לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

I Am the Ocean, I Am the Sea, There is a World Inside of Me.



Avatarכינוי:  •Veronica•

בת: 29




הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2013

תחרות מכורה מראש


חדר עגול ללא פינות. אני רודפת אחרי עצמי, ראש מנסה להשיג זנב. חגה במעגלים ללא שום כיוון, מנסה בחרדה להגיע לקצה החוט התלוי רפוי מגבי התחתון. אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי, או ממך. אבל לא נראה שאתה בעצמך יודע, אז זה בסדר. אני מרגישה שאין יותר לאן להתקדם, הדרך חסומה עכשיו גם אם ארצה. הפעם, לשם שינוי, לא אני חוסמת את הדרך. אתה חוסם אותה.
חדר עגול ללא פינות. אתה רודף אחרי עצמך, ראש מנסה להשיג זנב. חג במעגלים ללא שום כיוון, מנסה בחרדה להגיע לקצה החוט התלוי רפוי מגבך התחתון. אתה מתיש את עצמך, ובעיקר אותי. משהו בך מרוחק משחשבתי שיהיה, לא ככה רציתי אותך. משהו בך עצור ומסויג, כאילו מנסה להימנע מלהודות בפח שבו נפלת. 
חדר עגול ללא פינות. אני רודפת אחרי עצמי, אתה רודף אחרי עצמך. ראש מנסה להשיג זנב. אתה רודף אחרי. אני רודפת אחריך. אבל ממעגל הרדיפה הפרטי שלנו לא נוכל לצאת. זו תחרות מכורה מראש.

נכתב על ידי •Veronica• , 8/2/2013 17:46  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , האופטימיים , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל•Veronica• אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על •Veronica• ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)