לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


יש לי 255 תווים לספר עליי ועל הבלוג. האמת, שאני כל כך רדודה שיספיקו פחות.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2011

אתמול עבר בסדר


לא יצא בידיוק צום, אבל לא אלכתי הרבה.

 

קמתי היום עם סוג של אופטימיות- אני סה"כ רוצה להוריד איזה 5 ק"ג ואולי כדי שאני אעשה את זה בצורה מבוקרת- נגיד כל יום אני אוכל 800+פעילות גופנית אני בטוח ארד לא? אולי יותר לאט, אבל בלי צומות ובולמוסים.

 

בדקתי במחשבונים, הBMR שלי הוא 1300- אז אם כל יום אני אוכל 800 ואשרוף עוד איזה 300 , אז אני אעמוד על 500 ביום ותוך איזה שבועיים אני ארד קילו. נו טוב, זה עדיף מלהשמין שזה בידיוק מה שקורה לי במעגל הזה עכשיו.

 

היום חברה שלי שלא ראתה אותי הרבה זמן התחילה להתפעל כמה אני רזה ואיך רזיתי ואיזה רגליים יש לי ואיך אני חייבת לאכול משהו...אני שמחה שזה מה שאני משדרת לאנשים, שאני לא אוכלת כלום, אבל האמת העצובה היא שאני כן אוכלת משהו. המון משהוים ליתר דיוק.

 

אז יאללה, אני מתחילה לגרד כוח רצון. די להגיד כן לכל נשנוש, די להיכנע לכל גחמה.

 

חדשות טובות- בראשון לחודש אני עוברת תפקיד למחלקה ששמעתי מה זה לחוץ שם. זה גם העלאה בשכר :)). אני כ"כ מקווה שאני אהיה עסוקה בלעבוד כל היום שאני לא אוכל.

 

בניתי לעצמי מין תפריט לדוגמא:

בוקר- כמה שיותר מאוחר- קונרפלקס עם קצת חלב

 

צהריים- סלט עם גבינה או קצת פחמימה

 

ערב- יוגורט ופרי.

 

נשמע סבבה לא?

 

מחר סופשבוע. לכל העולם הנורמלי, סופשבוע זה סיבה לשמחה. לי לפחות- זה מפחיד. פעם, הייתי מנצלת דווקא את העובדה שאפשר לישון הרבה כדי לברוח מאוכל. היום- כל הזמן ארוחות משפחתיות, מפגשים עם חברים שאני רק טוחנת בהם ואז טוב טוב בוכה אחר כך.

 

עצרתן רגע לחשוב פעם איך הכל סובב סביב אוכל? ארוחה משפחתית, מפגשים, הכל חייב להיות מלא באוכל. למה אי אפשר לשבת בלי זה ורק להנות מהחברה של אחד השני?

 

מקווה שיצא לי להישקל מחר בבוקר אצל ההורים- זה אומר שאני צריכה להגיע לשם על בטן ריקה. מצד אחד בא לי להשקל, מצד שני, בא לי להשקל בסוף החודש כי בלסתי כל כך הרבה בשבועיים האחרונים שאני יודעת שאני סתם אתאכזב מהעלייה. אם אני לא אשקל עד סוף החודש, יהיה משהו שיחזיק אותי...

 

מה דעתכן?

נכתב על ידי SkinnyH , 25/8/2011 19:45  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



אני הבחורה שכולכן שונאות


אני לא חדשה כאן, הייתי פעילה בעבר. לא הפסקתי לקרוא לרגע. 

אני מכירה כמעט את כל הפעילות בטבעת, לא אישית כמובן אלא על גבי הרשת.

 

הרבה פעמים אני מהרהרת על אופייה המיוחד של הטבעת- יש כאן ללא ספק הרבה בנות, חלקן בנות 12 וחלקן יותר, חלקן כותבות רהוט וקולח וחלקן כותבות קצר ועם שגיאות כתיב; יש בנות שלא התנשקו בפעם הראשונה ויש בנות שהתנשקו קצת יותר מידי; חלק מאיתנו בעלות משקל עודף, חלק מאיתנו בתת-משקל, אבל יש משהו שמאחד את כולנו.

 

זה קצת אירוני לא? תראו לי עוד מקום, בו יש משהו שמאחד כ"כ הרבה בנות מאיזורים שונים של הארץ, מעדות שונות, משכבות כלכליות שונות, בגילאים שונים ובשלבים לגמרי אחרים של החיים. כשחושבים על זה, זה די פואטי.

 

אז למה אני הבחורה שכולכן שונאות?

מהקריאה שלי בבלוגים אני רואה שאתן כותבות על בנות "נסיכות", על רזות, יפות, מושלמת, טינספו לפעמים. אז אני גבוהה, לפי המשקל אני רזה, אני נוהגת בגולף, אני מסיימת תואר בפסיכולוגיה, אני גרה בדירה שכורה אך משופצת להפליא עם החבר החתיך שלי מזה 3 שנים, אני לובשת מידה 36 וקונה בכל הרשתות היקרות, המשפחה שלי די בסדר (יחסית) ומעריכים אותי לאן שאני לא הולכת.

 

אבל מה כל זה שווה עם כל הבולמוסים, ניסיונות כושלים להקיא, משלשלים, בטן אדומה מרוב שריטות במקלחת, הבכי והשנאה העצמית?

 

אני בת 24, בגובה 1.69, שוקלת בערך 54 (אני מפחדת להשקל וגם אין לי משקל בדירה, רק אצל ההורים) ואני סובלת מהפרעות אכילה מגיל 14. 

 

אני בולסת, לא מצליחה להקיא אז לוקחת משלשלים, שילמתי לאחרונה 800 שקל על כדורים מדכאי תאבון שהתגלו כשווים לתחת, אני אוכלת בסתר, אני צמה בסתר, אני מסתכלת בבלוגים שלכן בסתר, אני כותבת את הבלוג הזה בסתר.

 

אני לא רוצה להשמע מלאת רחמיים עצמיים, אבל אני פשוט עלובה ורדודה. יש בי מעלות ותכונות טובות, אבל הכל מסתכם בדבר אחד- כמה אכלתי היום ואם היה לי בולמוס. אני יכולה לקבל 100 במבחן בכלכלה ולא להתרגש מזה, אבל להתרגש מיום שאכלתי 200 קלוריות.

 

אני מתעסקת בהפרעה הזאת כל רגע מחיי (רציני, אפילו בחלומות שלי) ולפעמים אני חושבת שאני עושה את זה נטו כדי שיהיה לי במה להתעסק, סוג של פורקן, של להעסיק את עצמי, של לבדר את עצמי. לפעמים אני תופסת את הראש שלי בידיים ואומרת לעצמי :"זה באמת מה שמעניין אותך?!"

 

החלטתי לפתוח מחדש בלוג אחרי כמה ימים של בולמוס. מקווה לקבל כאן קצת תמיכה.

 

יום שישי אשקל. בינתיים יש לי יומיים.

תפריט: כמה שפחות. מקווה שהבלוג הזה יחזיק מעמד ואני אראה טיפה של כוח רצון.

 

תודה למי שקראה עד עכשיו, כל תמיכה תתקבל בברכה חיבוק של הסוררת

אם מישהי רוצה לתמוך קצת אחת בשנייה במסן היא יותר ממזומנת לפנות אליי. אני צריכה את זה. אני מבטיחה להיות אוזן קשבת, ומניסיון זה מאוד עוזר ומדרבן.

 

בהצלחה? 

 

עריכה קטנה: תפריט להיום, 24/8. בניתי על צום, אבל בערב אני נפגשת עם חברה (כמעט שכחתי מזה לגמרי). אז אני אנשנש איתה שם סלט. עד אז מים, קפה ואולי כוס מיץ כדי להשאר ערנית בעבודה.

נכתב על ידי SkinnyH , 23/8/2011 20:48  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי:  SkinnyH

מין: זכר





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לSkinnyH אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על SkinnyH ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)