לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



כינוי: 

בת: 14





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2010    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2010

Walk-walk fashion baby!


חשבנו הרבה מאוד מה אפשר לעשות בפוסט פתיחה ולא היה לנו רעיון אחד ספציפי, ככה זה כשיש לך כל כך הרבה רעיונות וכל כך הרבה דברים שאתה רוצה לעשות – אתה לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות קודם.

&nbsp;

בחנו כל מיני אפשרויות לפתיחת הפוסט אבל לבסוף החלטנו פשוט לשלב כמה דברים ביחד, כלומר קצת מכל מה שאנחנו מתכננות.

&nbsp;

אז נכון להיות אנחנו עומדים לפני חג המולד שאמנם הוא לא חג שלנו אבל משפיע עלינו ואהוב עלינו מאוד – המתנות, האווירה, מזג האוויר ואיך לא – הבגדים!

בבלוג הזה יעשה שימוש רב ב-Polyvore אני אומרת לכם כבר מראש.

מי שעוד לא הספיק להכיר את האתר המדהים הזה http://www.polyvore.com/&nbsp;יכול לנסות כבר עכשיו, האתר הזה נותן במה לכל פנטזית לבוש שיש לכם.

&nbsp;


עוד כמה פינוקים באווירת הקריסמס

&nbsp;

קאפקייקס שוקולד עם קראסט פריך וציפוי מרנג / עיבוד למתכון של מאפיית Trophy Cupcakes, סיאטל

24 קאפקייקס

&nbsp;

רכיבים: 2 כוסות + 2 כפות סוכר 1 3/4 כוסות קמח 3/4 כוס + 1 כף אבקת קקאו רגילה (לא הולנדי) 1 1/2 כפיות סודה לשתיה 1 1/2 כפיות אבקת אפיה 1 כפית שטוחה מלח 2 ביצים גדולות 1 כוס חלב 1/2 כוס שמן קנולה 2 כפיות תמצית וניל 1 כוס מים רותחים 1 1/2 כוסות פירורי ביסקויטים 80 גרם חמאה, מומסת 2 כפות מיץ תפוזים 150 גרם שוקולד מריר, מגורר או קצוץ דק

&nbsp;

לציפוי המרנג: 8 חלבונים 2 כוסות סוכר 2 כפיות תמצית וניל

&nbsp;

הכנה: 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות 2 תבניות מאפינס סטנדרטיות ושוטחים בהן עטרות נייר (אני משתמשת בעטרות מס' 5) למאפינס.

2. בקערת מיקסר שמים את הסוכר, מנפים פנימה קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפיה, מלח. מוסיפים את הביצים. מערבבים בעזרת וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.

&nbsp;3. בקערה אחרת שמים את החלב, השמן, תמצית הוניל והמים הרותחים. מערבבים היטב. מוסיפים את קערת הנוזלים לקערת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. הקפידו לגרד את דפנות המיקסר במהלך הערבוב, על מנת שלא ישארו שם חלקים לא מעורבבים.

&nbsp;4. מערבבים בקערה את הביסקויטים המרוסקים, החמאה המומסת&nbsp;ומיץ התפוזים. מנסים לאסוף קצת מהתערובת בין שתי אצבעות – אם היא עדיין פירורית מאוד ולא מצליחה להתגבש כאשר מצמידים את האצבעות, מוסיפים עוד כף של מיץ תפוזים וכך עד שמצליחים לאסוף מעט מהתערובת בידיים, ללחוץ אותה ביחד והיא לא מתפוררת מיד.

5. שמים כף אחת מתערובת הביסקויטים בכל תחתית של עטרת נייר. מהדקים היטב לתחתית בעזרת כף או תחתית של כוס קטנה מספיק כדי להיכנס פנימה. מעל מניחים כפית של שוקולד מגורר. את הביסקויטים והשוקולד (אם נותר) שומרים לפיזור מעל בלילת הקאפקייקס.

6. מכניסים לתנור ואופים כ-5 דקות, או עד שהתחתיות מתחילות להזהיב.

7. מוציאים מהתנור וממלאים כל שקע עד ל-3/4 מגובהו בבלילת הקאפקייקס. מפזרים מעל כף מתערובת הביסקויטים ומעט שוקולד קצוץ, אם נותר.

&nbsp;8. מחזירים לתנור ואופים כ- 15-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז אחת העוגות יוצא יבש. מומלץ לסובב את התבנית פעם אחת במהלך האפיה, על מנת להבטיח אפיה אחידה.

&nbsp;9. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.

&nbsp;10. מכינים את הציפוי: שמים את החלבונים והסוכר בקערה חסינת חום. שמים את הקערה מעל סיר עם שכבה דקה של מים רותחים (ביין מארי), מערבבים תוך כדי חימום. מסירים מהאש כאשר הרוב המוחלט של גבישי הסוכר נמסו.

&nbsp;11. מעבירים למיקסר ומקציפים עד לקצף יציב (עד אשר מוציאים את המקצף והגבעה שנוצרה עליו נשארת יציבה ולא נוטה הצידה). מעט לפני סוף ההקצפה מוסיפים את תמצית הוניל.

&nbsp;12. בעזרת שק זילוף וצנטר חלק 9 מ"מ או צנטר משונן מזלפים את הציפוי מעל הקאפקייקס. אם לא מתחשק לכם לזלף, אפשר גם למרוח את הציפוי על הקאפקייקס – שמים כף גדושה של ציפוי ומעצבים אותו לצורה נאה באמצעות הכף. 13. חורכים בעזרת מבער או מחזירים לתנור במצב גריל

&nbsp;

המתכון נלקח מהאתר המקסים http://www.room-4-dessert.com/

&nbsp;

כדי להתאים את הקאפקייקס הטעימים שהכנתם לקריסמס תוכלו להוסיף קישוטים למיניהם בעזרת ערבוב בצק סוכר עם צבעי מאכל (רצוי טבעיים).

&nbsp;


&nbsp;

רעיונות לשיער לחורף 2010/2011

&nbsp;

צמה בקדמת הראש שיוצא לנו לראות לרוב אצל לורן קונראד:

קחו בחשבון שזה לא מתאים לכל אחת.

איך תעשו את זה?

&nbsp;

&nbsp;

Image Hosted by ImageShack.us&nbsp;

&nbsp;

איך תעשו את זה?

&nbsp;

&nbsp;

&nbsp;

איך תעשו את זה?

אה כן ו....אל תתיחסו לאיך שהיא שרה (אם אפשר לקרוא לזה ככה).

&nbsp;

Image Hosted by ImageShack.us&nbsp;

&nbsp;

אז זהו להיום, מקוות שנהנתן, ניפגש בפוסט הבא

ורמז:

הוא יהיה פשוט מתוקי קטני!

נכתב על ידי , 21/12/2010 19:50  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לFiona and Francesca אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Fiona and Francesca ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)