לקראת שבת,
מנה טעימה מאד ומרשימה,
קצת השקעה אבל שווה

מצרכים:
פילה דג דניס ללא העור, אפשר לברק, בס
עלי פילו
ממרחים שונים כגון; כוסברה, זיתים, פסטו, צ'מיצ'ורי
או כל ממרח אחר שאוהבים
שומשום שחור
שומשום לבן
שמן זית למריחה
פירורי לחם
ההכנה:
את עלי הפילו מחלקים לאורך לשניים {לפי אורך הדג}
מורחים את רצועת הפילו בשמן זית ומפזרים פירורי לחם,
מניחים את פילה הדג בקצה
ומפזרים מעט פירורי לחם גם על הדג


מורחים על הדג את הממרח שבחרנו ומקפלים

מניחים בתבנית על נייר אפיה כשהממרח כלפי מעלה

מורחים את הפילו בשמן ומפזרים שומשום
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות
ואופים 12-10 דקות עד להשחמה.
אני בוחרת 2-3 סוגים של ממרחים,
בכדי שאדע להבדיל איזה ממרח על הדג,
מפזרת שומשום שחור על ממרח ראשון ושומשום לבן
על ממרח שני ושומשום לבן ושחור על ממרח שלישי

ב ת א ב ו ן 
ממרח כוסברה:
חבילה כוסברה
בערך רבע כוס שמן זית
2-3 שיני שום
מלח, פלפל שחור טרי
לרסק במג'מיקס עד לממרח

ממרח זיתים:
100 גרם זיתי קלמטה ללא גלעין
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום
לרסק במג'מיקס עד לממרח

ממרח פסטו:
צרור עלי בזיליקום
רבע כוס שמן זית
50 גרם צנוברים
2 שיני שום
מלח, פלפל שחור
לרסק במג'מיקס עד לממרח

ת ה נ ו 