אופסי, הקטע הזה מיועד לבלוג http://israblog.co.il/blogread.asp?blog=70968 (איך לעזאזל עושים קישור כאן ?!)
ויש שם אפילו הצעת הגשה, בשוגג הוא התפלח לכאן, אמרתי נשאיר אותו, והנה הוא נשאר:
...אז הוא ישן הקסם שלי, החמוד הזה, הפרוג'קטור שלי.
ואני רציתי להכין עוגה, אבל קר שם במטבח, ולא התחשק לי לעמוד לגרד גזר, אז באתי לכאן.
הרבה זמן לא הייתי כאן( לא כי לא רציתי, שכחתי את הסיסמא) וכל כך כאב לי לראות את העיצוב הפושע של הבלוג הקט שלנו, אז מזל גדול שהצלחתי להכנס ולהציל אותו מידיו האימתניות של המעצב העאוור העונה לשם "אהובי" או בלשון הח'ברה, PASSION.
גם דיברתי איתו ועל איך שגדל פאשן ג'וניור שלנו, אבל החלטתי פה אחד שאת היופי הוא יירש ממני, את החוכמה ממנו, לכן הוא זה שכותב כאן דיברי חוכמה, ואני אחראית על העיצוב (הבנת פאשן?!).
אז עוגה לא תהיה כנראה, רציתי להכין עוגת גזר מאגניבה, זה מתכון שקיבלתי מידיד שקיבל מחברה ללימודים שקיבלה מאחות של בעל של אחותה שקיבלה מאמה עליה השלום ( וכאן איבדתי את המעקב אחר שושלת המתכון, לכן מקורו אינו ידוע)
וחשבתי למה שלא אכתוב אותו כאן, ואם נפש חיה תעבור בשוגג, ובמקרה יהיו באמתחתה(המודעה מיועדת גם לגברים) כמה גזרים צימוקים וביצים, היא תסור למטבח הקרוב למקום מגוריה ותאפה את העוגה המדהימה (ביקורת העוגה ניתנה ע"י מקור אמין ביותר).
ואזזזזזזזז אחרי שתאפה ותטעם ותחלק לשכנות, תחזור אלי עם רשמים ואולי אפילו נחליף מתכונים (יהיה כיף!),
אז אממ. כן, כל זאת אחרי האפיה "ואני אהיה פה..."
ובכן המתכון:
(הכינו מדפסת ודיו)
עוגת גזר (מקור אינו ידוע)
המצרכים:
3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 וחצי כוסות קמח
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית אבקת אפיה
חצי כפית קינמון טחון
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
חצי כוס צימוקים (לא חייבים)
חצי כוס אגוזי מלך
2 כוסות גזר, מגורד דק
אופן ההכנה:
· במיקסר מקציפים ביצים וסוכר. מוסיפים שמן בזרם דק. מוסיפים קמח ותבלינים ומעבדים היטב לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים צימוקים ואגוזים, ורק בסוף גזר.
· מחממים תנור ל 180 מעלות.
· יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ – 45 דקות. (עד שהעוגה שחומה למעלה).
הכמות הזאת מספיקה לי לשתי תבניות English cake חד פעמיות.
-
זהו נראה לי.
אז אפיה מוצלחת, שינה מתוקה לאדון שלי שעוד מעט קם ליום עמל נוסף
ולי...
אני אלך לראות את הגורו שלי- אודטה.
בוקר טוב יזרעאל :)