
2. מכניסים את הכרוב לשקית ניילון, ושמים במיקרו חמש-שש דקות
3. אחרי 5-6 דקות, הוציאו את הכרוב והרגישו את העלים, צריך להרגיש
שהעלים רכים אבל לא רגים מדי.
4. הפרידו את העלים אחד מהשני בזהירות, שישארו שלמים ויפים

הכנת המילוי:
מאד פשוטה, ערבבו את חומרי המילוי יחד, אני ממליצה על ערבוב עם הידיים, זה
פשוט מוסיף אהבה לממולאים.
אחרי עירבוב טוב, טועמים ומתקנים תיבול

ממלאים את עלי הכרוב בתערובת האורז
התהליך הוא פשוט יחסית, ואני מבטיחה שבעלה העשירי, תרגישו כבר מומחים,
אז לא לפחד, שימו מוזיקה טובה והתחילו בעבודה
פורסים את העלה לפניכם, בפינה הקרובה אליכם שימו יפה את המילוי
קפלו את צידי העלה פנימה ואז גלגלו יחד, לא הדוק מידי


ועשיו הכל לסיר
מצרכים לרוטב:
1 בצל קצוץ
4-5 כפות שמן
5 גבעולים עם העלים של סלרי
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
חצי כוס מיץ לימון טרי
הכנת הרוטב:
לטגן בשמן את הבצל להוסיף את הסלרי ולטגן עוד 2 דקות
להוסיף רסק, פפריקה, מלח, פלפל
לערבב

להוסיף 3 כוסות מים ולהביא לרתיחה
להניח בצורה מסודרת את הכרוב בתוך הרוטב, להוסיף מים עד גובה הכרוב
לתקן תיבול

והוסיפו מיץ לימון
עכשיו סוד קטן שלמדתי מאמא שלי שבטח למדה מאמא שלה, על ערימת הכרובים
שבסיר מניחים צלחת גדולה, הצלחת שומרת על האדים ותאמינו לי משבחת את
הממולאים
ולבסוף כמובן, מכסה לסיר
אני נוהגת {שוב עוד מאמא שלי} להניח מגבת גדולה על המכסה
מבשלים על אש נמוכה כשלוש שעות

ב ה צ ל ח ה,
בתאבון