לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

*


This new century keeps bringing you down

Avatarכינוי:  שין גימל

בת: 31





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2016    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2016

לעולם לא הולכת לישון לבד






מוזמנים לgang: פוסטר של הסדרה "אוז", תמונה (A4 או קצת יותר כמו אמינם, אין מקום...) מהסרט "מרי ומקס", תמונה מהסרט "אמריקן פסיכו", תמונה של מרלון ברנדו בשנות ה50 שחור-לבן ומישהו שיחבב אותי ואני אחבב אותו ותהיה לנו מערכת יחסים נורמאלית והדדית שאני לא ארצה לדפוק כדור בראש כל פעם שאני הולכת לישון ולא נרדמת אז אני קונה פוסטרים שאם כבר לבהות במשהו 3 שעות עד שאני נרדמת אז לפחות שיהיה חתיך


נכתב על ידי שין גימל , 23/7/2016 22:58  
24 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



שלי זוהר בחושך


אני מרגישה שאני קורסת לתוך עצמי כמו כוכב גוסס
אני כמעט ולא מסוגלת לצאת מהבית, לא מסוגלת לדבר עם אנשים ובכללי רוב הזמן מעדיפה להיות לבד ומנותקת
אפילו שהזמן עובר לי מאוד לאט הימים חולפים נורא מהר וזה תורם לתחושה של בזבוז זמן וחוסר תועלת

אני בתהליכים למצוא עבודה בתחום השיקום, אולי הוסטל או מועדון חברתי, ואני תוהה איך אוכל לעזור לאחרים בדברים שאני בעצמי צריכה בהם עזרה.
לא עבדתי זמן רב מאוד ובכלל לא עבדתי בתחום השיקום בבריאות הנפש שזה התחום שחשבתי שמתאים לי מגיל צעיר.
כיום באמת שאין לי רצון ומוטיבציה לכלום, אבל בתקופה הזאת שאני באמת מרגישה שהמוות מתחיל להתפשט לי מהנשמה לשאר חלקי הגוף, אני צריכה סיבה לקום בבוקר. ולא רק כדי להוריד את נוגה.
אני נפגשת כבר כמה זמן עם מישהו מפרוייקט שעוזר למשתקמים מבריאות הנפש למצוא עבודה עם משתקמים אחרים אבל בפן הטיפולי. לקח לי 3 פגישות וכמה שיחות טלפון כדי להודות בפניו שאני לא יכולה לקרוא לעצמי "משתקמת", שכן אני בנקודת שפל מאוד גדולה. אבל גם הסברתי לו שזה מעגל שמזין את עצמו, ושאם באמת תהיה לי סיבה ומשמעות לקום בבוקר, אולי המעגל ישבר.


כל פגישה הוא שואל אותי אילו תכונות יש לי ומה מהניסיון חיים שלי מתאימים לתחום השיקום. כל פעם מחדש אני שותקת ומשפילה מבט. וזאת גם הסיבה שהוא לא עוזב את השאלה. הרבה יותר קל לי להצביע על החסרונות שלי מאשר על היתרונות. ולוקח לי המון זמן למצוא יתרונות. אני נורא נבוכה כשאני צריכה להעיד על עצמי דברים טובים.
מי שזוכר, לפני כמה שנים ארגנתי קבוצה בשם "חמניות" בישראבלוג של בנות שמתמודדות עם הפרעות אכילה, נפגשנו אצלי בבית והיו כ4 פגישות. הוא נורא התרשם מזה והציע שאציין את זה בקורות חיים אבל לצערי לא היה לי הרבה מה לספר לו שכן החשמל מחק לי גם את הזיכרון הזה ואני לא זוכרת את תוכן הפגישות ואיך ארגנתי את זה.
קצת מטריד אותי שלפני שנים הייתי הרבה יותר אקטיבית, יוזמת ובעלת מוטיבציה ממה שאני היום. הרבה יותר.
בכלל, במפגש האחרון היינו כ17 בנות אצלי בבית (אם זכרוני אינו בוגד בי) והיום קשה לי לדמיין אדם אחד. שכן ליזום משהו בכלל נראה לי לא ריאלי.

אני מקווה שבקרוב אמצא משהו שיתאים לי ושאוכל להתמיד בו. אבל אני הכי מצפה ליום שבו אני לא ארצה למות כששואלים אותי מה אני עושה ביום יום.
בדכ שאדם לא עובד בגלל מחלה פיזית זה לגיטימי, אבל כשיש לך משהו נפשי אצל רוב האנשים זה מתפרש כחולשה ועצלנות.
אם תהיה לי תשובה זה יהיה נחמד. אולי הם גם פחות יזלזלו בי. למרות שכושלאמא שלהם.

ובלי קשר, כי אין לי ריכוז בשיט, בניסיון הכושל מספר 272715 להרדם שנמשך מגיל 6 בערך, חיטטתי בפלאפון המסריח שלי וראיתי שחוץ מלעלות על רובי אני וסבא עשינו תמונה בקופי שופ כדי לשלוח למשפחה בקבוצה המשפחתית שהשתקתי לצמיתות בוואטספ (כי סבתא קנה סמארטפון ולמדה לשלוח הודעות. ביום חמישי קיבלנו "מם" של סמיילי שכתוב עליו "שלישי פעמיים כי טוב")
התמונה נוראית, קומפוזיציה מזעזעת, מטושטשת ובכלל לא רואים כמה המקום נחמד וביתי (אני אוהבת מקומות מקומיים שקטים נחמדים חמים לא "הבולדוג" עם כל הילדים שסיימו תיכון) אבל תכלס מה ציפיתי ממישהו שנמצא בפאקינג קופי שופ? שיהיה בפוקוס?
התמונה עברה עריכה משגעת בצייר כי באופן לא מפתיע, אפילו שבישראל אני יכולה לעשן בשרשרת ולא רואים עליי, שם הספיקו לי כמה שאיפות מג'ויינט אפילו לא ככ חזק בשביל להראות כאילו עישנתי להם את כל המלאי. סבא סתם לא יצא משהו אבל הוא מאוד חתיך, סמכו עלייייייייייייי

וזה האוסף, מי שזוכרת מ"חמניות" זאת רבקה, יפה שזכרתי בעצמי, רבקה בסדר. התחילה לעשן.
וברצינות, זה האוסף, הוא מתקדם ממש לאט. ממש לאט. כאילו ממש לאט.
גיליתי שצריך 500 כדי לקבל תעודת אספן מהחברה של "קליפר". כרגע יש 200. מוזמנים לתרום את הקליפרים הגוססות שלכם


נכתב על ידי שין גימל , 21/7/2016 12:45   בקטגוריות דיכאון  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



I want love won't bring me down, won't break me up, won't fence me in


הלילה היה לי חלום מיני על החבר הראשון שלי בגילאים 14-16 וקמתי ממש עם צוואר תפוס ומצברוח מחורבן כמו כל פעם שיש לי חלום מיני
וזכור לי בחלום בעיקר שאני מסתכלת על הפנים שלו אבל לא הייתה שום משיכה ולא הייתה לזה שום משמעות מינית מבחינתי פשוט הרגשתי שככה(בחלום עצמו) אני מנסה לכפר על המעשים שלי ומנסה להתנצל בדרך הספציפית הזאת (חבל שבמציאות אי אפשר לעשות למישהו ביד והוא פשוט יסלח לך)

ואני מאוד מאוד אהבתי אותו, והכל היה נורא פשוט. הכרנו דרך הבלוג שפתחתי ב2006 לקראת סוף גיל 13

ועכשיו בכתיבת שורות אלו נופלת עליי ההבנה שאהבתי בחיי שני אנשים. ואת שניהם הכרתי דרך הבלוג (אחד הקודם והשני מהבראשית של הבלוג הזה)
אולי זה יפתיע חלק מהאנשים לנוכח האובססיביות שלי והעקביות באזכורים שכבר מביכים אותי בפוסטים, אני לא אוהבת את הפאנקיסט.
אני אולי מאוהבת בו, אני אולי מתגעגעת בטירוף אני אולי רוצה להכניס אותו מתחת לשמיכה ולחבק אותו עד סוף החורף, אבל אני לא אוהבת אותו אהבה אמיתית, שכן אני חושבת או אולי מנסה לשכנע את עצמי, אמורה להיות לפחות בקצת הדדית.

והנה וידוי גדול אפילו עוד יותר, שהפעם האחרונה שאמרתי למישהו שאני אוהבת אותו ומישהו אמר לי שהוא אוהב אותי הייתה לפני 5 שנים
מאז האמת לא הייתה לי מערכת יחסית ממש רצינית, אולי יציאות פה ושם ומערכת יחסים אחת של כמה חודשים ומונוגמיות עם מישהו שגר כמה בתים ממני, ולמרות שהיינו נפגשים ומדברים ושוכבים רוב השבוע רק אחד עם השנייה, לא באמת הצלחנו להתאהב (לא שזה כזה פספוס) וגם לא הכרזנו על רגשות כוזבים או נתנו לקשר שם רשמי, אולי לא רצינו להודות שאנחנו לא רוצים את השני כפרטנר קבוע.
האמת שאני לא זוכרת איך זה נגמר אבל זה נגמר ממש רע, וכל פעם שאני רואה אותו למטה ברחוב הוא מתעלם מקיומי. אבל זה באמת ממש ממש מעניין לי את התחת.

היו לי הרבה קראשים והדלקויות והתאהבויות מפתיחת הבלוג ב2010 ועד עכשיו, ולכל אחת מהן היה כאן שם קוד, כמו "האופה", "החמוד מהקפה", "האוס" הצלם" "הפאנקיסט" אבל אף אחד מהם לא הגיע לרמה של אהבה. אבל לא בגלל שלא רציתי או לא הייתי יכולה, הם פשוט לא אפשרו לי.

ועוד משהו שיוכל להפתיע חלק מהאנשים, אני יודעת מתי לא רוצים אותי
אני יודעת מתי שמים עליי זין (תרתי משמע) ואני יודעת מתי רוצים אותי ומתי לא, ודווקא הערך העצמי הנמוך נוטה יותר לשלול אופציות שכן.
החזות הצעירה ואולי התמימות שמתפרשת ממנה יכולה לגרום לכמה דושים לחשוב שהם יכולים למרוח אותי כמו "השחר" אבל גם אם זה למטרת ניצול וסיפוק אני מודעת לזה, גם אם הם חושבים שלא. כבר בגיל 17, לצערי באיחור קל הבנתי ש"הצלם" אומר את אותן מילים ונוגע באותם מקומות לכמה בנות שונות במקביל אליי אז המשכתי עם זה עד שנמאס לי
היה לי קשה לקבל את זה בהתחלה בהתחלה שרק "יצאתי לשוק" שיתנו לי ככה להפתח נפשית ופיזית אבל לא יאהבו אותי בכל מעודם וזאת לא תהיה זוגיות מאושרת. רוב המפגשים של רוב האנשים לא יובילו לאהבת אמת.
והשילוב של זה שאני בקושי יוצאת+כנות מוגזמת ועבר בעייתי+הווה לא משהו+בחירה נוראית בבחורים, אבל ממש נוראית= FOREVER ALONE
ואם אני ככ מודעת איך אני אובססיבית למישהו שאני לא בקשר איתו ומשתמע מכך שברור שהוא לא מעוניין? אם הייתם איתנו במיטה הייתם מבינים. אבל אתם לא. איך אומרים, רק אלוהים ישפוט אותי? ואני אפילו לא מאמינה. אז בכלל

וואלה, אמרו לי את זה שנים. אולי אני צריכה באמת לצאת יותר.
שמישהו יביא מלגזה ויוריד אותי פליז

ואם כבר הזכרתי את 2006, אז אני מעריצה את רובי מ2005 כשהייתי בת 12, וכשהייתי בת 13 יצא הקליפ שלו שהאמת אני לא סובלת את השיר "Rudebox" אבל הופנטתי מהז'קט שהוא לובש שם ובמשך 10 שנים ליטרלי חיפשתי פה ושם ז'קט של אדידס שחור עם פסים צבעוניים בלי הצלחה. ליד המלון שלנו באמסטרדם הייתה חנות יד שנייה שנמנעתי להכנס אליה כי שכחתי להביא כסף (אבל עדיין הוצאתי 500 שקל. הכל הוחזר לסבא) אבל משהו משך אותי רגע לפני הצ'ק האוט להכנס ושם מצאתי את הפרשס שלי שבחישוב סופי יצא 130 שקל וגם במידה הנכונה.



נכתב על ידי שין גימל , 15/7/2016 13:01   בקטגוריות מין, קטעים, רובי וויליאמס, אהבה ויחסים, שחרור קיטור  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



געגועים ל


החלק הכי כואב הוא ההתגלגלות במיטה
הניסיון להרדם ולהשקיט את המחשבות גורם לכל הזיכרונות שנשארו לצוף לפני השטח
ומתגלגלת כמו שווארמה כנגד כיוון השעון, קודם ימין אחכ שמאל
ומכל הזיכרונות הכי רעים שבעולם, שגורמים לאנשים לקצת שוק או הרבה אי נוחות,
הדבר הכי כואב הוא הזיכרון של כף יד על הלחי ומבט בעיניים
של נשיקה ומבט, של נשיקה וכף יד על הפנים
זה ממוטט אותי בשנייה, כמו זהבה בן, געגועים לחיבוקים חמים
כן זה היה
עכשיו
עצוב לי
נוראאאאאאאאאא

ומה הטעם בחדירה
אם אין את הקשר הישיר
שלמשך התהליך האהבה קצת הדדית
יקח כמה שיקח, גם אם אלו שתי דקות הן שתי דקות של חסד
אם לא נכנס לי לנשמה למה שיכנס לי לגוף

יש לי בראש זכרונות
על התעללות והזנחה ואלימות מילולית ודיכאון ונטישה
אבל הכי כואב הוא כף היד על הלחי, מלווה בנשיקה עם עיניים פקוחות

נכתב על ידי שין גימל , 14/7/2016 13:47   בקטגוריות דיכאון, מין, קטעים, אהבה ויחסים, שחרור קיטור  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



***




דברים שקרו השבוע מבחינת סדר חשיבות אישי:
  • עליתי 2 קילו
  • טסתי לאמסטרדם
  • היה לי יומהולדת כי אם לא הרגשתי עם עצמי מספיק רע אז עכשיו גדלתי בשנה
האירוע הראשון היה ביום שישי שעבר, בסה"כ עבר בשלום כי בתכלס לא ממש עשיתי משהו, גם לא ציפיתי לכלום ולא ממש דיברתי על זה.
בלילה לפני ב12 ביקשתי מחבר קרוב לבוא "לשמור" עליי כי הלילות גם ככה סיוט וגם זה מקובל חברתית אז זה גם לא נשמע מוזר. הוא הביא איתו שקית חטיפים וגרם וחצי רפואי וככה החל האירוע הראשון של השבוע (2 קילו שמרגישים כמו 12).
היום הוכתר כהצלחה כשלא נרשמה דמעה אחת מהעין. בלילה דודה שלי באה מהקיבוץ כדי שנצא לאכול ולעשן.
בדרך למקום ברכב קיבלתי סמס, הפאנקיסט שלח לי מזל טוב אז כמעט עשינו תאונת דרכים. חמישה חודשים של נתק ואפילו לא אזכור קטן לזה שלא היינו בקשר אחרי שנה שבשבילנו נחשבת אינטנסיבית, אבל הפאנקיסט הוא לא בן אדם מנומס והוא לא ממש שם זין וזה מה שאני אוהבת בו אבל זה גם מה שמטמטם לי את השכל. לפני שבועיים ישבתי בבית קפה בדרום תל אביב ומול העיניים שלי כמו מלאך המוות הוא עבר, לבוש שחורים רזה מתמיד (אולי צריך לדבר עם המטפלת למה רזון גברי מדליק אותי רצח) אומנם אני לא מאמינה בכלום אבל פה הייתי בטוחה שהיקום שולח לי סימן שיאללה חלאס, אפילו מערכת יחסים רשמית לא הייתה פה ושבוע אחרי באה ההודעה (ואז העלמות פתאומית כמובן)

למזלי סבא שלי התותח סידר לנו טיסה יחסית ספונטנית לאמסטרדם אז הצלחתי לשמור את המחשבות יחסית בקונטרול, לא עישנתי את עצמי לדעת כמו שאנשים תיארו לעצמם כי בכל זאת אני לא לבד ונמצא איתי אדם שלא מעשן ואין סיבה שהוא יעשה פשרות כל הטיול אז שמרתי על רמה גבוהה של תפקוד והלכתי את החיים שם אבל הרבה גם כי היו לי זכרונות ממקומות ספציפיים שניסינו למצוא אותם, עכשיו גם הזיכרון הגרוע שלי בשילוב זה שהוא בחיים לא היה שם גרם לנו להתברבר המון מה שהעלה לי את מפלס העצבים והעצב ונורא רציתי לחזור לארץ ביום הראשון.
ביום השני כבר קמתי יותר טוב ובסוף מצאנו את כל המקומות שחיפשתי

יש לי תחושה כזאת כשאני הולכת ברחוב כאילו המבטים נעוצים עליי אבל לא בקטע טוב או מחמיא, כאילו אני לא משתלבת בנוף או שההתנהגות שלי חריגה גם כשאני לא עושה כלום. ובאמת יצא לי הרבה להצליב מבטים עם אנשים שונים ברחוב אז לא יכול להיות שאני מדמיינת, אבל אני אומרת לעצמי שאולי בכלל הם מסתכלים כי אני מסתכלת?
הרבה מצבים אני מדברת לעצמי בראש כמו משפטי עידוד כאלה לנסות להזכיר לעצמי שמה שבראש שלי לאו דווקא הוא מה שקורה בחוץ, או עובר בראש של אנשים אחרים. לנסות להזכיר לעצמי שמה שבדכ הכי מעניין אנשים אחרים זה הם עצמם וגם אם אעשה משהו מוזר הוא ישכח מהר מאוד. להזכיר לעצמי שגם אם אני מרגישה הכי מכוערת בעולם או אם עליתי 2 קילו, אין לי פחות זכות קיום מלהם. אפילו שהם מהממים למות שם.

לפני הטיסה הייתה לנו שעה לשרוף (ואני כבר שרפתי כל מה שהיה לי) אז נכנסו למאדם טוסו למרות שהמלצתי לו לא לעשות את זה כי היה ברור לי שהוא לא יזהה שם הרבה ובתכלס זה נראה בעיניי כמו בובת ראווה של חנות בגדים, ברור שהבובות ישתנו ב11 שנה מאז הטיול בתמצווה אבל בואנה כמעט לא היה שם אף אחד וגם רובי היה הבובה הכי גרועה שם, אבל בכל זאת עליתי עליו (התמונה הושמדה)

נכתב על ידי שין גימל , 2/7/2016 16:07   בקטגוריות משפחה, קטעים, רובי וויליאמס  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





103,823
הבלוג משוייך לקטגוריות: משוגעים , המתמודדים , ציורים ואיורים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לשין גימל אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על שין גימל ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)