
אצל מירי במכון היופי זהו מפגש חברתי אנו מגיעות {האמת גם גברים}
למירי לטפח ידיים, רגליים ופנים אבל שם מתבשלים מתכונים עם טעמים
וצבעים מכל הסוגים.
את המתכון קיבלתי ממירי שלמדה את המתכון מאמה
העוף מתבשל עם עם הרבה בצל, עלי סלרי ותבלינים
התוצאה עוף עסיסי וטעים ואת הריח אי אפשר לתאר
אז ככה
מצרכים:
12 יח' שוקיים או כל חלק אחר מהעוף
3 בצלים גדולים פרוסים לעיגולים
6 גבעולי סלרי
1/4 כוס שמן
2 כפיות כורכום
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
מעט מאד מלח
פלפל שחור טרי
1/2 כוס מים
ההכנה:
בסיר רחב וגדול לחמם שמן ולטגן את הבצלים הפרוסים בסבלנות
שימו לב לא לשרוף את הבצל, אם יש צורך להנמיך את הלהבה
ולהמשיך לטגן את הבצל


להוסיף לבצל את הסלרי לערבב ולהמשיך לטגן עוד 2 דקות

לפזר כפית אחת של כורכום וכפית פפריקה מתוקה

להניח את חלקי העוף בסיר

לפזר על חלקי העוף עוד כפית של כורכום, פלפל שחור גרוס טרי ומעט מלח
להוסיף חצי כוס מים

כשרותח להעביר לאש נמוכה מאד , לבשל שעה להפוך את העופות להמשיך לבשל
עוד שעתיים.
להגיש עם אורז לבן

מאחלת לכם שבת שלום ובריאות טובה