עוף מכובס למשל הוא לדעתי עוף שיש לו טעם משונה משל עוף רגיל.הטעם בעוף,כל
הטעם שלו בעצם,זה בעור עצמו.אז שמוציאים את זה ועושים מה שעושים על מנת שהוא
יהיה מוכשר,טעמו פוחת.אני אוהבת כשרות,שלא תבינו לא נכון,חשוב לשמור על כשרות
בעיני.כי אם אני אוכלת בשר וחלב יחד זה עושה לי כאבי בטן איומים.כך שאנחנו מקפידים
בבית על כל דבר שנכנס.אם אני עצמי מבשלת חמין לשבת אני מבשלת קודם את הבשר,
סטייק,לפני שאני מכניסה אותו,מכשירה אותו שייצא כל האיכסה פיכסה.אבל בעוף אני לא
חושבת שיש טעם לשנות או להכשיר יתר על המידה.חוץ מלנקות אותו טיפה מכל מיני נוצות
קטנות שנשארו,לא צריך יותר מידי.גם ככה אני בטוחה שכשהוא מגיע לשווקים הוא מגיע
מספיק מוכשר גם ככה.וחוץ מזה,אני אוהבת עוף שמרגישים את הטעם שלו.שהרוטב
ששמנו באמת יורגש.אחרת מה הטעם בעמל שהשקענו.
הנושא הבא הוא נושא שנוגע לכולנו,מוסיקה.אנחנו אוהבים לשמוע אותה אבל מה קורה
כשגם גלגל"צ וגלי צה"ל מחליטים לעשות פלייליסט? אומרים שהם לא מפרגנים דיים למוסיקה
הישראלית.שוכחים שקשה לספק את הרצון של כל חייל וחייל,ועל אחד כמה וכמה אחד ואחד
מאיתנו.לא סתם הם החליטו על רשימת הפלייליסט הם ידעו טוב מאוד מה הם עושים.הם רצו
לגוון לא לפגוע.אך לצערי הרשימה בפני האומנים הישראלים כן מאוד פגעה.אע"פ שהיו כמה
שינויים שחלו במהלך שנה וחצי האחרונות במערכת.עדיין יש מס' של אומנים שטוען כי שגלגל"צ
עדיין לא מספיק מפרגן למוסיקה הישראלית,מה שיוצר ויכוח שאם כל תחנה תשדר רק מוסיקה
ישראלית יהיה בסופו של דבר חרם על מוסיקה לועזית הלא עוול בכפה.מה שיגרור לחרם במוסיקה
בכלל.
לכתבה המלאה