
2. רוחצים במים את פרחי הכרובית, וחורצים חריץ לאורכם, בזהירות לא
עד הקצה שלא יפתחו .

3. מכינים את התערובת למילוי
שלב 2 - הכנת המילוי
מצרכים:
חצי ק"ג בשר טחון
1בצל קצוץ דק
3 כפות שמן זית
2-3 שיני שום קצוצות
3 פרוסות לחם לבן שהושרו במים ונסחטו
חצי כוס כוזברה טריה קצוצה {או פטרוזליה}
1 פלפל חריף ירוק, טרי ונקי מחרצנים - קצוץ דק
2 כפיות זרעי כוזברה כתושים
1 ביצה
מלח
פלפל שחור טרי
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה

שלב 3 - ממלאים
ממלאים כל פרח כרובית בפתח שיצרנו, וגם ברווחים הקטנים שבין גבעולי פרח
הכרובית שלנו.

שלב 4 - טיגון
במחבת רחבה שמים שמן בגובה 2-3 ס"מ
טובלים את הכרוביות הממולאות מכל הצדדים בקמח ואח"כ בביצה ושוב בקמח
מטגנים עד הזהבה


שלב 5 - רוטב והכל לסיר
מצרכים :
5 כפות שמן זית
2-3 שיני שום קצוצות
1 בצל קטן קצוץ
4-5 עגבניות קלופות ומרוסקות {אני מרסקת בפומפייה עבה}
1 כף רסק עגבניות
1 כף סוכר
1 כף פפריקה מתוקה
3 כוסות מים
מלח, פלפל שחור טרי
נתחיל בעבודה: קודם כל בשביל הרוטב ובעצם התבשיל הסופי, כדאי סיר רחב מאד.
1. נתחיל בטיגון הבצל, להוסיף שום תוך כדי עירבוב
2. אחרי כ 2 דקות מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות, פפריקה, סוכר, מלח ופלפל, ומבשלים עוד
כמה דקות.
3. מוסיפים מים ומבשלים עוד 2-3 דקות עד לרתיחה.
4. בזהירות מסדרים בתוך הסיר את הכרוביות המטוגנות, ומביאים שוב לרתיחה
5. מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה


להגיש עם אורז לבן
בתאבון