אם יש עוגה בעולם כולו שאני הכי אוהבת והכי מתגעגעת אליה זה עוגת תפוחים.
אומנם לוקח המון זמן להכין אותה,וזה הרבה עבודה והשקעה,אבל זה שווה מאוד.זו
עוגה שמורכבת כולה בעיקר מקילו תפוחי עץ של גרן-סמית חמוצים ומגורדים.מבושלים
עם עוד כמה תוספות מתוקות וקינמון,שכל זה נכנס לתוך סיר לחץ,עד שהם מגירים את
מיצם ואז תולים על בד את כל גרדות התפוחים עד שכל המיץ הופך לשתייה שאפשר
לשתות.זה מאוד טעים המיץ שהוא קר קר מהמקרר.חבל על הזמן כמה טעים.עוגה עם
שכבה עבה מאוד של תפוחים ובצק נמוך,נמוך.זו עוגה שהיא בעיקר מיועדת לארועים
כמו יומולדת.כי היום הכל נהיה כל כך יקר עד שלא שווה להכין אותה כל יום או כמה
חודשים.תראו,אני יודעת שזה מוזר לכתוב על עוגה אחרי יום הולדת,אבל תאמינו לי
אני לא מנסה לגרות לכם את הרוק בפה אבל חשבתי על הטעם שלה ונזכרתי בזה.אז
החלטתי לשתף.