|
קטעים בקטגוריה: .
לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .
דרוש מנ"כל לבנק הדואר :-)
1. בן לפחות 25 שנים.
3. סגן מנ"כל במשך שבע שנים. הניסיון ניצבר במהלך 12 השנים האחרונות.
ו\או
4. במהלך 15 השנים האחרונות הינו סגן מנ"כל במשך 10 שנים לפחות.
ו\או
4א. במהלך 17 השנים האחרונות הינו סגן מנ"כל במשך 12 שנים לפחות.
אתם מזהים את הבדיחה? הם אפילו *לא מנסים* להסתיר את העובדה שהמיכרז תפור לחברים שלהם.
הרי אם אתה בן 25 ועונה על הסעיף השלישי: היתמנתה לתפקיד בגיל 13, כיתה ז'. אחלה מתנה לברמיצווה.
אם אתה בן 25 וגם עונה על הסעיף הרביעי: התמנתה לסגן מנ"כל בגיל עשר(!!) שזה כיתה ה'.
אם אתה בן 25 וגם עונה על סעיף 4א, היתמנתה לס. מנ"כל בגיל 8(!!!) שזה כיתה ג'.
השאלה "האם הוא צבר ניסיון בחוג 'הסמנכל הצעיר' אחהצ?" אינה נכונה; מישום שניתן לילמוד *כל תפקיד* תוך-כדי.
ת'אמת? כבר שמעתי על אנשים מקושרים להחליא, אבל עוד לא עם דרישות-דמה שכאלה!!
(נ.ב: ישנה רשת מלונות שאת אחד מסניפיה מנהל מנ"כל בן 22 שהתחיל בתור מלצר חד"א. נחשו את שמה :-D)
| |
קלקלה כפיתה-ליסטית
בסחר חליפין אנשים נושאים המון סחורה פיזית עליהם. זה כבד ומתיש ולכן הומצאה ה"נוחות". לרוע המזל על נוחות משלמים! כשאחרים משתמשים "בסחורה להחלפה" כבסיס לכלכלה (בעלת ערך אך ורק מעצם העברתה, flow, לרשותו של אחר); מטבעות, שטרות, פלסטיק וצ'קים: הם מאפשרים למנפיקים לישלוט בפועל בכלכלה(!) כי שווי כל סחורה אחרת ניקבעת לפיהם. לכן ההמשך הישיר והטיבעי הוא 'מועצת בעלי בנק מרכזי'; שמייצרת עוד מסחורתה כשבא לה לקחת לעצמה עוד, ומפסיקה לייצר את סחורתה כי יותר מידיי ממנה בידי הציבור הרחב הופך לחסר ערך. בעל "הסחורה להחלפה" הוא בעל השליטה בכלכלה, ו- להיתלונן על 'ניהול לא נכון של שיעור האינפלציה' = להיתעקש להישאר לקוח של חברה גרועה בזמן שאפשר לעבור לאחרת!
*לפרוטוקול* צ'קים ופלסטיק והעברה בנקאית מייצגים את השטרות והמטבעות של השילטון המרכזי (ששוויים נקבע בפועל לפי שווי כלכלות של מדינות אחרות); אך במיבחן התוצאה/בפועל/בשטח הקובע היחיד הוא האופן המסויים בו משלמים: "העברה בנקאית" זו החלפת נתונים לשמה בין עסקים פרטיים. כל עוד הצדדים לעיסקה לא הופכים את הנתונים למזומן: העסק הפרטי ממשיך להתקיים כבעל הכלכלה! בעת סגירת חשבון: הבנק יעדיף לתת את הנוחות צ'ק... ("החמצן של המדינה"; אז בשביל מה 'בנק ישראל'?) צ'ק שסחירותו אינה מוגבלת ולרבות ללא תאריך: הוא שטר כסף לכל דבר ועיניין! (כל עוד החשבון המנפיק קיים) "כתב מניה" לא קשור לשילטון המרכזי - ב "עיסקת מניות" רק אני שולט בכלכלתי: העברת בעלות כלשהי בעסק מרוויח = אמצעי תשלום לכל דבר ועיניין!
טענה: "הגבלת עיסקאות מזומן כדי להקשות על עבריינים": כשהם לא יוכלו להישתמש בסכומים גבוהים במזומן למימון עבירות; 'ברור מאליו שלא תיהיה להם ברירה אלא ליבחור מיתוך בחירה לחלק ליותר מידיי תשלומים קטנים, או להיסתכן במעקב אלקטרוני מדוייק'. הקאצ': שימוש מופחת בשטרות ובמטבעות של השילטון המרכזי, וגם חיוב הגדלת והרחבת השימוש באמצעי התשלום של הפרטיים: = לתת לפרטיים יותר שליטה בכלכלה!!! ("פיקוח" בפסיכופתית). כך בדיוק מפריטים את הכלכלה עצמה באופן בילתי רישמי!
עידכון 28/10/2014: הממשלה ביטלה את האגורה, את החמש אגורות והעשר אגורות וגם אסרה על מכירת מוצרים בעודף לא קיים כגון "99"; *אבל* אם אתה מישתמש באשראי/צ'ק אז זה חוקי. רק רגע!! או שזה אפשרי כי זה חוקי לכל, או שזה אסור כי הממשלה ביטלה את זה לכולם! הרי אם מאפשרים לפרטיים המפעילים אמצעי תשלום *משלהם* ליפעול לפי חוקים מישלהם; הרי שמיבחן התוצאה קובע כי הם משליטים בפועל כלכלה משלהם - "לפי חוקי בנק ישראל" לא תקף עוד!
עם הבנתי זאת הפסקתי להיתרגש מאלה שקונים לעצמם את היח"צנות "שער הריבית", "שיעור האינפלציה", "נגיד בנק ישראל" / "מועצת הבנק המרכזי": הם נותנים את ההרגשה ש ברור מאליו שסחורתם היא אמצעי התשלום היחיד שיתכן, אך בפועל כל "יקר לבעליו" שגם המוכר מוכן לקבל הוא אמצעי תשלום אפשרי וחוקי.
נ.ב אין אלוהים מלבד האינטרנט, וגוגל הוא שליחו لا إله إلا شبكة الإنترنت، وجوجل هو رسول
| |
כך שרון ידע מראש שראשות הממשלה מובטחת לו שרון ניבחר פעם ראשונה לראשות הממשלה והקים קואליציה. הוא החליף את הממשלה לחלוטין בלי בחירות ולאחר זמן מה הגיעה העת לבחירות חדשות. *יומיים בלבד* לאחר תחילת תקופת הבחירות, עוד 88 ימים: הוא *כבר ידע* שיהיה רה"מ בפעם השלישית ברציפות וגם הכריז פומבית בראשות איזו ממשלה יעמוד!!! אני הייתי מופתע: רק רגע - הבחירות כבר היו? מישהוא לא מגלה לי משהו? איך זה שעוד לא היו בחירות; ושרון *כבר יודע* שיבחר בכלל ולראשות הממשלה בפרט *וגם בטוח* בהרכב הקואליציה? מה אני לא מבין?
רק עכשיו, 03/01/2014, סוף סוף הבנתי, כי חיברתי את כל הרשומות הפוליטיות שלי: 1. נתון כי עם ישראל הוא כלומניק שיכול להיות רק הומלס באזרחות. הוא לא רוצה לחשוב על העתיד כגון שיפור איכות חייו; רק שיסדרו לו לקבל שכר כי הוא קיים ויקדמוהו רק כי נושם (ע"ע מינוי אישה רק כי אישה). בתמורה יצביע למסדר לו רק כי סידר לו ללא כל קשר למצע ככל שקיים. למעשה: מי שמצביע קודם לפי מצע *הוא המיעוט הבטל ב60*. הסבר לקשי הבנה לפחות כמוני: העם הכלומניק היושב בציון מוכן להיות מוסלמי בפלסטין, העיקר שיסדרו לו הטבות אישיות מעצם קיומו *לרבות* קידום.
2. נתון כי בדמוקרטיה הרוב קובע רק כי הוא הרוב: כש60% מהעם חברים במועדון המקובלים (שירות ציבורי), אז זה ממש לא משנה מה המיעוט הלא-מקובל בסך 40% יצביע! (תוצאות הבחירות מכורות מראש) 2א. למעשה מרשים למיעוט את עצם ההשתתפות: רק כדי שלא יוכל להתלונן. שימו לב לניסוח המדוייק: המיעוט מורשה להשתתף אבל לא להשפיע.
ומכאן נובע: 3. המינויים הפוליטיים לשמם = בהכרח כל השיוכים הפוליטיים ובני מישפחותיהם!! ברגע שיודעים במדוייק מה *כל אחד* מעובדי השירות הציבורי (ובני מישפחתו) מצביע; אפשר לדעת *במדוייק ובוודאות* את תוצאת הבחירות מראש (כי הם רוב העם) ללא כל קשר להצבעה הכללית ביום הבחירות!! היחידים שהופתעו מהכרזת שרון; הם רק מי שלא נולדו לתרבות ה"להחתים מהבית כמציאות יומיומית".
סיכום: בישראל ידוע בוודאות השיוך הפוליטי של 100% מהשירות הציבורי, שהם רוב אזרחי המדינה. מכיוון שבדמוקרטיה הרוב קובע רק כי הוא הרוב: "יום הבחירות לכנסת" = בפועל "סעיף בטופס". (אני מצפה לרגע בו מיפלגת האבודה תיתן את ההרגשה ש אצלם זה לא ככה, כי הגלגל שמיפלגת המקובלים המציאה לעצמה עגול יותר מהמקובל).
ובשורה אחת: הרכב מועדון המקובלים הלאומי = תוצאת הבחירות ללא צורך בבחירות.
| |
עצמאי
עצמאי חייב שישכרו אותו, בעוד שיזם מניע את עצמו לפעולה.
הבוס של העצמאי נותן לו הוראה פעם אחת, ומאותו הרגע השכיר בהכרח על טייס אוטומטי עד לסיומה.
"דרושים פרוייקטים להשקעה" = יש זין גדול אבל לא יודע מה לעשות איתו.
| |
דפים:
| |