לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

על קצות האצבעות


כל הזמן בתנועה

Avatarכינוי: 

בת: 57

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2015    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2015

קציצות עדשים אדומות


עבר (ועדיין עובר) עלי שבוע מטורף לכן לא נותר לי אלא לחכות שהקצוות הפרומים יקשרו ועד אז

 

קציצות עדשים אדומות בתנור

 

1 שקית עדשים אדומות - לבשל בהרבה מים עד שמתרככות לחלוטין, להוציא למססנת, לשטוף ולנקז את עודפי הנוזלים.

 

בינתיים:

 

בצל גדול- לקצוץ דק ולטגן עד להזהבה.

חצי סלסלת פטריות - לחתוך דק ולהוסיף לבצל.

חצי כוס אגוזי פקאן קצווצים דק (לא טחונים) להוסיף לבצל ולפטריות ולטגן עד שהכל מזהיב ומריח נפלא.

להוריד מהאש ולהוסיף חצי כוס פטרוזיליה.

לקרר מעט.

 

לערבב את תערובת הבצל עם העדשים המבושלות.

להוסיף 3-4 כפות קמח,

לתבל במלח ופלפל שחור,

לערבב היטב.

 

עד גבי תבנית מרופדת בניר אפיה להניח כפות נדיבות של העיסה זו בצד זו.

להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20-30דקות.

 

מומלץ לאכול חם ועם כמויות נדיבות של טחינה.

 


נכתב על ידי , 8/4/2015 15:03  
23 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של n_lee ב-9/4/2015 14:16




85,059
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , 40 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפועה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פועה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)