יש לי מלא דברים שעוברים עלי כרגע,פיזית,נפשית,רגשית,אני רוצה לשתף אותכם ותאמת שפוסט רק עם חפירות ישעמם (אם מישהו קורא פה בכלל,בכל מקרה גם אם לא , זה בשבילי ובשביל ה') אז החלטתי לשים תמונות ולהסביר.
- למרות שעוברים עלי ימים טובים עד כה בביה''ס,עוד מעט יתחיל הלחץ,ממש בקרוב,אפילו השבוע הזה ואני צופה כמה קשה יהיה לי וכמה לחץ ועוד מבחנים ועוד תקופה מעצבנת.אז כן,בצפר מבאס,כרגיל , אני ממש משקיעה את חיי בלימודים כי ממש חשוב לי העתיד שלי ובמיוחד שאני רוצה שנה הבאה לעבור בית ספר לבית ספר טוב יותר,אני חייבת להשקיע.

- אוף , למה אני ממשיכה לחכות להודעה ממנו ? אני יודעת שזה לא יקרה,אולי הוא עבר הלאה,הוא לא מוכן לכתוב לי כלום , אני ויתרתי על הכל וכתבתי לו כבר מספר פעמים , זה לא יכול להימשך ככה אם אין הדדיות,הוא לא רוצה?אז שלא ישלח,אבל למה כל כך אכפת לי ממנו . אני ממש בתהליך של ניסיון לשכוח מקווה שזה יעבוד.אחלו לי בהצלחה.
לפעמים אני ממש מרגישה שאני שונאת אותך כי את ממש מעצבנת אותי.תפסיקי לעצבן ואולי אז אנשים יאהבו אותך יותר ולא תצטרכי להתמודד עם קשיים חברתיים כאלו , למרות שאת מסרבת להאמין שיש לך כאלה בכלל.תפסיקי פשוט,אני אומרת לך מעכשיו אנילא מתמודדת איתך , לא רוצה גם ולא אתמודד , שיהיה לך יום נפלא .

לסיום.. תמונה נכונה ומסכמת , שיהיה שבוע דבש:))

LOVE YOU ALL ♥