לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2011    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

11/2011

פילה דג דניס בממרחים שונים עטוף בבצק פילו


 
לקראת שבת,
מנה טעימה מאד ומרשימה,

קצת השקעה אבל שווה


מצרכים:

פילה דג דניס ללא העור, אפשר לברק, בס

עלי פילו

ממרחים שונים כגון; כוסברה, זיתים, פסטו, צ'מיצ'ורי

או כל ממרח אחר שאוהבים

שומשום שחור

שומשום לבן

שמן זית למריחה

פירורי לחם

 

ההכנה:

את עלי הפילו מחלקים לאורך לשניים {לפי אורך הדג}

מורחים את רצועת הפילו בשמן זית ומפזרים פירורי לחם,

מניחים את פילה הדג בקצה

ומפזרים מעט פירורי לחם גם על הדג




מורחים  על הדג את הממרח שבחרנו ומקפלים


מניחים בתבנית על נייר אפיה כשהממרח כלפי מעלה

מורחים את הפילו בשמן ומפזרים שומשום

מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות

ואופים  12-10 דקות עד להשחמה.

 

אני בוחרת 2-3 סוגים של ממרחים,

בכדי שאדע להבדיל איזה ממרח על הדג,

מפזרת שומשום שחור על ממרח ראשון ושומשום לבן

על ממרח שני ושומשום לבן ושחור על ממרח שלישי


ב ת א ב ו ן קול

 

ממרח כוסברה:

חבילה כוסברה

בערך רבע כוס שמן זית

2-3 שיני שום

מלח, פלפל שחור טרי

לרסק במג'מיקס עד לממרח


ממרח זיתים:

100 גרם זיתי קלמטה ללא גלעין

רבע כוס שמן זית

2 שיני שום

לרסק במג'מיקס עד לממרח


ממרח פסטו:

צרור עלי בזיליקום

רבע כוס שמן זית

50 גרם צנוברים

2 שיני שום

מלח, פלפל שחור

לרסק במג'מיקס עד לממרח


ת ה נ ו מוציא לשון

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 16/11/2011 12:37   בקטגוריות דגים  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של לימור ב-16/11/2011 18:21




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)