ביום שישי הייתה יומולדת לאביבה.
מאוד לא רציתי ללכת, ואם זאת לא הייתה יומולדת שלה לא הייתי באה (למרות שבמילא אני כועסת עליה, אבל היא עדיין החברה הכי טובה שלי...).
היא ראתה שלא ממש בא (בדרך כלל אני מסתירה דברים כאלה די טוב, אבל הפעם הרגשתי יותר מדי מגעיל וגם כאב לי הראש ולא הצלחתי, אז לא היה קשה לפספס את זה), ואמרה לי שאני לא חייבת לבוא.
בסוף היה נחמד. לא כיף, אבל לא סבלתי ואפילו קצת נהניתי.
היה נוח (פוף זה כיף) ושתיתי מרגריטה תות (היה טעים).
אתמול התעלמתי מהעובדה שהיו לי מלא שיעורים (ועדיין יש) ולא עשיתי כלום, וכל היום ישבתי עם אמאבא וחברה של אמא מסיני שהייתה פה בימים האחרונים.
והיום בכיתי ממש קצת.
מסתבר שיש שירים שיכולים להרגיע אותי (הכמה שירים שיש לי במחשב, רשימה קצרה ומוזרה, אבל אני אוהבת אותם).
יום טוב, ובהצלחה לי בטסט הבא שיבוא עוד שבועיים שלושה
מילי.