וואי, אני טובה,אני מרגישה עכשיו על גג העולם, אני חייבת להוציא את זה החוצה.
וכל זאת למה? זוטות! רק בגלל זוטות! וזה הכי כיף.
השבוע אכלתי באיזה לובי של מלון מרק חרירה מדהים. בדיוק שבוע קודם עשיתי מרק כזה בפעם הראשונה. הדמיון בין שניהם היה קלוש. של המלון היה הרבה יותר מוצלח. התענגתי שם פעמיים - על הטעמים, ועל הנסיון לפצח את סודם. היום ניסיתי שוב.
הצלחה! הצלחה! :))))))))))))
גנבתי להם את המתכון בלי שירגישו, ואפילו שיפרתי אותו.
אגלה לכם סוד: את הבצל צריך רק לאדות, לא לטגן, ולהוסיפו יחד עם העגבניות בדקות האחרונות של הבישול.
אני גם כותבת, ועולים לי רעיונות טובים, וניסוחים שמביאים לי את החיוך, ויש לידי בקבוק בירה, שגם אם הוא ימחק לי את הרעיונות הוא עדיין שווה את זה. היי, למישהו בא לרקוד?
ווּפְּטִידוּ!