לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


המנוחה והנחלה- ספה, טלויזיה ושלט

Avatarכינוי:  ספית

בת: 41





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2011

למי מגיע לזכות בגמר הדור הבא? ולמה?


ימים עמוסים עוברים על ספית: גמר הדור הבא 24/7, גמר מאסטר שף, נאומים באו"ם, הכנות לראש השנה, רישום לשנה ב' באוניברסיטה ועוד ועוד.

 

נתחיל מהחשוב מכולם - גמר הדור הבא 24/7

התלבטתי רבות לגבי מי צריכים להיות הזוכים בתוכנית הזו. המועמדים הינם:

א- דניאל ואיתן

ב- קרן וגב

ג- אורטל

ד- ליהי

 

אתמקד בבחירה שלי דווקא בבנות (כי הבנים אפסים, כל אחד בתחומו)

ההתלבטות לא פשוטה- בניגוד לתכניות ריאליטי אחרות, פה אין ולא היה לי פייבוריט מההתחלה- נכון, אהבתי את הקשקושים של אתי חזן, את חוש האופנה של דניאל, את הגבות של אורטל, את הקול המאנפף של ליז, ואת ההזדמנות ללעוג לעגילים של קרן.  אבל כל אלו לא שבו אותי מספיק כדי שאעדיף לחלוטין מישהי זו על פני אחרת.

החלטתי שאבחר באופן הבא. התכנית הרי מתיימרת להיות תכנית על אהבה. אך בפועל יש שם לא מעט אינטרסים, תככים, קנאה וצרות עין.

לכן אשים את האהבה רגע בצד, ואבחר לפי ההיפך. משמע- ליבה של מי הכי יישבר לאחר התכנית?

 

אורטל - כפי שכל אדם בעל זוג עיניים יכול לראות, אורטל לא באמת מאוהבת באורן, היא לא רוצה אותו, הוא לא מעניין אותה, היא לא נמשכת אליו, ולא אתפלא אם היא נגעלת רק מהמחשבה על כך שייגע בה. אורטל שם בשביל המיליון ולא בשביל שום דבר אחר. אין לי בעייה עם הרצון למיליון, אך מדוע העמדת הפנים? לא חבל על אורן המסכן והמבולבל?

לפי מבחן ספית לשבירת לב- ליבה של אורטל לא יישבר כלל וכלל ולכן לא מגיע לה לזכות בתכנית

 

ליהי-  ליהי לכאורה בת זוגו של בן, ניכר כי היא אך ורק נהנית מכך שה"זוגיות" איתו מוסיפה לה רייטינג ועניין. הרי מדובר בבחורה שמעניינת כקליפת השום. אין בה שום דבר מלבד רגליים ארוכות ולסת גדולה. הנושא עם בן תורם לה אך ורק בתוך הוילה. וכשייצאו זה ייגמר מאוד מהר. הרי אם היא ככ הייתה מאוהבת בבן, מדוע זרקה אותו יום אחרי שגב נכנס לוילה.

למי שלא צפה- ליהי הייתה עם בן, גב הוכנס לויולה וליהי נדלקה עליו (על אמת), לכן החליטה מיידית לחתוך עם בן כדי שיהיה לה סיכוי עם גב.משראתה שהסיכוי לא מתממש, חזרה מהר מהר לזרועות הסוס העזוב- בן.

לפי מבחן ספית לשבירת לב- ליבה של ליהי גם כן לא יישבר, בן לא מעניין אותה באמת, הם לא באמת מאוהבים ועל כן גם לה לא מגיע לזכות.

 

קרן- קרן דמות בעייתית מבחינתי. מצד אחד יש בה דברים ממש בלתי נסבלים- הדיבור, הפרצוף, האופן בו היא מעשנת וכמובן העגילים. אך מצד שני היה שלב במהלך העונה שממש ריחמתי עליה. אחרי שאיתן היה איתה וזרק אותה, ואז היא נאלצה במו עיניה לחזות בזוג שמתהווה (דניאל ואיתן) תחת אותה קורת גג, אלו בטח היו עבורה ימים לא קלים וליבי איתה. אך האם על זה מגיע לזכות במיליון? לא נראה לי. כעת קרן לכאורה בת זוגו של גב, אך האינטרסנטיות מהזוגיות הזו זועקת לשמיים! יעידו על כך כל הפורומיסטים בסביבה- זו זוגיות למראית עין ותו לא.

לפי מבחן שבירת הלב - ליבה של קרן לא יישבר על גב. לא אכפת לה ממנו ככ , נעים לה וכיף לה איתו אך ברור לכל שזה סתם סתם סתם. ליבה לא יישבר ועל כן לא הרוויחה את זכותה למיליון. (או החצי מיליון)

 

דניאל- קשה לי להאמין שדניאל הייתה צבועה כל הזמן הזה. אני מאמינה שהרגשות מכיוונה הם אמיתיים. מה שמקנה לה את הזכות למיליון. לא כי היא זכתה באהבה. אלא כי במידה ולא יילך בינה לבין איתן- היא היחידה שתסבול משברון לב אמיתי.

וכולנו יודעים הרי איך זה ייגמר- סער ואיילה, עמיר וסיון- זוגות הריאליטי לא מחזיקים בחיים האמיתיים.

איתן מצידו ישמח ש"עשה מישהי בת 24" הצעירה ממנו ב10 שנים, וימשיך לדבר הבא.

דניאל לעומתו בטח באמת תהיה עצובה, אז לפחות שישכבו בחשבון הבנק כמה מאות אלפי שקלים כדי להמתיק את התקופה המרה.

 

סיכום- לפי מבחן ספית הזוכה צריכה להיות דניאל.

והאמת שאם אפשר היה לתת את הפרס לאחד הבנים, נראה לי שהיה מגיע לבלוטה, סהכ הוא זה שכנראה הכי סבל בוילה, לראות את כל הזוגות המתגפפים, להתהלך בין כל הבנות בביקיני , לראות ולא לגעת. לא קל.

 

גמר מאסטר שף-

אז יש לנו 3 גברים, הספר המגניב מראשלצ (אליהב ששון), הטייס הגבוה מאל על (עמנואל רוזנצוייג), והבחור המזרחי עם העבר הלא טוב עם סמים (אבי לוי)

האמת בניגוד לדור הבא, במאסטר שף באמת התחברתי למתמודדים ובאמת לכל אחד מהם מגיע.

אקפוץ לשורה התחתונה- אני בעד הספר. הוא הדמות הכי צבעונית מביניהם, עם המנות הכי מפוארות ומשוגעות.

הבחור המזרחי, שאמנם נראה כי הוא מוכשר אך הוא יותר מדיי חריימה וקציצות ברוטב בשבילי.

את הטייס אפסול לא בגלל כישורי המטבח (כשהוא הכין רביולי נמסתי על הספה!) אלא בגלל שנראה לי שהוא כבר מסודר בחיים, גם טייס, גם אשכנזי, אני בטוחה שהוא שם יותר בשביל הכיף ופחות בשביל הפרס.

 

נאומים באו"ם

GO BIBI. אחד הנאומים הנכונים והצודקים ביותר ששמעתי. =יצאנו מעזה באופן חד צדדי וקיבלנו אלפי טילים בכל הדרום, לא ניתן עוד שטחים ולא נסכים לצעדים חד צדדיים ללא משא ומתן מוסכם על שני הצדדים, רוצים איתנו שלום? סבבה תכירו בזכותנו להתקיים בבטחה לצידכם

 וגם- האם כל אחד מהנואמים מקבל 45 דקות לנאום??? כנראה באו"ם שמום יש הרבה זמן פנוי אם זו ההקצבה שנתונים

.יאללה lets talk dugri !

דוגרי לבטח תהפוך עכשי להיות אחת ממילות החיפוש החזקות בגוגל.

 יאללה-  שייפגשו בסטארבקס, יקפצו לשופינג קטן ב D&G  ובפראדה ויסיימו בסושי סמבה, זה בטח יעשה מצב רוח טוב לכל הנפשות הפועלות, שאולי יואילו בטובן להיפגש ולשבת לשולחן המשא ומתן.

 

עד כאן

ספית

 

ובמשפט אחת- דוגרי דניאל צריכה להיות עם הזוכה ממאסטר שף, לפחות שתתנחם באיזה סינטה צרובה אחרי שאורבך יזנח אותה הרבה לפני החופה

 

אקסטרא הדור הבא:

 מאת גב פשטי, רגע של גילוי לב, בו גב (שהוא מתמודד לכל דבר ועניין בתכנית) מדבר על- מדוע מישהו בכלל זכאי לזכות בתכנית הזו:

"מי אמר שהפרס מגיע לי? על מה? על מה מגיע פה בכלל פרס? על מה אנחנו נשפטים פה?"

מילים כדורבנות. http://dor.walla.co.il/?w=//1862791/@vod

נכתב על ידי ספית , 24/9/2011 10:51   בקטגוריות איתן אורבך, הדור הבא 24/7, מאסטר שף, אהבה ויחסים, אקטואליה  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



5,273
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , תקשורת ומדיה , טלוויזיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לספית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ספית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)