לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2011    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

11/2011

עוף עם הרבה בצל וסלרי ברוטב כורכום







אצל מירי במכון היופי זהו מפגש חברתי אנו מגיעות {האמת גם גברים}

למירי לטפח ידיים, רגליים ופנים אבל שם מתבשלים מתכונים עם טעמים

וצבעים מכל הסוגים.

את המתכון קיבלתי ממירי שלמדה את המתכון מאמה

העוף מתבשל עם עם הרבה בצל, עלי סלרי ותבלינים

התוצאה עוף עסיסי וטעים ואת הריח אי אפשר לתאר

 

אז ככה

 

מצרכים:

12 יח' שוקיים או כל חלק אחר מהעוף

3  בצלים גדולים פרוסים לעיגולים

6  גבעולי סלרי

1/4 כוס שמן

2  כפיות כורכום

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

מעט מאד מלח

פלפל שחור טרי

1/2 כוס מים

 

ההכנה:

בסיר רחב וגדול לחמם שמן ולטגן את הבצלים הפרוסים בסבלנות

שימו לב לא לשרוף את הבצל, אם יש צורך להנמיך את הלהבה

ולהמשיך לטגן את הבצל



להוסיף לבצל את הסלרי לערבב ולהמשיך לטגן עוד 2 דקות




לפזר כפית אחת של כורכום וכפית פפריקה מתוקה

להניח את חלקי העוף בסיר

לפזר על חלקי העוף עוד כפית של כורכום, פלפל שחור גרוס טרי ומעט מלח

להוסיף חצי כוס מים

כשרותח להעביר לאש נמוכה מאד , לבשל שעה להפוך את העופות להמשיך לבשל 

עוד שעתיים.

להגיש עם אורז לבן

 

מאחלת לכם שבת שלום ובריאות טובה

 

נכתב על ידי רינה'לה , 24/11/2011 18:54   בקטגוריות בשר ועוף  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-26/11/2011 18:07




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)