לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Anyone can look at the side, hard look inside.


כינוי:  escapethefate

מין: נקבה

MSN:  shir





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2010    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2010

חיוך


תקופה ארוכה שההשקפה על העולם שלי הייתה מבעד למשקפיים שלא נתנו לי לראות שביב אור ותקווה שיהיה טוב, אפילו חשבתי שאין טעם להמשיך לחיות, בתקופה האחרונה, אני מתחילה להבין שאולי זה היה לטובה, וכמו שזה הפסד שלי, גם הוא הפסיד, אותי.

סוף סוף עולה חיוך על פניי, אחרי חודש שלא הרגשתי כמו שצריך ובכיתי כל יום.

הכל התבהר לאט לאט, אני עדיין עצובה כי הפסדתי אותו בתור בן זוג, ושלא תבינו לא נכון, הוא אדם מדהים, אני מתה על ועל החיוך שלו,והוא בן אדם נחמד, מנומס, מצחיק, ויש לו אחלה ראש על הכתפיים, אבל אם הוא לא היה מוכן לעשות הכל בשבילי, כנראה הוא לא היה שווה אותי.

ככה לפחות הם אומרים, אני לא בטוחה לגבי זה...(יש משהו בדבריהם? אני אולי שואלת את זה מתוך בורות אבל מאיפה כל הידע הזה שיש להם...מאיפה הם כל כך נחושים שאני כזאת טובה לעומתו?..., לדעתי פשוט שניינו הפסדנו, אפילו שאני מרגישה שהפסדתי מישהו שהיה ממש חשוב לי..לא הפסדתי אותו באופן מלא, אבל נראה שהיחסים בניינו לא יהיו כשהיו לפני הפרידה או לפני שהוא הציע לי להיות איתו...).

אני ממש אוהבת את הבחור הזה, וכל מה שעבר עלי בתקופה האחרונה שבר אותי, אבל הוא, היה הדבר היחידי שהחזיק אותי.

וכשהוא נפרד, הרגשתי איך הכל נופל עליי, פשוט בוכה ובוכה בלי הפסקה.

 

דבר אחד מבלבל אותי, כשהוא נפרד, השפת גוף שלו הראתה שהוא נמשך אלי, גם אחרי שהוא נפרד ממני, לרגע הוא הוא נישק אותי ואמר שהיה לא היה מסוגל לעמוד בפניי ,ליטף ולחש שאני יפה, ואני נשבעת שראיתי שכל מילה שהוא מוציא מהפה שלו עברה דרך הלב, האם מרחק זה באמת גורם משעמותי כל כך? מספיק משמעותי בשביל פרידה?   חולון- נתניה

או שאנשים שאוהבים באמת יחכו נצח בשביל לראות אותך?

אני יודעת שאני אוהבת, אני נשברת שאני לא רואה את הבן אדם שאני מכירה פחות מפעם בשבוע, מתישהו שלא ראיתי אותו פשוט התחלתי לבכות שלא היה שם...זה קשה לקבל את כל הקטע עם המרחק, זה באמת קשה, אהבה באמת יכולה להתקיים כך, כשבן אדם לא באמת תמיד יהיה לצידך כשאתה צריך אותו...?

נכתב על ידי escapethefate , 27/12/2010 21:04  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



1,743
הבלוג משוייך לקטגוריות: תנועות נוער , שונות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לescapethefate אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על escapethefate ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)