

מחרימים את קסטרו
חיתמו על עצומה, הקוראת לחברת קסטרו להפסיק את השימוש בפרוות ארנבים ושועלים בבגדים שהחלה לשווק לאחרונה. כמעט 6,000 איש כבר חתמו על העצומה. לאחר ההפגנה הראשונה נגד קסטרו מול הסניף הראשי של הרשת בדיזנגוף סנטר (26.8.2005) נערכה הפגנה נוספת במקום, ב-1 בספטמבר (לתמונות מההפגנה).
הייתי רוצה להזמין אותך לצפות בסרטון שמראה יום טיפוסי במפעל לייצור פרווה, אם הלב שלך חלש, או שאתה מעדיף להתעלם מהמציאות, אל תכנס
.
כדאי להעביר לחברה בנימוס מסר ברור, שהיקף המכירות שלה ייפגע כתוצאה מן השימוש בפרוות, משום שחלק ניכר מלקוחותיה – כמוך – מסרב לתמוך באכזריות כזו:
קסטרו, שירות לקוחות: 1-800-266066 דואל כללי: [email protected]
כתובת: אורט ישראל 31, בת-ים, 59590. טלפון: 03-5554555 פקס: 03-5554553.
העיתונות סיקרה השבוע את העצומה, את מחאת האינטרנט ואת ההפגנה השנייה. מערכת nrg מעריב והדר פרבר הפגינו בקיאות בנושא, ואילו חגית ברונסקי נתנה ביטוי פומבי לחוסר הבנתה בדינאמיקה של מאבקים צרכניים: "השועלים נגד קסטרו", nrg מעריב. הדר פרבר, "לאחר שהותקפו חוזרים להפגין נגד קסטרו", Nfc . חגית ברונסקי, "שולפים שפן", וואלה!, .
לאלה שלא מבינים ולא יחתמו כי הם בעצמם לובשים עור,תקראו את ההסבר:
אם אתם לובשים משהו מעור אז זה כמעט תמיד עור של פרה (נחש אתם לא לובש אני מניחה). ופרה במילא אוכלים ואם כבר הורגים אותה אז עדיף לנצל את כולה.
אם אתם רוצים משהו מפרווה אז הורגים צינצילות,שועלים ועוד כל מיני חיות .
אל תשכחו שחיות אלה לא אוכלים, לכן הן מתות רק למטרת מעיל מסריח.
אל תשכחו שחיות אלה קטנות ולדוגמא מעיל צינצילה ארוך יכול להכיל מאות צינצילות (הפרווה המופקת מצינצילה היא בגודל כף יד) זאת אומרת שמאות חיות מתו בשביל מעיל למטרת יופי בלבד.
אם אתם חושב שזה לא שווה חתימה אל תחתומו...
עדכון: זה מה שקסטרו ענו לי כשפניתי אליהם:
תמר יקרה,
בהתאם להבטחתנו לאור הערות שקיבלנו ממך ערכנו בדיקה בנושא השימוש בפרוות. בעקבות הבדיקה הגענו להחלטה להפסיק את עיצוב וייצור המוצרים העשויים פרווה. שיווק המוצרים ייפסק לאחר מכירת המלאי.
בברכת שנה טובה
הנהלת קסטרו
טוב נגיד שבאמת אכפת להם...(עלאק)
וזה סתם קישור: http://www.pelosanimais.org/recursos/free_me_go.php