לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


...

כינוי:  Snow White

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2009    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2009

הבניין שלי קיבל בכבוד את התואר הדיירים הכי הזויים ביקום


השכנים בבניין המגורים שלי זה באמת משהו מיוחד, באמת. אני עכשיו שומעת רעשים מלמעלה ורץ לי בראש פלאשבקים מכל התקופות שבהם התבוננתי מהצד על הדיירים ההזויים שחיים כאן ותהיתי למה עוד לא תלו מחוץ לבניין את השלט אברבנאל.

 

יש לי כאן שכנים מכל הסוגים. זה התחיל מהסרסור, איש מבוגר שכל פעם נפלו לו חזיות מהחלון (מיותר לציין שהן היו במידות שונות?) כל לילה הגיעה צעירה אחרת לדירתו, הבן אדם היה פשוט מוזר ברמות. יום אחד קבעתי שהוא סרסור ושבטח הוא המנכ"ל של איזה בית בושת בת"א.


עוד לא נרגענו מהסרסור ומיד אחריו הגיעו זוג אמריקאים (בעצם אני כמעט בטוחה שזה היה אמריקאי וישראלית, אני לא ממש סגורה על זה...) נרקומנים שאני לא יודעת מה הם הסניפו אבל כל לילה הם עשו דיאלוגים בחשכה בצרחות איומות אחד על השני, הבחור הרג את הכלב המסכן שלו,  (או שהוא סימם אותו, אחד מהשתיים) בחיי, סיפור אמיתי. היה לו כלב ויום אחד הוא פשוט נעלם, התרוצצו שמועות שהוא הביא לו מנת יתר. יום אחד ירדתי במדרגות והוא היה עם הבת זוג שלו, כולו עם עיניים אדומות, מבט של השטן מסתכל עליה ומתחיל להתווכח איתה בלובי של הבניין, אני למזלי התחמקתי מזירת הפשע כל עוד נפשי בי.


לאחר שהזוג המוזר עזב את הבניין הגיעה המאפיה האקדמית, קבוצה של סטודנטים שחושבים שהם פתחו פה קלאב מאסטר, כל שני וחמישי הם חוזרים ב-2 בלילה עושים רעש בחדר המדרגות ומביאים איתם קבוצה של אלכוהוליסטים שנושאים בידיהם בקבוקי וודקה ובירות. יום אחד הם נתקעו למטה והחליטו להעיר אותי בפאקינג (!) שלוש בבוקר ולא הפסיקו לצלצל באינטרקום כי לא היה להם מפתח! כל אחד יותר שיכור מהשני. התעצבנתי והשארתי אותם למטה. (לא מעירים אנשים בפאקינג 3 בבוקר! לא אכפת לי אם תהיה סופת רעמים וטורנדו בחוץ, לא עושים דברים כאלו!!!)


בנוסף לא מזמן עברו לפה עוד זוג הזוי, אני קוראת להם החלילנית והפסנתרן כי כל יום בין 2 ל-4 הם פותחים את הקונצרט היומי שלהם ולא מניחים לשאר הדיירים לישון שנת צהרים. (אבל למי אכפת, אני בכלל לא שומעת אותם.)

 

ויש לי שכנה כלבבי שבאה בתלונות אל כל שכן ושכן ומעירה לו על כל הדברים שמציקים לה כל שני וחמישי. מזל שאנחנו בייחסים טובים איתה אחרת היא היתה משגעת גם אותנו.

 

והשכנים למעלה, אוף.

הם כל הזמן דופקים את הבלטות ברצפה, בחיי שאני לא יודעת מה והם עושים שם, זה לא נשמע טוב בכל מקרה. אני יושבת בחדר ובטוחה שבכל רגע התקרה עתידה ליפול על הראש שלי או לחצות אותי ל-2. עדיף שזה לא יקרה כי אחת כמוני בהחלט מספיקה לעולם.

 

זהו סיימתי להתלונן.

נכתב על ידי Snow White , 14/12/2009 00:34  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Billy ב-14/12/2009 05:45



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , תחביבים , מסעות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לSnow White אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Snow White ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)