עד עכשיו היה לי חרא של מצב רוח , חרא של שישי , אבל אני לא נותת לזה לקרות יותר ,
נכון המחזור מתקרב וזה אולי קצת משפיע, אני חייבת להסתכל על הצדדים והדברים הטובים בחיים ולהתחיל להנות.
לעשות מה שאני רוצה , ואם לא באלי לצאת עם הילדים הספיציפיים האלה , אז אני לא אצא !!
מהיום אני מכריזה על השינוי שלי , זה הולך להיות קשה וארוך , ואולי גם אנשים לא כל כך יאהבו את זה , אבל אניהחלטתי שאני רוצה לשנות בעצמי כל מיני דברים.
אני החלטתי , אני .
החלטתי שאני מעכשיו מפסיקה להיות כזו טובה לאנשים , לכולם , אם מישהו אומר לי 'מכוערת'(אני מדברת על חברות שלי שסתם אומרות את זה בצחוק אבל כמובן שאני לוקחת את זה למקום נפגע אצלי.) לשים פס ולומר חחחחח היית רוצה .אני אוהבת את עצמי ,אני יודעת את זה , אבל אני לא ארשה ששאנשים יעשו ממני צחוק או יצחקו על חשבוני. אני לא ירשה להם גם אם זה לא הכוונה שלהם - אני לא ירשה להם לפגוע בי , אני לא יתן לעצמי להיפגע מהשטויות האלה.הרי רק אני נפגעת מזה , כי רק לי כל כך אכפת , אז אני חייבת לשים פס על כולם , לעשות מה שאני רוצה , לאהוב את מה שאני עושה
וזהו !!! .
עוד החלטה - אני מחליטה לשכוח ממנו , והפעם זה ברצינות , אני ממש מקווה שאני יצליח ואני רק מבקשת את עזרת ה' בדבר הזה,הוא יכול לעזור לי,הוא יעזור לי.
מהיום אני שמחה , מתחברת עם מי שאני רוצה , הולכת עםמי שאני רוצה , עושה מה שאני רוצה , שוכחת מכל הדברים שמטרידים אותי ומנסה להנות מהחיים כי בסה''כ זה השנים וזה הזמן ש אני צריכה להנות ממנו הכי שאפשר,תקופת הילדות , אני מרימה את עצמי,וזה באמת הדבר היחידי שיכול לעזור לי-לכתוב בבלוג הזה,כי ככה אני בעצם מבינה מה אני צריכה לעשות , ככה אני בעצם מחליטה החלטות חשובות , בעזרת הבלוג הזה , אני מרימה את עצמי , אוספת את עצמי ועוד משהו ? משנה את עצמי,לטובה,כמו שאני רוצה , אני מחייכת , אני שמחה , תאמינו לי - תאמינו בעצמכם , תאהו את עצמכם , אני כבר התחלתי ממזמן !
אני לא מתכונת לבזבז זמן על להיות עצובה , החיים קצרים מדי . :)
בהצלחה לי עם המסע שלי,עד שאני אהיה מרוצה,2014-רק התחלת :)