לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

This Is War.



Avatarכינוי:  אחת עם לב שבור.

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2011

למה הוא צריך לשלם עלי בכלל ?


ישבוע שעבר ישבתי לי בחוץ עם החברות שלי . ופתאום ניגש אלי אחד הידידים שלי ומבקש ממני לבוא איתו לצד רגע . באתי איתו , לא ידעתי מה הוא רוצה להגיד לי . כי גם דברים אישיים הוא אומר ליד חברות שלי . הוא התחיל לגמגם ( חמוד! ) והמילים לא יצאו לו . הרגעתי אותו ואמרתי לו שאין מה להתבייש ממני . אחרי כמה שניות הוא שאל אותי אם אני רוצה לצאת איתו לדייט . אמרתי לו סבבה , כאילו מה יכול להיות גרוע ?

הגיע היום של הדייט , ואני כרגיל לא ידעתי מה ללבוש אז התקשרתי לחברה שלי שתעזור לי ובזכותה התלבשתי תוך שעה במקום יום שלם . קבענו בבית קפה קטן שלהפתעתי היו בו דברים יקרים שכל מה שיכולתי לקנות בקצת כסף שלי היה קפה ( או שהדברים לא היו יקרים זה פשוט הכיס שלי קטן ? ) . אז זה שיצאתי איתו לדייט אמר לי לקחת כל דבר שאני רוצה והוא ישלם עלי וכמובן שאמרתי לו לא . כאילו למה הוא צריך בכלל לשלם עלי ? זה שלא לקחתי מספיק כסף כי הוא אמר בית קפה זה לא אומר שאני ענייה או משהו שהוא צריך לשלם עלי , או לשם לנהג מונית כסף במקומי .

תקשיבו , כל ה " מדריכים " לאיך להתחיל עם בחורות . ה-כ-ל בולשיט! , אני חושבת שאם מציעים לשלם במקומי , מנסים לרמוז אני שאני ענייה או משהו ( ומותר לי לחשוב ככה נכון ? ) וזה שאני יפה . אני לא עלילה או משהו כזה . אולי אני מאוד חשבוה לידיד שלי , אבל הוא לא צריך להתיחס אלי כמו אל מלאך , ולפחד להגיד לי מילה לא במקום .

אולי אני בנאדם יפה , ומוכשר , שהרבה רוצים להיות בחברתו , ואוהבים אותו . אני עדיין בנאדם! וכל ההתיחסות השונה הזאת בגלל זה , ממש מגעילה . ואני ממש לא אוהבת את זה .

אבל בסופו של דבר היה טוב בדייט . אני מקווה שלא התפתח כלום , כי בכל זאת , הוא ידיד טוב שלי .

נכתב על ידי אחת עם לב שבור. , 5/9/2011 18:15  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



890
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מגיל 14 עד 18 , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאחת עם לב שבור. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אחת עם לב שבור. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)