הי.. טוב אז ככה: בארץ ישראל קם העם היהודי, בה כאילו עוצבה דמותו הרוחנית הדתית והמדינית, בה חי בקטע של קוממיות ממלכתית וכל זה, בה יצר נכסי תרבות לאומיים וכלל אנושיים מהממים והוריש לעולם כולו את ספר הספרים המאמי והמדהים. סבבה?
לאחר שהוגלה העם היהודי מארצו, בכח הזרוע כאילו, שמר לה אמונים בכל ארצות פזוריו וזה, ולא חדל מתפילה ומתקווה בקטע של לשוב לארצו ולחדש בתוכה את חירותו המדינית, וזה הרגיש לו ממש נכון. זותי זכותו הטבעית של העם היהודי להיות ככל עם ועם בקטע של לעמוד ברשות עצמו במדינתו הריבונית, וחוצמזה זה גם ממש עושה שכל, אבל ממש, כאילו.
לפיכך נתכנסנו, אנו, יענו חברי מועצת העם, נציגי היישוב העברי והתנועה הציונית, ביום סיום המנדט הבריטי ההזוי ברמות על ארץ ישראל המדהימה, ובתוקף זכותנו הטבעית וההיסטורית וכל זה, ועל יסוד החלטת עצרת האומות המאוחדות אנו מכריזים בזותי על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל, היא כאילו מדינת ישראל.
אנו, יענו אנחנו, קובעים שהחל מרגע סיום המנדט ההזוי, הלילה, אור ליום שבת ו' אייר תש"ח, שבלועזי יוצא כאילו 15 במאי 1948, ועד בעיקרון להקמת השלטונות הנבחרים והסדירים של המדינה בהתאם לחוקה שתיקבע על ידי האסיפה המכוננת הנבחרת לא יאוחר מ1 באוקטובר
תפעל מועצת העם כאילו כמועצת מדינה זמנית, ומוסד הביצוע שלה, יענו מנהלת העם, יהווה כאילו את הממשלה הזמנית של המדינה היהודית, אשר תיקרא בשם ישראל, כאילו. חחחחח.
מדינת ישראל תהא, זתומרת תהיה פתוחה לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות, תשקוד על כל הקטע הזה של פיתוח הארץ לטובת כל תושביה
תהיה מושתתת!!!1! על יסודות החירות הצדק והשלום לאור החזון שהרגיש מה זה נכון לנביאי ישראל כאילו, חחחח. תקיים שוויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה
בלי הבדל דת גזע ומין 
תבטיח חופש דת מצפון לשון חינוך ותרבות 

תשמור על המקומות הקדושים של כל הדתות ובכללי תבוא ממקום של להיות נאמנה לעקרונותיה של מגילת האומות המאוחדות. אוקיי?
אנו קוראים לאומות המאוחדות לתת יד
לעם היהודי בבניין מדינתו ולקבל
את מדינת ישראל בעיקרון לתוך משפחת העמים.
אנו קוראים - גם בתוך התקפת הדמים הנערכת עלינו זה חודשים
לבני העם הערבי תושבי מדינת ישראל לשמור על השלום וליטול חלקם בבניין המדינה
על יסוד אזרחות מלאה ושווה ועל יסוד נציגות מתאימה בכל מוסדותיה, יענו הזמניים והקבועים. סבבה?
אנו באים ממקום של הושטת יד לשלום ושכנות טובה וזה לכל המדינות השכנות ועמיהן
וקוראים להם כאילו לשיתוף פעולה ועזרה הדדית עם העם העברי העצמאי בארצו. מדינת ישראל מוכנה לבוא בקטע של לתרום חלקה במאמץ המשותף לקידמת המזרח התיכון כולו יעני.
מתוך ביטחון בצור ישראל כפרה עליו, הננו חותמים בחתימת ידינו, לעדות על הכרזה זותי, במושב מועצת המדינה הזמנית על אדמת המולדת וזה, בעיר תל אביב המאממת שאין דברים כאלה, היום הזה, ערב שבת, ה' אייר תש"ח, שזה יוצא 14 במאי 1948 כאילו. ביי ביי..