לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


http://hello-kitty1.deviantart.com

Avatarכינוי:  *נוֹעָה

בת: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2013    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2013

הודעה שלא נשלחה


לא רציתי להתחיל לדבר על כל זה בהודעות, אבל כנראה שעד שיצא לנו להפגש ולדבר על זה, יצטבר לי עוד מטען על הלב ואז זה סתם יהיה כבד ומוגזם, הרי גם עכשיו אתה עושה רושם שאתה לא מבין מה נסגר איתי בכלל. וזה תכלס הכי קל.

אני אולי טעיתי כשהתעלמתי מכל מיני דברים שהפריעו לי ולא אמרתי לך על זה, הייתי בטוחה שזה יעבור לך, שאצליח לגרום לך אולי להפתח אלי, שנוכל להפסיק עם כל הברוגזים המטופשים האלה, כל ההתעלמויות המיותרות האלה, אבל אתה רק הלכת ונסגרת בפני, תוך כדי שאתה מצפה ממני לפתיחות, או שלפחות ככה אני ראיתי את זה. אז אולי אני עושה מזה עניין מיותר והכל, אבל כשנסעתם לאילת, ממש התאכזבתי לדעת מזה מחבר שלך, ועוד מהפייסבוק, וכן ראיתי שזה היה ספונטני, אבל מה לעשות זה מה שהרגשתי. ומשם באמת נשבר לי... והחלטתי שאני לאט לאט מתרחקת ממך. וואלה בקושי שמעתי ממך גם כשהיית שם, ושוב אני לא מצפה שתהיה כל היום בוואטסאפ, אתה באילת ואני יודעת בדיוק מה זה אומר, רוצים להנות, לשכוח מהכל ולעשות שטויות, אבל אפילו מילה אחת לא זרקת על זה שאתה שם וכששאלתי אותך "מה איתך? מה חדש?" קיבלתי את התשובה הרגילה. וממש נעלבתי ממך. כי אני יודעת שיש לך מה לספר, אבל אתה לא מספר שום דבר.שום-דבר. ופה נעלם לי החשק לספר לך מה קורה אצלי.

אבל מה שגרם לי לתהות, זה למה אם כל כך לא אכפת לך ממני ואתה לא רוצה לשתף אותי בכלום, ודי מתעלם ממני, למה המשכת לשלוח הודעות. נתעלם כרגע מהעובדה שלא פספסת כמעט שום הזדמנות לרדת עליי ולגרום לי לתהות למה אני בכלל עושה את זה לעצמי שאני מאפשרת לך להוריד אותי ולשתוק על זה ולהמשיך לדבר איתך כאילו זה בסדר, כי לך לא היה אכפת, ככה הרגשתי. אני לא יודעת למה, למרות כל היחס הזה, נכנסת לי ללב ותתפלא, אתה חשוב לי. אבל כל פעם כשאני מנסה להסביר לך, בלי שום עצבים, מתוך מקום של אכזבה ובאמת שהצלחת להעליב אותי כמו שלא העליבו אותי כבר הרבה זמן, בכל פעם כשאני מנסה לגרום לך לראות אותי ולשנות מעט את היחס שלך, אתה נעלב עליי ולוקח את הביקורת שלי, שהיא ביקורת בונה ולא באה במטרה לרדת עליך או לגרום לך להרגיש רע, אלא בסכך הכל להסביר לך את מה שאני מרגישה ומה ישנה את זה... או שאתה סתם בורח. אני לא יודעת. אז שתדע שכל ההתעלמות בזמן באחרון, זה בא לי מהמקום הזה של האכזבה והתסכול שלי מכל מה שקורה בקשר הזה. ואיכשהו, כל פעם שאני מנסה להסביר את עצמי, את מה שמפריע לי, מה שפוגע בי כל כך, אני יוצאת לא בסדר. אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות בעניין הזה. אבל בכל מקרה אם כבר אני כל כך לא בסדר, אז הייתי רוצה שתדע למה.
נכתב על ידי *נוֹעָה , 2/5/2013 06:50  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



12,704
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל*נוֹעָה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על *נוֹעָה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)