עוגה בחושה קלה להכנה, עסיסית ונשמרת
טריה וטעימה כל ימות השבוע

עוגה בחושה בטעם שוקולד קפה
2 תבניות אינגליס קייק
מצרכים:
200 גרם חמאה רכה
3 ביצים
אחד וחצי כוסות סוכר {300 ג'}
21/2 כוסות קמח תופח {350 ג', שקית קטנה}
1 כף אבקת נס קפה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 מיכל שמנת חמוצה
1/4 כוס חלב
מלית מוקה:
150 ג' שוקולד מריר
2 כפות חלב
1 כף אבקת נס קפה

ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר עד למירקם קרם
מוסיפים ביצים אחד אחד
מנפים יחד קמח, נס קפה, סודה לשתיה, ומלח,
מנמיכים מהירות המיקסר ומוסיפים לסרוגין שמנת, חלב
עם תערובת הקמח.

מכינים מלית מוקה:
במיקרו ממיסים שוקולד עם החלב מערבבים ומוסיפים אבקת נס קפה
ומערבבים היטב.
מוסיפים לתערובת השוקולד רבע מבלילת העוגה ומערבבים

יוצקים חצי מכמות הבלילה הבהירה לתבניות מושמנות
מזלפים פס רחב של מלית מוקה במרכז, יוצקים את יתרת
הבלילה מעל מלית המוקה.
מעזרת כף עורמים מה שנשאר ממלית המוקה ומערבבים
קלות ליצירת דוגמת שיש



אופים 40 דקות עד שהקיסם הננעץ יבש
תתקשרו תזמינו חברים
ת ה נ ו